Ναι ρε. Και κοίτα, αν αποφασίσεις να πουλήσεις το Nuendo, και τύχει να μη το θέλει ο maze, στείλε μου ένα π.μ.Hom3sick είπε:Απο εμένα σταματάει. Πάντως Wow! κάτι άκουσα για ένα πορτατίφ σε torrent που εκτός απο σάντουιτς σου ζεσταίνει και τις τυρόπιτες. Τσέκαρε το εσύ που τα ξέρεις καλύτερα... ;D JK
Αμέ. Τώρα τρέχει και σε υπολογιστές των 400 ευρώ.Πλάκα πλάκα το Nuendo 4 το τσέκαρε κανείς; Παίζει τίποτα καινούργιο;
προφανως για να δινει η steinberg αυτα τα specs σημαινει οτι το προγραμμα μαζι με τα υπο-προγραμματα του δουλευει κανονικα(τωρα βεβαια ο Wow! μπορει να ξερει καλυτερα απο τη steiberg,οποτε να εχετε το νου σας).εγω παλιοτερα το δουλευα (σπασμενο ναι ναι!σιγουρα ειμαι ο μονος εδω μεσα! με εναν amd 2.4 ghz 2 giga ram και δουλευε μια χαρα και bfd και grand piano φορτωνα ταυτοχρονα με καμια 15ρια audio tracks με 2-3 εφε το καθενα και ολα δουλευανε μια χαρα.Nikolas είπε:maze: Το είδα κι εγώ αυτό αλλά:
1. Είνα το Nuendo 4 (άρα το 3 θα είναι μάλλον πιο ελαφρύ).
2. Δε παίζει ρόλο ότι τρέχει το nuendo σε χαλαρό mode. Τι γίνεται αν του βάλεις ένα reverb με λίγα samples είναι το θέμα... (μάλλον).
Τέλος πάντων, νομίζω ότι ο άνθρωπος έχει λάβει την απάντησή του και κάποιες ιδέες περεταίρω...
Ακόμη και ο απορροφητήρας, μυστήριο πράγμα... διότι με το Cubase έκανε λίγο θόρυβο.maze είπε:προφανως για να δινει η steinberg αυτα τα specs σημαινει οτι το προγραμμα μαζι με τα υπο-προγραμματα του δουλευει κανονικα.εγω παλιοτερα το δουλευα (σπασμενο ναι ναι!σιγουρα ειμαι ο μονος εδω μεσα! με εναν amd 2.4 ghz 2 giga ram και δουλευε μια χαρα και bfd και grand piano φορτωνα ταυτοχρονα με καμια 15ρια audio tracks με 2-3 εφε το καθενα και ολα δουλευανε μια χαρα.
Alchemist είπε:2) Η παράθεση των minimum requirements εγινε για να δειξει οτι το λαπτοπ μπορει να ανταπεξελθει και με το παραπανω απο τα minimum.ακομα να μην ξεχναμε οτι ενα τετοιο λαπτοπ την εποχη που βγηκε το nuendo 3 δεν θα ειχε αυτη την τιμη.ισως καποιοι να μη το αντιμετωπιζαν ετσι τοτε..
Και με τα δύο laptop κάνεις τη δουλειά σου χαλαρότατα...Hom3sick είπε:Desktop ήδη υπάρχει και αρκετά δυνατός.Τον Laptop τον θέλω περισσοτερο για να γράφω πράγματα με την κιθάρα, δουλείες εξω απο το σπίτι κτλ. ...
.... πχ ενα Nuendo 3.
ΟΚ, χωρίς καμία κακία σε ενημερώνω ότι ξέρω και παραξέρω, τόσο σε ακαδημαϊκό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.Peruvian είπε:Amd vs Intel...
Εχουν αρκετες διαφορες...
δεν ξερω αν εχεις υποψη σου και τα λες...
αλλα αν πω τωρα τεχνικα χαρακτριστηκα και αν ανεβασω και shcematics να τα εξηγησω τι θα κερδισουμε??
Παντως υπαρχουν τεραστιες διαφορες...
θα σου πω το εξης απλο...
και ρωτα και οποιν θες γνωστη να σου πει...
αλλο 2GH Intel και αλλο 2GH AMD...
ο intel ειναι στα περιπου (3 με 4) /5 στην ταχυτητα λειτουργιας...
οπως επισης και παιζει ρολο και το εργοστασιο κατασκευης...οπως και στα οργανα αλλωστε...
αλλα ξανα λεω...
οποιος δεν ξερει καλυτερα να μη λεει τη γνωμη του...
ας διαβαζει απλως...
κι ας ειναι και ο τοπ-οφ-δε-τοπς του φορουμ...
χωρις καθολου κακια ειναι ολα οσα λεω
ευχαριστω
τι εγινε σου βαλε χερι ο yameth και τωρα το παιζεις σοβαρος?τορα για το αστειο οτι εισαι ατομο που επιμελειται το φορουμ..τι να πω..μπορει να διαβασει καποιος απο την αρχη του ποστ τα ειρωνικα σου σχολια για να δει γιατι υπαρχει αυτη η μονιμη σταση.Wow! είπε:Δυστυχώς βλέπω ότι υπάρχει μία μόνιμη στάση/τάση αμφισβήτησης της αυθεντίας των ανθρωπων που επιμελούνται το φόρουμ. Κανένα πρόβλημα, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει για ποιο λόγο μας σκοτίζετε ρε παιδιά; Αν τα ξέρετε όλα, αν τα καταλαβαίνετε όλα, αν είσαστε απόλυτα ενημερωμένοι, τότε ποιο είναι το νόημα αυτών των συζητήσεων;
Peruvian, αυτά που λες, τα έλεγε ο annandtech και το προσωπικό το PC Magazine πριν 10 (δέκα ρε άνθρωπε) χρόνια. Τα παρέχεις σήμερα σαν πληροφορίες και μάλιστα λέγοντας ότι δεν πρέπει να μιλάει όποιος δεν ξέρει; Εσύ δηλαδή από που ξέρεις; Μόνο ΕΝΑ εργαστήριο τέτοιων μετρήσεων υπάρχει στην Ελλάδα και αν εργάζεσαι σε αυτό, τότε με γνωρίζεις προσωπικά. Αλλιώς, απλώς μας μεταφέρεις αυτά που διάβασες, κάπου, κάποτε.
Δεν είναι αρκετό.