Bάλε και τα εισητήρια, διαμονή κλπ για Σέρρες...το φτασες to 2.000λιαρο ;D ;DPsyberbass είπε:
Bάλε και τα εισητήρια, διαμονή κλπ για Σέρρες...το φτασες to 2.000λιαρο ;D ;DPsyberbass είπε:
Σε αυτή την περιγραφή μπορώ να φανταστώ αρκετά όργανα παραγωγής κάτω από το χιλιάρικο.astpapast είπε:καλο μπασο εννοω κατι που εχει πραγματικα ικανοποιητικο αποτελεσμα σαν ηχο και παιξιμο...και που ειναι ενα οργανο που οπως και να το κανεις θα μεινει....
Απόλυτα μαζί σουNickNT είπε:Νομίζω ότι ένας από τους βασικότερους λόγους ώστε να αγοράσει κάποιος ένα custom όργανο είναι η αίσθηση ότι κατέχει κάτι μοναδικό. Ειδάλλως, και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, πιστεύω ότι εδώ και αρκετά χρόνια τα μαζικής παραγωγής όργανα είναι από πολλές απόψεις άψογα (ακόμη και στη χαμηλομεσαία κατηγορία τιμής).
Σε αυτή τη κιθάρα είχα πολύ συγκεκριμένο όνειρο και πλάνοΕπίσης, θεωρώ πολύ δύσκολο το να προσδιορίσει κανείς με τόση ακρίβεια τις ανάγκες του ώστε να καταλήξει στην κατασκευή ενός οργάνου που θα τον καλύψει σε σημαντικά μεγαλύτερο βαθμό εν συγκρίσει με τα διαθέσιμα στο εμπόριο όργανα. Αφήνω βέβαια έξω το αισθητικό κριτήριο, γιατί πράγματι αρκετά χειροποίητα όργανα είναι εκπληκτικής ομορφιάς!
Και εδώ, απόλυτα μαζί σου ;DΆρα, όσο καλή ιδέα και αν φαίνεται το custom όργανο, τείνω να καταλήξω στο ότι αποτελεί μία επιλογή καθαρά υποκειμενική, κυρίως για το βίτσιο του πράγματος!
Παρε ανθρωπε μου ενα Fender Jazz Bass ή ενα Precision να καμεις δουλεια σου,το 90% των μπασιστων στον πλανητη αυτα χρησιμοποιουν..μαθαμε τωρα custom & τριχες κατσαρες.... ;Dastpapast είπε:γεια και χαρα!!σκοπευω να αποκτησω ενα ΚΑΛΟ μπασο...και εχω διλημμα σε σχεση με το αν θα ηταν καλυτερο να αγορασω ενα "ετοιμο" , ή να παω σε "μαστορα" και να φτιάξω ενα απ την αρχη....
+ όλο το... δημόσιο χρέος της χώρας ;D Πες τα Χρυσόστομε!Superfunk είπε:Παρε ανθρωπε μου ενα Fender Jazz Bass ή ενα Precision να καμεις δουλεια σου,το 90% των μπασιστων στον πλανητη αυτα χρησιμοποιουν..μαθαμε τωρα custom & τριχες κατσαρες.... ;D
Εγω πως πηρα δηλαδη?Καλο οργανο με 1000 ευρω ΔΕΝ περνεις...
Superfunk είπε:http://www.dv247.com/guitars/fender-sting-53-precision-bass-2-colour-sunburst-maple-neck--35465
(επαναλαμβανω το ΚΑΛΥΤΕΡΟ μπασο που εχω παιξει ποτε μου και εχω παιξει πολλα)
Αν δεν κάνω λάθος το... τιμημένο πρέπει να ανήκε στον Φώτη Αναγνώστου (που έπαιζε με τον Λάκη στους Thanatos). Η πλάκα είναι ότι ο Φώτης χρόνια ζει στην Ολλανδία και είναι... κατασκευαστής μπάσων ;D Οπότε να το πάλι το «απόκτηση ή δημιουργία»; Τυχαίο... δεν νομίζω...pan12 είπε:Πολύ συντηρητικό σε βρίσκω ….
Γιατί να μην πάρει αυτό ... που είναι και τιμημένο? ;D ;D
http://smart.noiz.gr/details.php?id=10604
γιατι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΤΙ..... ;Dpan12 είπε:Πολύ συντηρητικό σε βρίσκω ….
Γιατί να μην πάρει αυτό ... που είναι και τιμημένο? ;D ;D
http://smart.noiz.gr/details.php?id=10604
Kαι λές οτι όλα τούτα είναι καλύτερα απο αυτό εδώ?warwickplayer είπε:Πρωτο αυτο...Δευτερο δεν ξερω τη σκαλωμα εχετε φαει ολοι εδω μεσα με τον Ιωαννιδη και τον εχετε κανει θεο.Δ...Εγω σου λεω οτι ο αντωνης ο παπαδοπουλος στην Αθηνα θα σου φτιαξει Μπασαρα με 1500 ευρω και ο ντουκας στα γιαννενα με ροκινγκερ μερη σου φτιαχνει οργανο με 1000-1200 ευρω...Φτανει παντα να ξερεις τη θελεις...
Και 3ο αν δεν σε καλυπτει ουτε αυτο ψαξε λιγο στις αγγελιες....υπαρχουν αρκετα καλα οργανα εκει μεσα...
Γιατί Bill μου εσύ ξέρεις ;D αλλά ο φίλος μας ακόμα ψάχνετε... Έχω ένα Marcus Miller καθώς και ένα Ιωαννίδη, και σε καταλαβαίνω...bassbill είπε:Γιατί εγώ ας πούμε τώρα, μεταχειρισμένο, δέν αγοράζω Rockinger ή Papadopoulos ή Ioannides ή oτιδήποτε άλλο ούτε στην μισή τιμή απο το Marcus ας πούμε...
Δεν κάνεις λάθος … αυτό είναι…Terry RoscoeBeck5 είπε:Αν δεν κάνω λάθος το... τιμημένο πρέπει να ανήκε στον Φώτη Αναγνώστου (που έπαιζε με τον Λάκη στους Thanatos).
Το έχω δει να παίζει live πολλές φορές, εκείνον τον παλιό, καλό καιρό... (γκα γκα γκαν- heavy... ήχος) ;D. Είναι ιστορικό το «κούτσουρο» (εντός εισαγωγικών για να μην παρεξηγηθεί ο πωλητής του, χαριτολογώ)...pan12 είπε:Δεν κάνεις λάθος … αυτό είναι…
Συγνώμη για την... αδιακρισία , αλλά ρωτάω από απλή περιέργεια: Του Παπαδόπουλου το παράγγειλες on demand, με δικές σου προδιαγραφές η απλά έπεσε κάποιο στο χέρι σου και κολλήσατε;warwickplayer είπε:Μετα στο χερι μου κατσανε του παπαδοπουλόυ...Γουστα ειναι αυτα....
Ontopic τωρα στο φιλο το μονο που μπορω να του πω ειναι να παρει custom μονο αν ξερει ακριβως πως το θελει και μονο αν δεν εχει σκοπο να το σκοτωσει μετα...
Εγώ Terry μου δέν έχω ΜΜ αλλά ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :'( :'( :'( :'(Terry RoscoeBeck5 είπε:Γιατί Bill μου εσύ ξέρεις ;D αλλά ο φίλος μας ακόμα ψάχνετε... Έχω ένα Marcus Miller καθώς και ένα Ιωαννίδη, και σε καταλαβαίνω...