Αιρετικοί ορισμοί της μουσικής

Τι να τσιμπήσω ρε ... ;D

Αφού όλοι ξέρουμε ότι πούλησες το σαπιοκίθαρό σου για ένα κομμάτι ψωμί, και τα λεφτά μόνο για Hello Kitty σου φτάνανε ;D

elavd είπε:
Τι να τσιμπήσω ρε ... ;D

Αφού όλοι ξέρουμε ότι πούλησες το σαπιοκίθαρό σου για ένα κομμάτι ψωμί, και τα λεφτά μόνο για Hello Kitty σου φτάνανε ;D
Δε μου λες τώρα κάτι, είσαι να προσαρμόσεις κανένα επιστόμιο στο ένα από τα f-holes της 335 να την κάνεις μπουρού;

Earendil είπε:
Δε μου λες τώρα κάτι, είσαι να προσαρμόσεις κανένα επιστόμιο στο ένα από τα f-holes της 335 να την κάνεις μπουρού;
Θα σου 'λεγα τώρα τι να κάνεις (και συγκεκριμένα ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ) την "κιθάρα" σου, αλλά έχε χάρη που το θέμα του thread είναι άλλο...;D

elavd είπε:
Θα σου 'λεγα τώρα τι να κάνεις (και συγκεκριμένα ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ) την "κιθάρα" σου, αλλά έχε χάρη που το θέμα του thread είναι άλλο...;D
παλι καλα που το θεμα του thread δεν ειναι "που να βαλετε την κιθαρα σας"......

muddygiorgos είπε:
Μη μας παρεξηγείς muddy... ;)

Τρέφουμε ιδιαίτερη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον ;) Άλλο που δε φαίνεται στο γραπτό λόγο ...;D

elavd είπε:
Μη μας παρεξηγείς muddy... ;)

Τρέφουμε ιδιαίτερη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον ;) Άλλο που δε φαίνεται στο γραπτό λόγο ...;D
δεν παρεξηγω βρε.....ξερω τι τρελοπαρεα ειστε!

απλα ξεχασα να βαλω smiley ...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εγώ πιστεύω ότι η μουσική είναι αποσμητικό χώρου. Όπου τη βάζεις, καθαρίζει η ατμόσφαιρα.

Υ.Γ. : Θεωρώ όσους διαφωνούν με τον παραπάνω ορισμό ως ποταπές φιδόψειρες.

Muddy, sorry φίλε μου για τις καγκουριές μας, αλλά έχω βίτσιο να ξεσκίζω τα αμιγώς σοβαρά, επιστημονικά θέματα.

Κατά τ'άλλα Ηλία, μάλλον θα κάνω πίσω, εξάλλου έχω χωνέψει ήδη την ανωτερώτητα των Strat στα λαμπρά πεδία δόξης: "Μπουζούκια", "Πανηγύρια", "Συνοδεία στην κυρία Ελισσάβετ του Τηλε Φωτός".

Τώρα ξέρεις γιατί οι SG έχουν λεπτά μπράτσα. ;)

Earendil είπε:
Τώρα ξέρεις γιατί οι SG έχουν λεπτά μπράτσα. ;)
Αυτό τώρα εγώ μήπως πρέπει να το συνδυάσω με αυτό που έγραψα πιο πάνω? :

;D ;D ;D

elavd είπε:
Τι να τσιμπήσω ρε ... ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Κατά τ'άλλα Ηλία, μάλλον θα κάνω πίσω, εξάλλου έχω χωνέψει ήδη την ανωτερώτητα των Strat στα λαμπρά πεδία δόξης: "Μπουζούκια", "Πανηγύρια", "Συνοδεία στην κυρία Ελισσάβετ του Τηλε Φωτός".
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

1-1  :)

H μουσική είναι μία απο τις 3 παγκόσμιες ,ή (παν_Συμπαντικές) γλώσσες.

Οι άλλες 2 ειναι τα μαθηματικά, και το ποδόσφαιρο  ;D ;D ;D ;D ;D

Για την ακρίβεια μουσική είναι ο ήχος από τα τζιτζίκια όταν έχουν φάει τζατζίκια και παίζουν τζαζιλίκια.

;)

Μουσικη ειναι αυτο που κανεις αν δεν τροποποιεις κιθαρες και εξοπλισμο ολη μερα.

evris είπε:
Μουσικη ειναι αυτο που κανεις αν δεν τροποποιεις κιθαρες και εξοπλισμο ολη μερα.
+137. Εγώ παλιά που δεν πείραζα τις κιθάρες μου.. κάθε Σάββατο έπαιρνα τα ψαροτούφεκα, τη μάσκα-πέδιλα-στολή και το λοιπό εξοπλισμό και έκανα μουσική.

harilatron είπε:
+137. Εγώ παλιά που δεν πείραζα τις κιθάρες μου.. κάθε Σάββατο έπαιρνα τα ψαροτούφεκα, τη μάσκα-πέδιλα-στολή και το λοιπό εξοπλισμό και έκανα μουσική.
Ολοι ψαραδες ειναι στην αρχη οταν καταπιανονται με την μουσικη...

Trending...

Νέα θέματα