Αγορά Κασετοφωνο

DakosLive

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Με έχει πιάσει η νοσταλγία και η αγορά deck κασετόφωνου μιας και τα εφηβικα μου χρονια ειχαν πολυ αντιγραφή και edit (με το cooledit) απο ραδιοφωνο σε κασετα. Τότε είχαμε ενα AIWA AD-WX929 διπλης κεφαλής με dual deck.
Εχω βρει διάφορα 3head: Denon DRM-710, Sony TC K 611S και μπορω να διαθέσω μέχρι περίπου 200€ εφόσον αξίζει.
Ποια είναι η γνώμη σας, μήπως υπάρχει αντίστοιχο thread? μήπως έχει κάποιος να δώσει κάτι?

Na συνεχίσω με αυτή την επιθυμία ή να μου φύγει??? χαχαχα

Σας ευχαριστώ.

Σε μεταχειρισμενο εννοεις η καινουργιο?

υποψιν οτι ολα τα μεταχειρισμενα σε καποια στιγμη θα θελουν αλλαγη ιμαντα οποτε να εισαι προετοιμασμενος, δεν ειναι μεγαλο το κοστος

επισης μη ξεχνας οτι ολα τα κασετοφωνα μετα απο καποιες ωρες χρησης θελουν οι κεφαλες απομαγνητιση κ καθαρισμα, υπαρχουν ειδικες κασετες για αυτα δεν ξερω τωρα αν μπορεις πλεον να βρεις αλλιως χανουν πολυ στην αναπαγωγη σε βαθος χρονου.

εγω ειχα χρονια κασετες και cd και βινυλια και minidisc και απο ολα αυτα μονο το βινυλιο εμεινε στο τελος και αυτο με πολυ προσοχη, ολα τα αλλα decks εμειναν απο ιμαντες στην 20ετια οτι ειναι μηχανικο δυστυχως καποια στιγμη θα σε αφησει....

Εχω πάρει πολύ χειρότερα πράγματα από ένα κασετόφωνο,με 200 ευρώ.
Μήπως να μαζέψεις μερικά ακόμη και να σε αφήσει η νοσταλγία για την κασέτα,άσε που τώρα το ραδιόφωνο δέν παίζει και τίποτα της προκοπής για να γράψεις,(το πολύ να ακούσεις τίποτα Ξύλινα σπαθιά,που τα έχω όλα γραμμένα αν τα θές να στα δανείσω 🤫) και να σε πιάσει νοσταλγία για τον δίσκο,να πάρεις ένα πικάπ?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back