- Πόντοι
- 38
Ο Eye δεν είναι τάρανδος. >Evilnye είπε:ΥΓ Μη μου τον eye τάρατε ρε!
Είναι closet rocker.
Eye, say it loud, I ' m rock and proud.
Ο Eye δεν είναι τάρανδος. >Evilnye είπε:ΥΓ Μη μου τον eye τάρατε ρε!
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) ο εγωισμός κ το δίκιο μου δεν μου επιτρέπουν να ανακαλέσω με ότι συνέπειες συνεπάγεται αυτο.yameth είπε:Για να λήξει εδω το θεμα και εφόσον οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται απο τους κανονισμούς, παρακαλώ τον Enoxos_Boody που απεύθυνε τον πρώτο χαρακτηρισμό να ανακαλέσει και να τοποθετηθεί αναλόγως.
Eγώ λέω να του βάλουμε τίτλο "HARD AS A ROCK" ;D ;D ;D ;Dodis13 είπε:Να του βαλουμε τιτλο "HELP IM A ROCK"
Δηλαδή συνολικά άκουσες πχ. 250 albums του 2009? Ακόμα και στον ύπνοindie-anos laternative είπε:Αυτά που άκουσα πολλές φορές ήταν γύρω στα 150.
Έχω μια χρόνια πάθηση από όταν ήμουν παιδί, που λέγεται οξεία μουσικοπάθεια. Ανίατη κατάσταση. Μου έχει καταστρέψει τη ζωή!bihlas87 είπε:Δηλαδή συνολικά άκουσες πχ. 250 albums του 2009? Ακόμα και στον ύπνο
σου μουσική ακούς?
Καλώς ήλθες. Να αγιάσει το στόμα σου.indie-anos laternative είπε:Bruce Springsteen - Working On A Dream
ΟΙ Έλληνες μουσικόφιλοι πάντα αντιμετώπιζαν με υπεροψία το "αφεντικό". Οι "ροκάδες" ακόμα χειρότερα. Παραήταν αμερικανός για τα γούστα τους. Δύσκολα αναγνώριζαν ότι μετά από τόσες δεκαετίες και παρά την τεράστια παγκόσμια αναγνώριση και τα βουνά από χρήματα που έχει βγάλει, συνεχίζει να παίζει απλό και όμορφο rock 'n' roll. Αλλά βέβαια που να ξέρει ο χωριάτης από το New Jersey τι σημαίνει rock 'n' roll; Εμείς οι Ελληνάρες ξέρουμε καλύτερα.
Bruce Springsteen - Working On A Dream
ΟΙ Έλληνες μουσικόφιλοι πάντα αντιμετώπιζαν με υπεροψία το "αφεντικό". Οι "ροκάδες" ακόμα χειρότερα. Παραήταν αμερικανός για τα γούστα τους. Δύσκολα αναγνώριζαν ότι μετά από τόσες δεκαετίες και παρά την τεράστια παγκόσμια αναγνώριση και τα βουνά από χρήματα που έχει βγάλει, συνεχίζει να παίζει απλό και όμορφο rock 'n' roll. Αλλά βέβαια που να ξέρει ο χωριάτης από το New Jersey τι σημαίνει rock 'n' roll; Εμείς οι Ελληνάρες ξέρουμε καλύτερα.
Αν φαίνεται και σε εσένα που το κάνεις περίεργο, i rest my case. Σε εμένα που δενindie-anos laternative είπε:Έχω μια χρόνια πάθηση από όταν ήμουν παιδί, που λέγεται οξεία μουσικοπάθεια. Ανίατη κατάσταση. Μου έχει καταστρέψει τη ζωή!
Συνολικά το 2009 άκουσα γύρω στα 220 καινούρια albums.
Μπίχλα, μη ξενίζεσαι τόσο. Κόσμος ο οποίος πχ μπορεί να δουλεύει ως μουσικός παραγωγός ή σε δισκογραφικές ακούει τόσα για πρωινό.bihlas87 είπε:Νιώθω σαν οπισθοδρομικός μεσήλικας μετά απο όλα αυτά
που διάβασα εδώ ;D Χαρά στην ορεξή σου πάντως
...να λες ότι "εδώ είναι Ελλάδα"? Μου φάνηκε σαν να τους έβαλες στη λίστα περισσότερο επειδή είναι δημοφιλείς...indie-anos laternative είπε:Bruce Springsteen - Working On A Dream
Placebo - Battle For The Sun
Πάνε οι εποχές του Without You… Πάει και το σπρώξιμο από τα ΜΜΕ και τους κριτικούς. Εδώ όμως είναι Ελλάδα. Και οι Placebo συνεχίζουν να αρέσουν στον κόσμο.