παντως η αποψη σου eye ειναι θλιβερη αποδειξη του εκφυλισμου των εγκεφαλικων κυτταρων απο την νοσο "αρχιζω και γερναω"
και ειμαι σιγουρος οτι πριν κανα δυο δεκαετιες που ειχες ταυτιστει με την "επανασταση " και τον αντικομφορμισμο κλπ κλπ θα γελουσες αν ακουγες κατι αναλογο.Ειναι θλιβερο αλλα συμβαινει σε ολους νομιζω. πχ εγω δε πιστευα ποτε οτι θα σταματησω να παιζω με παιχνιδια ' date=' και οτι θα σταματησω να βλεπω θαντερκατς ομαδα τζι , και τα σχετικα . κατι τετοιο ομως δεν εγινε . και οι αποψεις μου σε διαφορα θεματα πλεον αρχιζουν και μοιαζουν αηδιαστικα με του...μπαμπα μου που μαλλωνα μικρος . χε χε . παντως ο εφηβος eye δε θα ειναι καθολου περηφανος γιαυτα που λες
[/quote']
Χμμμ... ο έφηβος eye είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δεν έχεις εσύ: δεν είχε επαρκή πληροφόρηση. Σε εποχές χωρίς ίντερνετ, χωρίς λεφτά για βιβλία ή ξένα περιοδικά, ενημερωμένος "από τον Κακαουνάκη" (που λέει και ο Σαββόπουλος), είχε (ο έφηβος eye) πολύ λίγες ευκαιρίες για να διαμορφώσει άποψη της προκοπής για το οτιδήποτε.
Ο τριαντάρης και σαραντάρης eye δεν έχει αυτό το πρόβλημα και προσπαθεί να αξιοποιεί τις πληροφορίες που δέχεται προκειμένου να καταλάβει τη φύση του κόσμου γύρω του. Αυτό είναι μαλάκυνση εγκεφάλου, άραγε; Τότε σε τι ελπίζεις, αν πιστεύεις ότι με την πάροδο του χρόνου θα γίνεσαι διαρκώς πιο "λίγος"; Και πράγματι θα ήθελες σε αυτή την ηλικία να παίζεις ακόμη thundercats; Δεν το πιστεύω, και δεν είναι ότι σταμάτησες να παίζεις, αλλά ότι έχεις βρει καλύτερα παιγχνίδια.
Μην μπερδεύεις τις αλλαγές που μοιραία έρχονται λόγω του γήρατος (και της οποίες δεν αρνούμαι) με τις αλλαγές που έρχονται εξ' αιτίας της γνώσης που σιγά-σιγά μαζεύεται σε έναν άνθρωπο. Σε διαβεβαιώνω ότι εξακολουθώ να δημιουργώ σοβαρά προβλήματα στους γείτονές μου κάθε φορά που ακούω σοβαρά μουσική διότι είναι πολύ πιο άγρια και παρανοϊκή από τους Tool που ακούει ο 21 ετών νεαρός από κάτω.