Ευχαριστώ για τις γνώμες όλων και αν και πράγματι με πελαγώνετε βάζοντας μου κι άλλα στη λίστα είναι καλή η όσο πιο σφαιρική άποψη.
Έχω σε όλα να απαντήσω, θα το κάνω εν συντομία πίνοντας μπύρα, sorry αν ξεχάσω κάποιον, η μπύρα φταίει
Το πρώτο πράγμα που θα κάνω λοιπόν είναι να πάω στο εξωτερικό! (θα προτείνατε κάποια συγκεκριμενη χώρα; (ναι, θα μπορούσα να πάω μόνο και μόνο για να πάρω ταμπούρο! Ευρώπη βέβαια γιατί η Αμερική πέφτει κομματάκι δύσκολη όπως και στους φόρους...) και κάποια πόλη ακόμα, με κάποιο καλό μαγαζί γιατί δεν έχω ιδέα!)
Και ξεκινάω:
Δε μου αρέσουν τα ξύλινα στεφάνια... δεν ξέρω...απλά δε μου κάνουν. ΠΟΛΥ καλό το yamaha, αλλά δε θέλω

από το βίντεο του superfunk θα διάλεγα το gretsch!
@hwept πολύ κατατοπιστικά τα όσα γράφεις και καταλήγω σε αυτό που είχα πιο πολύ στο νου μου: ξύλινο, 6.5. Οπότε μάλλον θα αφήσω στην άκρη το black beauty (προς το παρόν).
@Haris του Omar Kahim μπορώ να πω πως ίσως και να το σκεφτόμουν κι ας είναι signature. Πολύ smooth ταμπούρο! Αλλά μάλλον θα προτειμήσω κάποιο άλλο

πολύ καλό το video btw! thanks!
Βοηθήσατε αρκετά, παίδες! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας... ότι άλλο έχετε να πείτε, εδώ είμαστε! Κι αν πάω εξωτερικό θα σας πω την ιστορία μου