Γειά χαρά και σε σέναΓεια χαρά.
Με ενδιαφέρει η αγορά strat.
Μπάτζετ από Στανταρτν , μέχρι και Αμερικαν professional classic, και όλες τις μεταξύ μεξικάνικες , Player και vintera.
Προτάσεις;
Έχετε δοκιμάσει καμία από αυτες;
Γειά και χαρά σου.. εγώ παίζω με μία Μεξικάνα strat Dave marey signature.Γεια χαρά.
Με ενδιαφέρει η αγορά strat.
Μπάτζετ από Στανταρτν , μέχρι και Αμερικαν professional classic, και όλες τις μεταξύ μεξικάνικες , Player και vintera.
Προτάσεις;
Έχετε δοκιμάσει καμία από αυτες;
Από την ποιό to the point περιγραφη καί συγχρόνως άκρως καθοδηγητική.. αυτό ακριβώς συμβαίνει με την strato.. μπορούμε να την customάρουμε όπως μας βολεύει σέ σχέση με αυτό που αναζητούμε!ανάλογα... η strat είναι απλά ένα σχήμα που δέχεται σχεδόν τα πάντα. Single coil, hums, vintage, modern tremolo, floyd ότι μπορείς να φανταστείς. Αποφάσισε τα specs που θέλεις ή έχεις ακούσει και σου άρεσε και μετά δοκίμασε. Αν δεν βρεις αυτό που θέλεις (όπως εγώ που είμαι αριστερόχειρας) τότε.... και οι παλιές mexican standard (vintage τρέμολο) είναι ένα πολύ καλό template για να φτιάξεις αυτό που εσύ θέλεις και έχεις στο μυαλό σου.
Είναι σχετικά νέο μοντέλο, δεν την έχω ακούσει.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αυτη την ξέρει κανείς;
![]()
Fender Am Pro Clsc Strat MN 3TS
Electric Guitar Body: Alder, Bolt-on neck: Maple, Fingerboard: Maple, Black dot fingerboard inlays, Neck profile: Modern "C", Fingerboard radius: 241 mm (9.5"), Scale: 648 mm (25.5"), Nut width: 42.8 mm (1.685"), Syntehtic bone nut, 22 jumob frets,...www.thomann.de