Δε μου λες τώρα κάτι, είσαι να προσαρμόσεις κανένα επιστόμιο στο ένα από τα f-holes της 335 να την κάνεις μπουρού;elavd είπε:Τι να τσιμπήσω ρε ... ;D
Αφού όλοι ξέρουμε ότι πούλησες το σαπιοκίθαρό σου για ένα κομμάτι ψωμί, και τα λεφτά μόνο για Hello Kitty σου φτάνανε ;D
Θα σου 'λεγα τώρα τι να κάνεις (και συγκεκριμένα ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ) την "κιθάρα" σου, αλλά έχε χάρη που το θέμα του thread είναι άλλο...;DEarendil είπε:Δε μου λες τώρα κάτι, είσαι να προσαρμόσεις κανένα επιστόμιο στο ένα από τα f-holes της 335 να την κάνεις μπουρού;
παλι καλα που το θεμα του thread δεν ειναι "που να βαλετε την κιθαρα σας"......elavd είπε:Θα σου 'λεγα τώρα τι να κάνεις (και συγκεκριμένα ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ) την "κιθάρα" σου, αλλά έχε χάρη που το θέμα του thread είναι άλλο...;DΔε μου λες τώρα κάτι, είσαι να προσαρμόσεις κανένα επιστόμιο στο ένα από τα f-holes της 335 να την κάνεις μπουρού;
Μη μας παρεξηγείς muddy...muddygiorgos είπε:παλι καλα που το θεμα του thread δεν ειναι "που να βαλετε την κιθαρα σας"......
δεν παρεξηγω βρε.....ξερω τι τρελοπαρεα ειστε!elavd είπε:Μη μας παρεξηγείς muddy...παλι καλα που το θεμα του thread δεν ειναι "που να βαλετε την κιθαρα σας"......
Τρέφουμε ιδιαίτερη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον Άλλο που δε φαίνεται στο γραπτό λόγο ...;D
Αυτό τώρα εγώ μήπως πρέπει να το συνδυάσω με αυτό που έγραψα πιο πάνω? :Earendil είπε:Τώρα ξέρεις γιατί οι SG έχουν λεπτά μπράτσα.
;D ;D ;DΘα σου 'λεγα τώρα τι να κάνεις (και συγκεκριμένα ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ) την "κιθάρα" σου, αλλά έχε χάρη που το θέμα του thread είναι άλλο...;D
elavd είπε:Τι να τσιμπήσω ρε ... ;D
Αφού όλοι ξέρουμε ότι πούλησες το σαπιοκίθαρό σου για ένα κομμάτι ψωμί, και τα λεφτά μόνο για Hello Kitty σου φτάνανε ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΚατά τ'άλλα Ηλία, μάλλον θα κάνω πίσω, εξάλλου έχω χωνέψει ήδη την ανωτερώτητα των Strat στα λαμπρά πεδία δόξης: "Μπουζούκια", "Πανηγύρια", "Συνοδεία στην κυρία Ελισσάβετ του Τηλε Φωτός".
+137. Εγώ παλιά που δεν πείραζα τις κιθάρες μου.. κάθε Σάββατο έπαιρνα τα ψαροτούφεκα, τη μάσκα-πέδιλα-στολή και το λοιπό εξοπλισμό και έκανα μουσική.evris είπε:Μουσικη ειναι αυτο που κανεις αν δεν τροποποιεις κιθαρες και εξοπλισμο ολη μερα.
Ολοι ψαραδες ειναι στην αρχη οταν καταπιανονται με την μουσικη...harilatron είπε:+137. Εγώ παλιά που δεν πείραζα τις κιθάρες μου.. κάθε Σάββατο έπαιρνα τα ψαροτούφεκα, τη μάσκα-πέδιλα-στολή και το λοιπό εξοπλισμό και έκανα μουσική.