- Πόντοι
- 2,148
Ειπα για πραγματα αξίας ή αναγνωρισιμα.
Μη λεμε τα ιδια ξανα και ξανα.
Μη λεμε τα ιδια ξανα και ξανα.
Καλή ιδέα.Η μόνη λύση στα παραπάνω φαίνεται ότι είναι να υπάρχει το αρχικό παραστατικό αγοράς και μετά να φτιάχνονται συνέχεια χαρτιά μεταβίβασης με υπογραφές και από τους δύο.. Έτσι σε περίπτωση κλοπής κάτι δεν θα πηγαίνει καλά.. **
Ακριβώς.Δεν είναι πρακτικό βέβαια κάτι τέτοιο και φυσικά δεν το κάνει κανένας..
Σωστά.** Επίσης, αν κάποιος φτιάξει χαρτιά για συναλλαγή με κάποιον άλλον εν αγνοία του θα είναι πλαστογραφία..
** Επίσης, αν κάποιος φτιάξει χαρτιά για συναλλαγή με κάποιον άλλον εν αγνοία του θα είναι πλαστογραφία..
Υ.Γ κανεις δεν απαντησε αν θυμαται το Μουσικη κ Μουσικη; Ολοι εισασταν μαλλον βρεφη η προτζεκτς τοτες .... ?
Εννοείται.Νομιζω το χαρτι ειναι αχρηστο διοτι
1) Εχω την εντυπωση οτι οτι χαρτι και να εχεις στα χερια σου αμα αποδειχτει οτι το οργανο ειναι κλεμμενο η κλεπταποδοχη σε πιανει και εσενα κι ας εχεις χαρτι, μπλεκεις ουτως η αλλιως
Σαφώς και μπορεί να βάλει fake στοιχεία. Ένα τέτοιο χαρτί θα είχε ισχύ μόνο αν υπήρχε (γα παράδειγμα) συμβολαιογραφική πράξη.2) Ο πωλητης μπορει στα στοιχεια του να βαλει fake στοιχεια μην μου πεις οτι θα του ζητησεις και ταυτοτητα, και λογαριασμο ΔΕΚΟ για να πιστοποιησεις τα γραφομενα του
Με τα S/N καλά, εντάξει... από σπάνιο έως ανύπαρκτο.3) Αυτο που αναφερθηκε παραπανω για sites με SN και αλλαγες αναλογα με τον κατοχο ειναι πρακτικα παντελως ανεφαρμοστο και δεν μπορει φυσικα να καλυψει και την πλειοψηφεια των μεταχειρισμενων που κυκλοφορουν εξω αφου υπαρχουν οργανα και παρελκομενα 10-20-30-40 ετων και βαλε
Δεν το γνωρίζω.Τα στιγμιότυπα οθόνης δηλαδή φωτογραφίες από την αγγελία και τα μυνήματα αγοραπωλησίας από το κινητό είναι αρκετά.
Εννοείται.
Αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα του το ζητάς.δεν ξέρω αν εννοείται, αλλά εγώ αισθάνομαι περισσότερο ασφαλής αν έχω έγγραφη δήλωση του πωλητή ότι αγόρασα κάτι το οποίο καλή τη πίστει θεώρησα νόμιμη δική του αγορά και κατοχή.
Είναι να μην φτάσεις. Αν φτάσεις μπορεί τα έξοδα να είναι τόσα που να μην σε συμφέρει. Λέμε τώρα.Σε δικαστήριο ένα τέτοιο έγγραφο είναι ένα υπερασπιστικό στοιχείο. Ότι θα μπλέξεις αν γίνει στραβή σίγουρα θα μπλέξεις. Κοιτάμε να έχουμε κάτι για να ξεμπλέξουμε
Καλό και αυτό, εάν βολεύει.Μια υπευθυνη δηλωση σε ενα ΚΕΠ όπου και οι 2 δίνουν ταυτότητες θα ήταν ΟΚ.
Είναι να μην φτάσεις. Αν φτάσεις μπορεί τα έξοδα να είναι τόσα που να μην σε συμφέρει. Λέμε τώρα.
Όχι βέβαια, δεν είπα ακριβώς κάτι τέτοιο.Δεν καταλαβα. Δηλαδη θα σε κατηγορησουν για κλοπη ή αποδοχή κλοπιμαιων και θα σκεφτεις τα εξοδα;
Νομίζω δεν μπορούμε να συνεννοηθουμε.
Όχι βέβαια, δεν είπα ακριβώς κάτι τέτοιο.
Είπα:
- Είναι να μην φτάσεις. Αν φτάσεις μπορεί τα έξοδα να είναι τόσα που να μην σε συμφέρει. Λέμε τώρα. -
Αλλά επαναλαμβάνω, αν αυτό, το χαρτί δηλαδή, σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, απλά του το ζητάς.