ακουγοντας τα καθαρα απο το παραπανω βιντεο' date=' απορω πως πολλοι λενε οτι ο ενισχυτης αυτος δεν εχει καθαρα.... ςεχω διαβασει 100δες reviews για τον εν λογω ενισχυτη κ τις πιο πολλες φορες ειναι λες κοι ο καθενας μιλαει για αλλον ενισχυτη:roll: το θεμα ομως ειναι αυτα τα καθαρα, μεχρι ποιο σημειο του volume τα διατηρει???σπαει γρηγορα??? κ αν σπαει, μια 12au7 η 12at7 θα τον καθαριζαν καπως???[/quote']
Λοιπον για να τελειωνει αυτο το.... αστειο με τα ανυπαρκτα καθαρα του VOX :roll:
Καταρχην για να ακουσεις πως ακουγονται τα ΥΠΕΡΟΧΑ καθαρα του VOX AC30 & VOX AC15 ακου την απολυτη ..ΒΟΞΙΛΑ στους δισκους των SHADOWS & HANK MΑRVIN & στους δισκους των BEATLES μεχρι το 1968...
Αν δεν ειναι καθαρα αυτα τοτε δεν ξερω τι ειναι... :roll:
Κατα δευτερον: O AC15 ειναι ουσιαστικα ενας "μισος" AC30 ,δεδομενου οτι κανενας ιδιοκτητης AC30 απο οσους ξερω δεν μπορει να ανοιξει τον ενισχυτη του πανω απο το "2" -"3" χωρις να τον πεταξουν εξω απο το στουντιο,παλκο,συναυλιακο χωρο.. :lol: το ιδιο ακριβως ισχυει και για τον ΑC15 (μη σε ξεγελουν τα 15 βαττ δεν εχουν το..μισο της εντασης των 30 βαττ οπως πολλοι πιστευουν.... :roll: )
Ειδικα αν παρεις τον...φθηνο AC15 (οχι αυτον με το 15αρι blue μεγαφωνο) & του βαλεις ενα...αξιοπρεπες μαγαφωνο πανω απο 65 βαττ,θα εχεις οσα καθαρα θες and than some.
Ολοι οι VOX που εχω ακουσει στη ζωη μου "παραμορφωνουν" φυσικα μετα το "5" και πιστεψε με η ενταση ενος AC30 μετα το 5 ειναι απλα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ... :lol:
Απ ότι καταλαβαίνω βέβαια, το trend του Pro Junior συντηρείται απο παίχτες που τον χρησιμοποιούν σαν ένα λαμπάτο μικρό monitor και όχι σαν tone shaping μηχάνημα, οπότε πάω πάσο μια που αυτή την χρήση την θεωρώ λογική και μάλλον αρκετά έξυπνη
Εδω θα διαφωνησω καθετα Αποστολη μου,αλλωστε και εσυ γνωριζεις καλα οτι ο PJ χρησιμοποιειται κατα κορον σε ολα τα στουντιο του πλανητη :lol: για τη "φυσικη" παραμορφωση & το ζεστο ηχο του :wink: ειδικα απο plug n'play κιθαριστες τυπου Poppa Chubby :wink:
το γεγονος οτι ενας τοσο μικρος ενισχυτης μπορει και να "παιξει" σαν πλατφορμα ενος κιθαριστα που χρησιμοποιει πολλα εφε χωρις να μπουκωνει ειναι απλα ενα ΑΚΟΜΑ προσον του..
αλλωστε κακα τα ψεματα ολοι οι κιθαριστες που χρησιμοποιουν πολλα πεταλια χρησιμοποιουν τους ενισχυτες τους σαν πλατφορμες-μονιτορ για τον ηχο που διαμορφωνουν με τα πεταλια τους,δεν σημαινει ομως αυτο οτι δεν παιζει ρολο ο ενισχυτης στον τελικο ηχο που βγαινει.. :wink:
προσωπικα καλυτερο RECORDING ενισχυτη απο τον PJ δεν εχω ξαναματακουσει ,απο τη μερα που τον πηρα δεν εχω χρησιμοποιησει κανεναν απο τους αλλους ενισχυτες μου για ηχογραφηση....