Αγορά Studio Monitors (1.000-1.500/τεμάχιο)

Νίκο αλίμονο. Σε καμία περίπτωση δεν είχα ειρωνική διάθεση. Με συγχωρείς αν φάνηκε κάτι τέτοιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχα τέτοια πρόθεση. 

σόρυ κι από εμένα Κωνσταντίνε αν ήμουν υπερβολικά ευαίσθητος... κλιμακτήριος ξέρεις...?

η πλάκα είναι ότι μπήκα χτες στις αγγελίες και έγινε το αγαπούλα πούλα... σε 5 solo 6 be έπεσα χωρίς καν να ψάξω και σε πολύ καλές τιμές (εκτός ενός black edition που μάλλον είχε βιρύλλιο από το apollon 11 και το διναν στα 3800€)... το θέμα επηρέασε το χρηματιστήριο... ?

η πλάκα είναι ότι μπήκα χτες στις αγγελίες και έγινε το αγαπούλα πούλα... σε 5 solo 6 be έπεσα χωρίς καν να ψάξω και σε πολύ καλές τιμές (εκτός ενός black edition που μάλλον είχε βιρύλλιο από το apollon 11 και το διναν στα 3800€)... το θέμα επηρέασε το χρηματιστήριο... ?

Αυτή την αγγελία ακριβώς κοιτούσα τώρα και σκάει banner ειδοποίηση email ότι απάντησες εδώ! 
Ύστερα από επίσκεψη στην Athens Pro Audio και την εξυπηρέτησή τους, φωνάζει το πράγμα να φύγω ΜΑΚΡΙΑ!

Ύστερα από επίσκεψη στην Athens Pro Audio και την εξυπηρέτησή τους, φωνάζει το πράγμα να φύγω ΜΑΚΡΙΑ!

Τι εννοείς; Πήγες, τα άκουσες και δεν σε ικανοποίησαν;

Ή υπήρξε πρόβλημα με τη συμπεριφορά κάποιου στο κατάστημα;

Εγώ είχα πρόβλημα μαζί τους παλιά.

Πήγα με μια κοπέλα που είχα τότε να παραλάβω από το κατάστημα κάτι που είχα παραγγείλει και ένας από δαύτους την πλησίασε όταν δεν έβλεπα και αλλάξανε τηλέφωνα, ήταν πιο ωραίος από εμένα μου είπε όταν με χώρισε γι αυτόν. Μακριά παιδιά από αυτούς. ?

Ένας φίλος μου είχε πάει να πάρει ηχεία και του δώσανε ένα παγωτό χωνάκι και του λένε "έχεις ξανακούσει τέτοια μπάσα;" και αυτός για να μη φανεί άσχετος λέει "Όχι" και του το χρεώσανε 4.000 ευρώ.

Ένας φίλος μου είχε πάει να πάρει ηχεία και του δώσανε ένα παγωτό χωνάκι και του λένε "έχεις ξανακούσει τέτοια μπάσα;" και αυτός για να μη φανεί άσχετος λέει "Όχι" και του το χρεώσανε 4.000 ευρώ.

δυστυχώς (ακόμα), η "περιγραφή" σου δεν απέχει πολύ από διάφορες ιστορίες που ακούω περισσότερο συχνά από ότι θα δικαιολογούσε η εποχή μας, που υποτίθεται ότι οι πάλαι ποτέ παθογένειες της ελληνικής αγοράς ηλεκτρονικών ειδών (γενικώς) θα έπρεπε να έχουν αντιμετωπιστεί επαρκώς (μην πω εξαλειφθεί)...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι εννοείς; Πήγες, τα άκουσες και δεν σε ικανοποίησαν;

Θα αρκεστώ σε δυο στοιχεία:

1). Ζω την ίδια συμπεριφορά εδώ και 3 χρόνια! 

2). Αυτή τη φορά δεν άντεξα και πήρα πολλά τηλέφωνα να δω εάν εγώ είμαι ο περίεργος. Άπαντες είχαν κάτι αντίστοιχο να μου αναφέρουν (και μιλάμε για σχετικούς και συναδέλφους και όχι ενθουσιώδη μικρά παιδάκια) 

Δεν εξηγείς σε τι αναφέρεσαι. Εννοείς υπεροπτική συμπεριφορά μήπως;

Μιλάς για το μαγαζί ή για τα ηχεία;

Μιλάς για το μαγαζί ή για τα ηχεία;

Αυτό ακριβώς.

Αν αναφέρεσαι μόνο στο μαγαζί, τι σε εμποδίζει να τα αγοράσεις από αλλού αν σου αρέσουν?

Επίσης έχει δίκιο ο Γιάννης, δεν λες τι είδους συμπεριφορά αντιμετώπισες.

Μπόρεσες τελικά να τα ακούσεις ή όχι?

τότε φίλοι μου μετά από τα μαγαζιά "μεταπώλησης" μιας ιστοσελίδας χωρίς καν αποθήκη και παράδοση στον μήνα και αν, να ανοίξουμε όλοι και αντιπροσωπείες χωρίς στοκ και demostration... και να λέμε και ευχαριστώ στην κοροϊδία... ok..?

τότε φίλοι μου μετά από τα μαγαζιά "μεταπώλησης" μιας ιστοσελίδας χωρίς καν αποθήκη και παράδοση στον μήνα και αν, να ανοίξουμε όλοι και αντιπροσωπείες χωρίς στοκ και demostration... και να λέμε και ευχαριστώ στην κοροϊδία... ok..?

Βρε Νίκο μου καταλαβαίνω το πνεύμα σου.

Αλλά το "πρόβλημα" είναι στην πολιτική του αποθέματος/stock που διατηρεί η επιχείρηση, ή κάπου αλλού (πχ συμπεριφορά, before/after sales service, τιμολογιακή πολιτική, κλπ)?

Βρε Νίκο μου καταλαβαίνω το πνεύμα σου.

Αλλά το "πρόβλημα" είναι στην πολιτική του αποθέματος/stock που διατηρεί η επιχείρηση, ή κάπου αλλού (πχ συμπεριφορά, before/after sales service, τιμολογιακή πολιτική, κλπ)?

"μετ' αλόγου γνώσεως"? Στράτο μου να πω ότι η μιζέρια (και το παραμύθι) φέρνει γκρίνια...

το ότι η τιμολογιακή πολιτική (εξ ανάγκης κι όχι ότι ξαφνικά μας έπιασε ο πόνος) έχει στρώσει όντως, δεν δικαιώνει από μόνη της πρακτικές και συμπεριφορές που θέλουμε να ξεχάσουμε αλλά (όπως είπα και παραπάνω) εξακολουθούν να υφίστανται...

όταν ο άλλος σε δουλεύει

-ε μωρέ μέχρι χτες τα είχα άργησες ή

-σε μια βδομάδα έρχονται ή

-στο τελωνείο είναι ή

-η μαμά εταιρεία με κρεμάει ή

το απίστευτο που έχουν πει (όχι σε μένα γιατί θα έπεφτε ροχάλα)

-έλα μωρέ στην τελική τι να ακούσεις, ξέρεις εσύ καλύτερα από τους ξένους; γκούκλαρε και λίγο να μάθεις πόσο καλά είναι και πάρτα να δεις το φως σου,

βάλε και τα διάφορα φληναφήματα επίσης απίστευτα ημιμαθή έως συκοφαντικά για τον ανταγωνισμό  που λέγονται για να "σπρώξουν" ένα προϊόν, ε τα λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζουμε...?

δεν ξέρω τι συνέβη στον φίλο μας αλλά γενικά γίνομαι δέκτης αρκετών τέτοιων παραπόνων (περισσότερων από ότι θα θεωρούσα "φυσιολογικά" και όχι ειδικά για τον εν λόγω εννοείται) και στεναχωριέμαι... και δυστυχώς οι "εξηγήσεις" της άλλης πλευράς δεν με έπεισαν πάντα όσες φορές τις είχα... έτσι για μερικά αυταπόδεικτα πράγματα είμαι πια κάθετος και κυνικός (τουλάχιστον όσο ένας κακός έμπορος απέναντι στον πελάτη του)...

δεν μπορείς να στηρίξεις τις ανάγκες μιας αντιπροσωπείας; ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ... όχι να βγάζεις από την μύγα ξύγκι για το κάτι τις παραπάνω και να πουλάς και μούρη... και ακόμα κι αν τα "περίεργα" τα λέει κάποιος πιτσιρίκος που έχεις "μπροστινό" να τραβιέται για το βασικό, πάλι εσύ φταις μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας... δεν βοηθά ιδιαίτερα τον ελέφαντα η λιποαναρρόφηση...

και όχι δεν είναι όλοι έτσι και μακρυά από εμάς το τσουβάλι και να λάβουμε υπόψη μας και τους αρκετούς mr Bean πελάτες που μπορούν πραγματικά να σε βγάλουν από τα ρούχα σου, αλλά είναι πια λίγοι οι αντιπρόσωποι και εκτός του μεριδίου έχουν και μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης στην πολύπαθη αγορά...

Παιδιά, δεν υπάρχουν αντιπροσωπείες, ούτε καν distributors, μόνο dealers υπάρχουν.

αν και αναφέρομαι στο σύνολο της αγοράς των ηλεκτρονικών, δεν διαφωνώ στην ουσία, απλά πρέπει να το πει και σε αυτούς (όχι όλους επαναλαμβάνω) κάποιος (εσύ ξέρεις σε ποιους)...?

Trending...

Νέα θέματα

Back