- Πόντοι
- 8
Χαιρετω ολους τους φιλους..μετα απο παρα πολλα χρονια αποφασισα να παρω κιθαρα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ...και οχι μεταχειρισμενη....τοσα χρονια ειμαι της σχολης FENDER και παραμενω ομως ηρθε η ωρα να εκπληρωθει και το απωθημενο για μια GIBSON SG STANDARD...Mιας και θα παρω καινουργια κοιταζω τα μοντελα 2017-2018 για τα οποια εχω διαβασει σε γενικες γραμμες πολυ καλα σχολια..καποιοι μαλιστα αναφερουν πως ειναι απο τα καλυτερα μοντελα sg εδω και χρονια...οσο για τους μαγνητες ειμαι ok και με τα 2 μοντελα,και με τους classic 57 και με τους 61..επισης μου αρεσει και ο slim taper neck..αυτο που θα ηθελα να ρωτησω και επειδη ΔΕΝ υπαρχει η δυνατοτητα να δοκιμασουν οι κιθαρες ειναι η αποψη σας για τη γενικη εικονα των μοντελων αυτων..ειναι καλοφτιαγμενα;ειναι στιβαρα στην κατασκευη;και γενικα ποιο ειναι το overal impression....αν υπαρχει κανεις που να αγορασε ας βαλει ενα χερι..επισης βλεποντας αυτη τη στιγμη στον ΘΩΜΑ δεν νομιζω να πωληθηκε ποτε στην ιστορια standard sg μοντελο σε τετοια τιμη... κατω απο 1000 ευρω