Καλημέρα φίλε. Η αλήθεια είναι ότι ένα μικρόφωνο θα το έπαιρνα έτσι και αλλιως. Με βόλεψε το συγκεκριμένο πακέτο διότι ειχε μέσα και το cubase και μικρόφωνο και ακουστικά. Βέβαια μπορεί να είναι μέτρια αλλά είμαι κ αρχάριος. Τώρα ξεκινάω να ασχολούμε με το συγκεκριμένο σπορ. Και πάλι δεν πάω για καποια επαγγελματική δουλειά. Ξεκινάω με τα βασικά και αργότερα βλέποντας. Ήταν ένα πακέτο μέσα στον προϋπολογισμό μου πάντως. Ήδη έγραψα με το μικρόφωνο και ακουστική κιθάρα κάτι ώστε να πειραματιστω. Τα ηχεία εννοείται κλειστά θα τα έχω όταν θα έχω το μικρόφωνο ανοιχτό λόγο "πυκνωτικου". Απλά έκανα μια ρητορική ερωτηση , ίσως δενρωτησα σωστά. Ήθελα να ρωτήσω πως είναι το σωστό να δουλέψεις το ηχογραφημένο τραγούδι,με ακουστικά ή ηχεία. Και στο βίντεο που έστειλα ο τύπος εξηγεί πολύ σωστά κατά την άποψη μου ότι πρέπει αν γίνει το συγκεκριμένο κομμάτι δλδ η μίξη με τα ηχεία και όχι με ακουστικά.ακομα πολύ νωρίς είμαι πάντως αλλά ήδη έχω καταλάβει μέσα σε λίγες μέρες αρκετά πραγματακια έστω βασικά πραγματακια ώστε να γίνει όσο το δυνατόν μια σωστή αρχή για την ηχογράφηση.
Για μίξη δεν ξέρω ακόμα δεν έφτασα στο συγκεκριμένο στάδιο , δεν έχω και τον χρόνο να ασχολούμαι κάθε μέρα αρκετή ώρα . Μόνο ΣΚ έχω πιο πολύ χρόνο.
Κάθε μέρα που θα περνάει, θα μαθαίνεις κάτι.
Για μια ζωή.
Δοκίμασε , πειραματίσου.....δεν σε κηνυγάει κάνεις, το χόμπυ σου κάνεις.
Θα πάρεις μηχανήματα, θα πετάξεις λεφτά, θα κάνεις άστοχες αγορές , θα κάνεις και πετυχημένες αγορές.
Θα έρθει μια στιγμή , που μια άστοχη αγορά θα γίνει χρήσιμη.
Η ηχογράφιση και το στήσιμο ενός setup είναι μια δυναμική διεργασία.
Αλλάζεις συχνά πυκνα και το set up σου και λόγω βαρεμάρας και επειδή σκέφτεσαι κάτι που δεν το είχες σκεφτεί πριν.
Δες όσα video θες, ρώτα ό,τι θες σε forum , αλλά το βασικό είναι να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ πράγματα στον χώρο σου.
Δεν υπάρχει σωστο ή λάθος.
Υπάρχει τί φαντάζομαι πως θέλω να κάω, τί έχω στο μυαλό μου και πως θα το κάνω.
Αν αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί....θα το συνεχίσεις.
Αν είναι πυροτέχνημα, δεν ξόδεψες και πολλά λεφτά......πες ότι έφαγες ένα 500 αρικο σε διακοπές και όλα καλά.