αντιπροσωπεία
Liquidpro
τηλ. 2310 - 70.50.96 (Θεσ/νίκη)
τηλ. 2130 - 40.55.88 (Αθήνα)
αλλά Μackie φέρνει σίγουρα και το Athens pro Audio... αξίζουν την αναζήτηση...
αυτονόητο...
μοναδική "ένσταση" για το τυπικόν, η απαραίτητη επαρκής τεχνική "εμπειρία" που απαιτείται για την "αντικειμενική" κρίση όταν τα προορίζεις για
αυστηρή χρήση μόνιτορ... φυσικά δεν ξέρω σε πιο στάδιο βρίσκεσαι και
δεν σου απευθύνομαι προσωπικά αλλά ένας αρχάριος χρήστης καλό είναι να
μην πολυεμπιστεύεται τα αυτιά του σε ανάλογη περίπτωση...
διαθέτουν πολύ καλά ελεγχόμενες χαμηλές και παράλληλα ξεδιπλώνουν τις χάρες τους από μικρές εντάσεις... οπότε με
σωστή χωροθέτηση στα 85db που θα κινούνται οι μίξεις σου (με δεδομένο την σωστή ηχοδιαμόρφωση και το room correction από αυτά) λογικά δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερο πρόβλημα... τουλάχιστον όχι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα αν κινηθείς στις διαστάσεις που ψάχνεις... φαντάζομαι ότι 8τμ club δεν πρέπει να χωράει στα όνειρά σου... :laugh:
τώρα τα μικρά της KRK (επιχειρηματολογημένα) πρώτος τα έχω κράξει εδώ (ως μόνιτορ φυσικά γιατί περί τέρψης κολοκυθόπιτα), αλλά αυτό δεν σημαίνει
ΤΙΠΟΤΑ... μοντέλα κρίνονται και όχι εταιρείες... σε οποιαδήποτε περίπτωση "τσουβαλιάσματος" ο καταναλωτής χάνει... δεν θαταν επιεικώς χαζό να ακυρώσω ένα τόσο
καλό ηχείο από τις επιλογές μου, με λογική "οπαδού"?...
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
... ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ αν μπορείς... θα εκπλαγείς ευχάριστα...
αυτό σε σχέση με τον χώρο σου μπορεί να αποδειχθεί έξτρα πλεονέκτημα...
πολύ καλά στην κατηγορία τους χωρίς κάτι που να με ενόχλησε ιδιαίτερα συνολικά και άνετα θα μπορούσα να συμβιώσω μαζί τους... όχι φυσικά κακή επιλογή αλλά όχι
η καλύτερη κατά την ταπεινή μου γνώμη...