- Πόντοι
- 38
Είμαι τυχερός δηλαδήgdevelek είπε:ελάχιστοι καλύπτονται παίζοντας καρφί σε έναν ενισχυτή

Είμαι τυχερός δηλαδήgdevelek είπε:ελάχιστοι καλύπτονται παίζοντας καρφί σε έναν ενισχυτή
Εισαι σε σωστο πεφωτισμενο δρομο που ομως κοστιζει πολυ...!!! Το αναφερω απλα για την κουβεντα οτι εαν εχεις σκοπο να πας σε φουλ λαμπα και true bypass πεταλια ή οτι αλλο αναλογικο ....θα ειναι κριμα να τα ακους απο 5βαττ ενισχυτη !!!.....(που ειναι αυτο το εικονιδιο με τα κερατακιαααα??!!! χεχεχεχε)kantinas είπε:κατι εχει παρει το αυτι μου για GAS ;D παρολαυτα δεν θεωρω ουτε υπερβολικο ουτε νιωθω θυμα του υπερκαταναλωτισμου αν δοσω 250 Ε για να παρω εναν καλο ενισχυτη.. με guitar rig και υπολογιστες γενικοτερα δεν θελω (ακομα) να μπλεχτω... αφηστε που το κονσερβοκουτι μου θελει και αυτο αλλαγμα αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.. οσο για πεταλιερες της line6 θελω να ξεφυγω απο το μοντελινγκ και την ψηφιακουρα και να νιωσω και εγω τι εστι λαμπα (νιωθω στο στουνιο αλλα θελω να το νιωθω και στο σπιτι ;D)
εννοείται, ωστόσο δεν αναφερόμουν σε ποσότητα αλλά σε ποιότητα ήχουRayDTutto είπε:Δυστυχώς, στο 0,5 ή στο 1, δύσκολο να ακούσεις λάμπα γενικώς...
αναμφισβήτητα! No GAS for you!!! ;DΕίμαι τυχερός δηλαδή![]()
προς το παρον με ενδιαφερει ο ενισχυτης και η δυνατοτητα να παιζω σε τα ειδη που θελω.. αν ειναι να παρω μεγαλο λαμπατο δεν θα παρω τιποτα αλλο γιατι πιστευω οτι θα με καλυπτει (τουλαχιστον στα βρωμικα)gdevelek είπε:ελάχιστοι καλύπτονται παίζοντας καρφί σε έναν ενισχυτή
αργά ή γρήγορα θα πάρεις κι εσύ την Petaliera Avenue (ή τα δαιδαλώδη Petalakia Alleys)
...και θα συνεχίσεις να νιώθεις τι εστί λάμπα τελικού σταδίου
μαρεσουν γενικα οι vox αλλα μου φενεται πολυ ακριβος.. οπως ειπαν πριν τα παιδια με τον bugera αλλαζω κατηγορια..τον έχω και μου αρέσει πολύ.
και για το στυλάκι που θές
http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Tube-combo-amps/VOX-AC-4-TV-Combo-/art-GIT0015374-000
εε τοτε μαλλον θα παιζω unplugged τις βραδινες ωρες και οταν ξαναμαζεψω χρηματα ισως παρω κανα pod (να το και το GAS.... :Δυστυχώς, στο 0,5 ή στο 1, δύσκολο να ακούσεις λάμπα γενικώς... Εκτός και αν κάνει φασαρία η λάμπα του πορτατίφ...![]()
![]()
![]()
ok τοτε παω για bugera να βγαλω ηχο (ειπαμε δεν αντεχω αλλο line 6) και μετα πεταλια... τουλαχιστον αφου ειναι δικαναλος ενα πεταλι θα το γλιτωσω..VAGTANPLAN είπε:Εισαι σε σωστο πεφωτισμενο δρομο που ομως κοστιζει πολυ...!!! Το αναφερω απλα για την κουβεντα οτι εαν εχεις σκοπο να πας σε φουλ λαμπα και true bypass πεταλια ή οτι αλλο αναλογικο ....θα ειναι κριμα να τα ακους απο 5βαττ ενισχυτη !!!.....(που ειναι αυτο το εικονιδιο με τα κερατακιαααα??!!! χεχεχεχε)
Σε ποιά γειτονιά μένεις, να μετακομίσω... ;D ;D ;Dkantinas είπε:
επισης σκεφτομαι τα σχολια της γειτονισσας μου η οποια αν και μουσικοφιλη μου προτυνει συνεχως να μου παρει δωρο ενα απο τα μικρα τα μαρσαλακια και να σταματησω να παιζω με τον line 6..
το βρώμικο έχει να κάνει (κι αυτό!) με ποιότητα και όχι ποσότηταkantinas είπε:προς το παρον με ενδιαφερει ο ενισχυτης και η δυνατοτητα να παιζω σε τα ειδη που θελω.. αν ειναι να παρω μεγαλο λαμπατο δεν θα παρω τιποτα αλλο γιατι πιστευω οτι θα με καλυπτει (τουλαχιστον στα βρωμικα)
σε μια γειτονια που με χαρακτηριζουν ενοχλητικο και θα θελαν να παιζω μονο τις ωρες που λειπουν ολοι απο την πολυκατοικια ;D (ναι μου κανουν παρατηρηση ακομα και στις 7 το απογευμα... γιαυτο οταν λειπει η αποπανω τσιτωνω τον ενισχυτη..)kpeyos είπε:Σε ποιά γειτονιά μένεις, να μετακομίσω... ;D ;D ;D
απο αυτα που ακουσα με καλυπτει...το βρώμικο έχει να κάνει (κι αυτό!) με ποιότητα και όχι ποσότητα
το ότι θα έχεις έναν αρκετά δυνατό λαμπάτο δεν σημαίνει αυτόματα πως θα σε καλύπτει στο ηχόχρωμα όταν παίζεις στο βρώμικο κανάλι
αν σου αρέσουν οι Βοξ θα σου αρέσει κι αυτός αφού φαίνεται πως φτιάχτηκε ως αντίγραφο ενός Βοξ
απόλυτα λογικό, αφού όσο εσύ παίζεις αυτοί δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα βιβλίο, ή να ακούσουν ράδιο/μουσική/τηλεόραση, ή και να παίξουν οι ίδιοι μουσική!kantinas είπε:(ναι μου κανουν παρατηρηση ακομα και στις 7 το απογευμα...
Εσύ φρόνιμααααααααVAGTANPLAN είπε:Στην Αθηνα τους φερνει κανεις τους μπουγκερα ??
οχι ρε φιλε ....εγω μονο φεντερ ειπαμε και οταν εχω τα φραγκα θα παρω Ριβερα....Το ειπα για να μπορεσει να δοκιμασει ο φιλος μας πριν αγορασει απο εξωτερικο.....kostas80 είπε:Εσύ φρόνιμαααααααα![]()
Ο οποίος κάνει 369€ και φο συμφορουμίτης έχει μπατζετ 200€ (με το ζόρι μάλλον θα φτάσει τα 249€ του v22)Dead Inside είπε:
μπορει να στε κακη επιρροη αλλα τουλαχιστον με νιωθετε.. ;Dginargiros είπε:Ο οποίος κάνει 369€ και φο συμφορουμίτης έχει μπατζετ 200€ (με το ζόρι μάλλον θα φτάσει τα 249€ του v22)
ευτυχώς λοιπόν που ΔΕΝ σκοπεύει να πάρει αυτό...Dead Inside είπε:επι παραδειγματι μπορεις να παρεις κ αυτο :
http://www.thomann.de/gr/ibanez_valbee_gitarrencombo.htm
μακαρι να μπορουσα και να κανω υπομονη και να μαζεψω πιο πολλα χρηματα αλλα δεν μπορω τιποτα απο τα 2 ;D οσο για ιμπανεζ ενισχυτη δεν το συζητω, οσο κιαν μαρεσουν οι κιθαρες αλλο τοσο σιχενομαι τους ενισχυτες της..Dead Inside είπε:καπου ειδα οτι ο συμφορουμιτης ελεγε οτι τελικα θα ανεβαινε σε budget.
Γνωμη μου παντως ειναι επειδη πραγματι τα 200 - 250 ευρω ειναι οντως λιγα χρηματα για λαμπα εστω κ combo, να κανεις λιγο υπομονη να μαζεψεις καποια παραπανω χρηματα. εαν οδηγηθεις σε μια λυση που δεν εχει καμια σχεση με αυτα που σκεφτοσουν αρχικα τελικα σε βλεπω σε κανα χρονο να ψαχνεις παλι λεφτα για να αγορασεις κατι αλλο. κ τελικα καταληγεις να εχεις ξοδεψει σε ευρος χρονου περισσοτερα χρηματα.
επι παραδειγματι μπορεις να παρεις κ αυτο :
http://www.thomann.de/gr/ibanez_valbee_gitarrencombo.htm
ειναι στο budget σου. ειναι λαμπα
αλλα ...........
αλλα τα ματια του λαγου κ αλλα της κουκουβαγιας κακα τα ψεμματα