Αγορά Jack and Danny μπάσσου

Ευχαριστώ guys ;D Με το θέμα του ενισχυτή λογικά θα προσπαθήσω να δανειστώ για λίγο καιρό και σιγά σιγά βλέπουμε.

lgbesios είπε:
Πάντως  στις αγγελίες  μας υπάρχουν καλά ενισχυτάκια (πχ : http://smart.noiz.gr/details.php?id=114774  )  αμα  να πεις τα κάλαντα κάτι  θα καταφέρεις  ;)

χρόνια πολλά  και καλά μυαλά σε όλους μας   8)
Δυστηχώς δε θα βγω για κάλαντα(ξέρω πολύ κρίμα :()..Στα επόμενα ίσως για να τσιμπήσω κανένα ενισχυτή χαχα ;D

Με γειά το μπασσάκι!

Σορυ που έκανα hijack το θεμα σου αλλά με έχει ψησει πολύ και εμένα το θεμα αυτό.

Thanks audiokostas απο σενα ειχα διαβασει τα καλά λόγια για το συγκεκριμενο μπασσο στο παρελθον. Λογικά θα το χτυπήσω άμεσα.

Λοιπόν βρήκα και το μωβ το gypsy rose (που παλεύεται περισσότερο απο το ροζ) από Ιταλό ebayer που δεν μου έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι παίζει με τα μεταφορικά, το μαυρο δεν το έχει δυστυχώς κανείς.

Αν μου πει ένα λογικό ποσό για μεταφορικά να βγαίνει στο σύνολο μέχρι 140-150 ευρώ θα το χτυπήσω και βλέπουμε.

Θα ποστάρω εντυπώσεις!

Παρέλαβα το μπάσσο :D Μετά από ένα καλό καθάρισμα και κάποιες αλλαγές στα knobs και στα κλειδια πιστεύω θα είναι ακόμα καλύτερα.Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό σετ κλειδιών?

@Loki αναμένουμε εντυπώσεις  ;)

Rene είπε:
Παρέλαβα το μπάσσο :D Μετά από ένα καλό καθάρισμα και κάποιες αλλαγές στα knobs και στα κλειδια πιστεύω θα είναι ακόμα καλύτερα.Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό σετ κλειδιών?

@Loki αναμένουμε εντυπώσεις  ;)
Για μισό λεπτό little sister  ;D Γιατί να του αλλάξεις κλειδιά; Έχουν πρόβλημα; 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Για μισό λεπτό little sister  ;D Γιατί να του αλλάξεις κλειδιά; Έχουν πρόβλημα; 
Δυστηχώς δε είναι σε καλή κατάσταση.Θέλουν μια αλλαγή :P

Rene είπε:
Δυστηχώς δε είναι σε καλή κατάσταση.Θέλουν μια αλλαγή :P
Από μουσικομάγαζο της περιοχής μου είχα πάρει ένα σετάκι (αξιοπρεπέστατα) με 20-25  (νομίζω) ευρώ.

Για κάνε μια έρευνα αγοράς. 

Χμ εδώ που μένω υπάρχει ένα μαγαζί με μουσικά είδη και οι επιλογές είναι πολύ λίγες και αν πεις να στα παραγγείλουν θα έρθουν σε κάνα μήνα :o.Έτσι,θα παραγγείλω από το ιντερνετ.

Rene είπε:
Χμ εδώ που μένω υπάρχει ένα μαγαζί με μουσικά είδη και οι επιλογές είναι πολύ λίγες και αν πεις να στα παραγγείλουν θα έρθουν σε κάνα μήνα :o.Έτσι,θα παραγγείλω από το ιντερνετ.
Καταρχάς μεγείες!

Σίγουρα είναι τα κλειδιά το θέμα? Έχουν σφικτές όλες τις βίδες τους? Εκτός αν είναι θέμα εμφάνισης.

Αν είναι τόσο πρόβλημα τα κλειδιά, πάρε κανένα σετάκι από ebay κλπ αλλά θα κάνουν κάποιες μέρες-εβδομάδες να έρθουν(από Κίνα/Αμερική θα αργήσουν πολύ).

Sottos είπε:
Καταρχάς μεγείες!

Σίγουρα είναι τα κλειδιά το θέμα? Έχουν σφικτές όλες τις βίδες τους? Εκτός αν είναι θέμα εμφάνισης.

Αν είναι τόσο πρόβλημα τα κλειδιά, πάρε κανένα σετάκι από ebay κλπ αλλά θα κάνουν κάποιες μέρες-εβδομάδες να έρθουν(από Κίνα/Αμερική θα αργήσουν πολύ).
Ευχαριστώ Sottos.Είναι και θέμα εμφάνισης.Τελικά θα προσπαθήσω να σφίξω τις βίδες όπως είπες προς το παρόν και να τα αλλάξω σε λίγο καιρό.

Rene είπε:
.Είναι και θέμα εμφάνισης
::) ::) ::)

Δηλαδή; Τι έχουν τα καημένα... «πεταλούδες» είναι, αυτά που πρέπει να έχει για να είναι ολοκληρωμένο αισθητικά και εμφανισιακά...

Δεν πιστεύω να θες να βάλεις τίποτα... άσχετα  :D

Άσχετα; ::) Όχι βρε απλά,λιτά και απέριττα κλειδάκια θα βάλω όταν βάλω μάλλον χωρίς αυτοκόλλητα  ;D

Rene είπε:
Άσχετα; ::) Όχι βρε απλά,λιτά και απέριττα κλειδάκια θα βάλω όταν βάλω μάλλον χωρίς αυτοκόλλητα  ;D
Δηλαδή τα ίδια- «πεταλούδες»  ;)

Μην πας να κάνεις καμιά... εξτραβαγκάντζα. Το μπάσο είναι P και οφείλει να παραμείνει ως έχει...  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δηλαδή τα ίδια- «πεταλούδες»  ;)

Μην πας να κάνεις καμιά... εξτραβαγκάντζα. Το μπάσο είναι P και οφείλει να παραμείνει ως έχει...  ;D
Extreme αλλαγές στα p-bass δε γίνονται ;D (Εξαιρούνται τα τιγρέ pickguard)

SS-image-2012-01-19-4f181a5dee41a.jpg

Rene είπε:
Extreme αλλαγές στα p-bass δε γίνονται ;D (Εξαιρούνται τα τιγρέ pickguard)
Εμ...χμμμ... μάλλον προς το «λεοπάρ» πάει  ;D

Τιγρέ μάλλον αυτό...

ΥΓ: Ε, ας μην υπερβάλουμε πάντως...  ;D

Tiger_PG.jpg

Sottos είπε:
Μιλώντας για αλλαγές σε p-bass, να τι μου έφερε ο Santa φέτος...
Μεγειές φίλτατε Θάνο  :D

@Rene κάνε ότι θες στο μπασάκι αλλά πρόσεξε μην τον αποκάμεις τον καημένο τον Terry ανεβάζοντας καμιά foto με το εν λόγω precision εξοπλισμένο με λεοπάρ pickguard,τιρκουάζ κλειδιά και.....ήχο υπ'ευθύνη αυτών http://www.thomann.de/gr/emg_p_basspickup.htm  :o ...στο εγγυώμαι θα κάνει καμιά τρέλα.  ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back