Ακουστική κιθάρα με εφέ

1_4_5 Alive

Ενεργό μέλος
Πόντοι
118
Ακουστική κιθάρα με ενσωματωμένα εφέ.

Προσωπικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν.. Γνώμες;;

ΥΓ.: Ο ήχος βγάινει από την κιθάρα. Η κιθάρα ηχογραφείται απλά από μικρόφωνο και δεν ακολουθεί κάποια επεξεργασία στον ήχο.

για Live σίγουρα είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Στο ψόφιο κάνεις ό,τι γουστάρεις με παραδοσιακό τρόπο

και στα live κάνεις, αλλά θέλει πολύ χρήμα

όταν γράφεις κάνεις ότι θες... ωστόσο παίζει να μην χρησιμοποιούσα ξανά καμιά άλλη ακουστική

Δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις.. ?

Απαντάει στον Dim.

Η μετάφραση εδώ: 

"Όταν κάνεις εγγραφές (και δεν παίζεις λαιβ) μπορείς να χρησιμοποιήσεις ο,τι εξοπλισμό θελεις. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να μου αρέσει τόσο πολύ η εν λόγω κιθάρα, ώστε να την χρησιμοποιώ παντού"

?

Απαντάει στον Dim.

Η μετάφραση εδώ: 

"Όταν κάνεις εγγραφές (και δεν παίζεις λαιβ) μπορείς να χρησιμοποιήσεις ο,τι εξοπλισμό θελεις. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να μου αρέσει τόσο πολύ η εν λόγω κιθάρα, ώστε να την χρησιμοποιώ παντού"

?
άξιος

Ευτυχως δεν εχω αγοράσει ακουστικη ακόμα, μετα την κριση θα ειναι σιγουρα η πρωτη μου επιλογη . 

Εμένα μου ακούγεται τρομερή ευκολία, να παίρνεις την κιθάρα στον καναπέ και χωρίς πετάλια, καλώδια, ενισχυτές, τροφοδοτικά κτλ.. να πατάς ένα κουμπί στο όργανο και να βάζεις reverb..  Βλέπω ότι δεν είναι κάτι καινούριο, έχει κυκλοφορήσει πάνω από έναν χρόνο..

https://europe.yamaha.com/en/products/musical_instruments/guitars_basses/ac_guitars/ta_series/index.html

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευτυχως δεν εχω αγοράσει ακουστικη ακόμα, μετα την κριση θα ειναι σιγουρα η πρωτη μου επιλογη . 
Χωρίς ρεύμα, τηλ., ίντερνετ.. κλειστές τράπεζες και η ανεργία στο 87,9%...?

Μόνο ο Λάκης θα είναι ευτυχισμένος....?

Χωρίς ρεύμα, τηλ., ίντερνετ.. κλειστές τράπεζες και η ανεργία στο 87,9%...?

Μόνο ο Λάκης θα είναι ευτυχισμένος....?
κατανάλωση υβικού λίπους

Από 598 € ξεκινάνε..

έχει διάφορα μοντέλα

https://www.nakas.gr/ser?st=TransAcoustic κιθαρα
και φτάνουν 1300..

σίγουρα το μοντέλο στο βίντεο δεν θα ήταν το εισαγωγικό

το κακό είναι ότι δεν έχει equalizer control, για την περίπτωση που το συνδέσεις σε ενισχυτή.. 

Κάτι αντίστοιχο που είχε πάρει το μάτι μου αρκετό καιρό πριν, αλλά δουλεύει με όλες τις κιθάρες (δεν έχω ιδέα πόσο κάνει και από πού)

Edit: με όλες τις ηλεκτροακουστικές

9 minutes ago, manosko said:

Κάτι αντίστοιχο που είχε πάρει το μάτι μου αρκετό καιρό πριν, αλλά δουλεύει με όλες τις κιθάρες (δεν έχω ιδέα πόσο κάνει και από πού)

https://www.thomann.de/gr/tonewoodamp_tonewoodamp.htm

Να το.. 275 €

Αν έχεις ήδη ακουστική, είναι πολύ καλό, έχει περισσότερα εφέ (delay, tremolo) κι άλλα features..

Για μενα αχρηστα.

Live με μικροφωνο, ουτε για πλακα σε νορμαλ συνθηκες.

Εκτος αν θελει καποιος να παιξει για τους συγγενεις του στο σαλονι.

Ακουστικα ετσι. Χωρις ενισχυση και χωρις μικροφωνα και να κανει εφφε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back