- Πόντοι
- 2,878
Sorry που άργησα τόσο πολύ να σου απαντήσω ;D Άρα λοιπόν- για να επανέρθουμε στο θέμα- δεν ήταν δική σου custom «επιθυμία».warwickplayer είπε:Καποιου φιλου το μπασακι,πενταρι 34αρα σκαλα μειπλ ταστιερα EMG...Μου εκατσε στο χερι μ αρεσε ο ηχος...Ε...δεν θελω κ αλλα...το ερωτευθηκα...
Θα μπορούσε να είναι το Χ όργανο που σου έκατσε καλά στο χέρι...
Custom λοιπόν, για να βάλουμε λίγο στην θέση της αυτήν την «παρεξηγημένη» έννοια, σημαίνει το φτιάχνω εγώ όπως θέλω γιατί πάνω και πρώτα απ' όλα, ξέρω γιατί το θέλω έτσι.
Συνεπαγωγή αυτού είναι ότι όχι μόνο το κατέχω- αυτό που θέλω- αλλά παράλληλα δεν με καλύπτει κανένα όργανο του εμπορίου, για να καλύψω τις παικτικές μου ανάγκες- και σκόπιμα δεν αναφέρω το αισθητικό μέρος...
Όμως αυτό σημαίνει ότι έχεις τη γνώση να το κάνεις. Και διευκρινίζω ότι δεν θεωρώ custom το να πάρεις ένα όργανο και να αρχίσεις τις μόντες. Custom για εμένα είναι να φτιάξεις ένα όργανο για το χέρι σου, με «μοναδικότητες»- στο μπράτσο, στο σχήμα κλπ...
Οπότε- η «ταμπακιέρα»- θεωρώ λιγάκι άστοχο κάποιος που ενδεχωμένος δεν ξέρει αυτά που πρέπει, να θέλει να πάρει... custom όργανο, γιατί τελικά θα πάρει ότι του πουλήσει ο μάστορας ή αυτό που θα του πούνε οι κολλητοί του, που... «ξέρουν»- καθώς όλοι έχουν και από έναν φίλο, που έχει έναν φίλο, που ο φίλος του τα... ξέρει καλά ;D
Αυτή η μικρή ένσταση...