• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Αιρετικοί ορισμοί της μουσικής

• Thread starter Thread starter tugito
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 19K

tugito

R.I.P.
22/6/03
1,008
2
0
44
Αθήνα / Πάτρα
'' H μουσική είναι απλώς ένα παιχνίδι,που δε το αφήσαμε ακόμα και όταν μεγαλώσαμε..''

-Αναστασιάδης
"H μουσική είναι ένας αλγόριθμος μετάφρασης της πραγματικότητας σε μελωδία που εκφράζεται από το συναίσθημα επί της έντασης που το βίωσες και μεταφρασμένο μέσω ηχητικών χορδών σε νότες στον αέρα. Ολα τα άλλα δεν ειναι μουσική, ειναι μουσική βιομηχανία."

"Η μουσική βιομηχανία ξεχωρίζει απο την μουσικη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με ένα χαρακτηριστικό σημείο. Αγορασμένους στίχους κομμένους και ραμμένους με βάση του τι θα πουλήσει, χωρίς αυθεντικότητα."

- Tugito

;)

Κορυφέα η ατάκα πάντως του Αναστασιαδη, θα τον μελετήσω.

Last edited by a moderator:
"Η μουσικη δεν ειναι παρα η ανασκωλοπισμενη συγκεραστικη κατεργασια της υπερεαλιστικης πραγματικοτητας του συγχρονου μεταπροτσες της μεταβιομηχανικης περιοδου σε συνδιασμο με την διαδραστικη υπολουμπεν επιρροη της μετασοσιαλιστικης αναρχικης τασης μεσω των υποχθονιων ρυθμων της βασανιζομενης αφρικανικης ηπειρου παντα συντασομενης με την πλειαδα των ασιατικων ορδων του Τζεκις Χαν υπο τους ρυθμους της συγχρονης παγκοσμιοποιησης και του αστικου καταναγκασμου της ψυχοπαθους και βαρυγδουπης προσωπικοτητας μας...."

superfunk

::) 

Μουσική είναι 77% ο μουσακάς (κατά προσέγγιση).

kwstas79

οχι ΑΠΛΑ ενα δεντρο φιλε μου...το πικρο δεντρο της μοναξιας της συστηματικοποιημενης αποστασιοποιησης του μεταδιΧτατορικου μεγαλειου της παρανοιας.... ;D

(οχι νομιζες οτι θα καθαριζες με ενα.....σκετο δεντρο... :) :),που νομιζεις οτι ζεις παιδι μου?στην Ιαπωνια?εδω ειναι Βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε... :) )

Superfunk είπε:
οχι ΑΠΛΑ ενα δεντρο φιλε μου...το πικρο δεντρο της μοναξιας της συστηματικοποιημενης αποστασιοποιησης του μεταδιΧτατορικου μεγαλειου της παρανοιας.... ;D

(οχι νομιζες οτι θα καθαριζες με ενα.....σκετο δεντρο... :) :),που νομιζεις οτι ζεις παιδι μου?στην Ιαπωνια?εδω ειναι Βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε... :) )
Μήπως είσαι απο την Ικαρία ?  Μου κάνει  εντύπωση που την μουριά την λές έτσι  έτσι την λένε στην Ικαρία .

Μουσική είναι ενα μούσι που έχασε το καράβι για την Καραιβική.

Επεξήγηση μαθηματικού τύπου.

Μούσι + καράβι + καραιβική.

Καράβι με καράιβη φεύγουν καθώς το καράιβη ειναι απλά προφορά χωριού για την λέξη καράβι.

Μουσι-κη.

Αποτέλεσμα με μέθοδο των τριών. :-[

"Μουσικη...μου-σι-κωνεται...."

Κωστας Γκουζγκουνης (a.k.a "Θεος")

:) :) :)

Τελικά θα μου απαντήσει κανείς στο αρχικό μου ερώτημα;

Μπουρ^%%%%%%%#λο μου το κάνατε το θρέντ, είπα και γω να πάρω τελεκάστερ.

Μέχρι να πάρεις tele θα νομίζεις ότι μουσική είναι προσεγγιστικά ο μουσακάς.

Όλοι ξέρουν ότι ο μουσακάς είναι μπουγάτσα με μελιτζάνες (και κιμά και μπεσαμέλ και χωρίς μπουγατσο-περίβλημα).  :)

Μουσική είναι :

"All I got, is a red guitar, three chords and the truth."

Bono  :P

harilatron είπε:
All I got, is a red guitar, three chords and the truth."

Bono
Όπως λέει ο Νταλάρας "έχω ένα καφενέ", ένα πράμα...

block είπε:

Μήπως είσαι απο την Ικαρία ?  Μου κάνει  εντύπωση που την μουριά την λές έτσι  έτσι την λένε στην Ικαρία .
......Νικαριά εδώ!!!!! ;)

Φρηκ Αουτ!

Zappa

Σοβαρά όμως τώρα,αν ήξερα τι είναι μουσικη θα το κράταγα για τον εαυτο μου,ειλικρινά

Θεό πάλι.....

Μουσική είναι τα ποιοτικά cdάκια που βάζει ανα καιρους το δίφωνο που το χουμε και κορνίζα στο φόρουμ πλέον.(δημοτικά,τσάμικα,λαικα ξέρετε εσεις τώρα)

Ο πληρης ορισμός της μουσικής μετά είναι στην υπογραφή μου.Εκεί θα ακούσετε με απλά ελληνικά τι είναι μουσική.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα