Δυστηχώς δε θα βγω για κάλαντα(ξέρω πολύ κρίμαlgbesios είπε:Πάντως στις αγγελίες μας υπάρχουν καλά ενισχυτάκια (πχ : http://smart.noiz.gr/details.php?id=114774 ) αμα να πεις τα κάλαντα κάτι θα καταφέρεις
χρόνια πολλά και καλά μυαλά σε όλους μας 8)
Για μισό λεπτό little sister ;D Γιατί να του αλλάξεις κλειδιά; Έχουν πρόβλημα;Rene είπε:Παρέλαβα το μπάσσοΜετά από ένα καλό καθάρισμα και κάποιες αλλαγές στα knobs και στα κλειδια πιστεύω θα είναι ακόμα καλύτερα.Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό σετ κλειδιών?
@Loki αναμένουμε εντυπώσεις![]()
Δυστηχώς δε είναι σε καλή κατάσταση.Θέλουν μια αλλαγήTerry RoscoeBeck5 είπε:Για μισό λεπτό little sister ;D Γιατί να του αλλάξεις κλειδιά; Έχουν πρόβλημα;
Από μουσικομάγαζο της περιοχής μου είχα πάρει ένα σετάκι (αξιοπρεπέστατα) με 20-25 (νομίζω) ευρώ.Rene είπε:Δυστηχώς δε είναι σε καλή κατάσταση.Θέλουν μια αλλαγή![]()
Καταρχάς μεγείες!Rene είπε:Χμ εδώ που μένω υπάρχει ένα μαγαζί με μουσικά είδη και οι επιλογές είναι πολύ λίγες και αν πεις να στα παραγγείλουν θα έρθουν σε κάνα μήνα.Έτσι,θα παραγγείλω από το ιντερνετ.
Ευχαριστώ Sottos.Είναι και θέμα εμφάνισης.Τελικά θα προσπαθήσω να σφίξω τις βίδες όπως είπες προς το παρόν και να τα αλλάξω σε λίγο καιρό.Sottos είπε:Καταρχάς μεγείες!
Σίγουρα είναι τα κλειδιά το θέμα? Έχουν σφικτές όλες τις βίδες τους? Εκτός αν είναι θέμα εμφάνισης.
Αν είναι τόσο πρόβλημα τα κλειδιά, πάρε κανένα σετάκι από ebay κλπ αλλά θα κάνουν κάποιες μέρες-εβδομάδες να έρθουν(από Κίνα/Αμερική θα αργήσουν πολύ).
:Rene είπε:.Είναι και θέμα εμφάνισης
Δηλαδή τα ίδια- «πεταλούδες»Rene είπε:Άσχετα; :Όχι βρε απλά,λιτά και απέριττα κλειδάκια θα βάλω όταν βάλω μάλλον χωρίς αυτοκόλλητα ;D
Σωστά.Με σύνεση πάντα :Terry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Ε, ας μην υπερβάλουμε πάντως... ;D
Μεγειές φίλτατε ΘάνοSottos είπε:Μιλώντας για αλλαγές σε p-bass, να τι μου έφερε ο Santa φέτος...