- Πόντοι
- 1
Οποιος θελει ας το τσεκάρει συγνώμη για τον σαπιο ηχο
γιατι δν επιτρεπεται να ανεβαζεις το κομματι παραπανω απο μια φορα ;geodimitri είπε:Πρέπει να συνεννοείστε με τον κιθαρίστα σας (μέλος airheads) για τα βίντεο που ανεβάζετε.
http://www.noiz.gr/index.php?topic=199017.0
χμμμ εγω νομιζω οτι πρεπει επειδη υπαρχουν χιλιαδεςχρηστες στο νοιζ και πολυ θα εχουν την ευκαιρια να το δουν δεν βρισκω το κακο καπουgeodimitri είπε:Εφόσον έχει ανεβεί ήδη μια φορά δε βρίσκω το λόγο να ξανανεβεί κι άλλη, εφόσον μάλιστα δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή στο κομμάτι.
μια το ανεβασα φιλε μουhot_sauce είπε:αυτοί οι χιλιάδες χρήστες του νόιζ είχαν την ευκαιρία να το δουν την πρώτη φορά....
αν όλοι ανεβάζαμε από δυο και τρεις φορές τα βίντεό μας θα γινόταν ένας πανζουρλισμός από ίδια θέματα....
η ερώτηση δεν ήταν γιατί να μην ανεβάζουμε πάνω από μία φορά τα βίντεο?dimitris karatziovalhs είπε:μια το ανεβασα φιλε μου
σε παλαια αναρτηση ;geodimitri είπε:Εάν θέλεις να λάβεις κάποιες ακόμα απόψεις για ένα βίντεο που έχετε/έχεις ανεβάσει παλιότερα μπορείς, αντί να ξανανοίγεις καινούριο θέμα με το ίδιο βίντεο, να κάνεις ένα "bump" (να γράψεις δηλαδή κάτι στο παλιό θέμα π.χ. "bump" ή "άλλες γνώμες παιδιά;") στο παλιότερο θέμα.
;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Στο ΝΟΙΖ, μονο τα βιντεο των Deep Purple μπορουν να ανεβαινουν πανω απο μια φορες...
και μένα στο δεξί πήγε το μάτι μουTerry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D ;D
Πάντως φίλε Δημήτρη έχεις καλό δεξί χέρι, δουλεύεις καλά τα δάκτυλα και όταν θα έρθει το πλήρωμα του «μουσικού» χρόνου θα είσαι έτοιμος και για άλλα «κόλπα».
Αν μάλιστα από τώρα αρχίσεις να ακούς/μελετάς και πιο «μπασιστικά» πράγματα, (και) άλλες μουσικές, θα μειώσεις αισθητά αυτόν τον χρόνο.
ευχαριστω πάρα πολυ φιλε μου θα ανεβασω ολα τα κομμματια μας σε ζωντανα στο youtube αμα θες τσεκαρε αυτο ειναι εντελως διαφορετικοTerry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D ;D
Πάντως φίλε Δημήτρη έχεις καλό δεξί χέρι, δουλεύεις καλά τα δάκτυλα και όταν θα έρθει το πλήρωμα του «μουσικού» χρόνου θα είσαι έτοιμος και για άλλα «κόλπα».
Αν μάλιστα από τώρα αρχίσεις να ακούς/μελετάς και πιο «μπασιστικά» πράγματα, (και) άλλες μουσικές, θα μειώσεις αισθητά αυτόν τον χρόνο.
99.9% θα έλεγα ότι άρχισες από κλασική κιθάρα- έχεις το στιλ.dimitris karatziovalhs είπε:ευχαριστω πάρα πολυ φιλε μου θα ανεβασω ολα τα κομμματια μας σε ζωντανα στο youtube αμα θες τσεκαρε αυτο ειναι εντελως διαφορετικο
Terry RoscoeBeck5 είπε:99.9% θα έλεγα ότι άρχισες από κλασική κιθάρα- έχεις το στιλ.
Ωραία τα tapping. Πάντως εγώ θα σου έλεγα να πας και λίγο «κόντρα» από αυτά που ακούς/παίζεις. Λίγο πιο «μαύρα» Σε πιο groove καταστάσεις, funk, soul, fusion... Σε πράγματα που ρυθμικά «κουνάνε».
Είναι μια άλλη σχολή που θα την βρεις πολύ ενδιαφέρουσα- γεγονός βέβαια που δεν σημαίνει ότι θα αφήσεις αυτό που παίζεις τώρα.
Και στα λέω αυτά γιατί βλέπω ότι τα χέρια σου πάνε, οπότε δεν θα ήταν κακό να δεις και τις άλλες πλευρές του οργάνου.
εκτιμω αυτα που λες αλλα μην βγαζεις τοσο γρηγορα συμπερασματα παιζω και απο αυτα εχω ψαχτει γενικα θα ανεβασω οταν μπορεσω και κατι σε πιο funk kai groove ευχαριστω