ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
Φίλε μου μη μου λες τέτοια τώρα θα αρχίσει να καίγεται ο εγκέφαλος μου ...
Η διαδικασία αγοράς ενός μεταχειρισμένου synth, είναι η εξής:
1ον) Παίζουμε όλα τα πλήκτρα (Εδώ οι χρωματικές φαίνονται πραγματικά χρήσιμες ;D ) με διαφορετικά velovity, με προσοχή για να εντοπίσουμε τυχόν προβληματικά πλήκτρα.
2ον) Πατάμε όλα τα κουμπιά, και γυρίζουμε όλους τους ελεγκτές, ψάχνοντας για κουμπιά που αποκρίνονται αργά ή θέλουν πολύ πάτημα.
3ον) Συνδέουμε όλες τις εξόδους, και ακούμε κουνώντας ελαφρά τα βύσματα για τυχόν χρατς χρουτς
4ον) Παίζουμε με τους ήχους όσο μπορούμε περισσότερο, κάνοντας βόλτες στο μενού και προσέχοντας για κολλήματα, ηχητικά ή οπτικά.
Αν τα κάνεις όλα αυτά, και πιθανώς και άλλα που μπορούν να σου πουν γκουρού σαν τον κ. Χναράκη, και παράλληλα 5ον) έχεις κάνει και την ψαχτική στο στο Net για τυχόν προβλήματα του λειτουργικού που δεν φτιάχτηκαν με την τελευταία version, και βέβαια αν τελικά έχεις καταλήξει κάπου, τότε πάρε ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, άλλωστε και εγώ θα προτιμούσα ένα μεταχειρισμένο κορυφαίο synth από μια Lite version.
ΑΛΛΑ αν πας για "γουρούνι στο σακί", τότε τι να πω, εγώ είμαι και λίγο ανασφαλής, δεν θα το έκανα ΠΟΤΕ, καινούργιο με ΕΓΓΥΗΣΗ και ξερό ψωμί ;D να ξέρω ότι τουλάχιστον για κάποια χρόνια θα έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.