For future reference πάντως, αλλά και για τη δικιά σου περίπτωση, να αναφέρω ότι το amazon.co.uk στέλνει πλέον ηλεκτρονικά στην Ελλάδα. Πήρα ένα macbook prop 13.3" (το φτηνότερο pro που παίζει) με 995€ (μαζί με τα μεταφορικά), ενώ Ελλάδα ξεκινάει από 1090 και πάει στα 1220 από Πλαίσιο και e-shop.
ps. αν αγοράσετε από amazon ΠΑΝΤΑ προτιμήστε να πληρώσετε σε gbp (σου κάνει αυτόματα χρέωση σε euro, αλλά αν πάτε switch currency θα σας χρεώσει σε gbp και θα κάνει τη μετατροπή η τράπεζα/πιστωτικός οργανισμός σε πολύ καλύτερα rates. Εμένα μου έβγαζε 1028€ και αγόρασα σε gbp με την τράπεζα να με χρεώνει τελικά 995€
).
ps. αν αγοράσετε από amazon ΠΑΝΤΑ προτιμήστε να πληρώσετε σε gbp (σου κάνει αυτόματα χρέωση σε euro, αλλά αν πάτε switch currency θα σας χρεώσει σε gbp και θα κάνει τη μετατροπή η τράπεζα/πιστωτικός οργανισμός σε πολύ καλύτερα rates. Εμένα μου έβγαζε 1028€ και αγόρασα σε gbp με την τράπεζα να με χρεώνει τελικά 995€
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Τελευταία επεξεργασία από moderator: