Αγορα διπεταλου απο ebay και φοροι τελωνειου

Joey17

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γεια σας.Προσφατα κονομησα κατι λεφτακια και εχω ψηθει παααρα πολυ να παρω ενα διπεταλακι.Ετσι με λιγο ψαξιμο βρηκα στο ebay αυτο http://cgi.ebay.com/Pearl-P2002C-Eliminator-Double-Bass-Pedal-Chain-Drive-/150559157560?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item230e066d38#ht_2682wt_1139 .Πολυ καλη τιμη,μου βγαινει στα 266 ευρω με μεταφορικα,καινουριο στο κουτι του.Αντιθετα στο thomann το εχουν 340κατι.Βεβαια ενας φιλος μου ειπε να προσεξω γιατι σε αγορες ανω καποιου ποσου πρεπει να πληρωσω κ τελωνειο.Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο αν το στελνει με απλο ταχυδρομειο?Και αν ναι,ποσα λεφτα θα πληρωσω περιπου?

ααα..θενξ.Καταλαβα,καλυτερα απο τομαν δηλαδη,πιο λιγα λεφτα θα μου βγει.

σορρυ αν σας πρηζω αλλα μπορει καποιος να κανει τον υπολογισμο για μενα? :P 266 η τιμη με μεταφορικα.Το 3,5% ειναι 9,31.

Για να μη πολυκουραζεσαι θα πληρωσεις φορους και δασμους ενα 25%-30% επι της τιμης  με  τα μεταφορικα (χωρια τα εξοδα εκτελωνισμου αν στα στειλει με Fedex ή UPS)

Απο τοτε που εγραψα το αρθρο μου ο ΦΠΑ εχει αλλαξει ειναι τωρα 23%.

καλα ναι αν εμενα αθηνα δεν το συζητουσα κατευθειαν drum store..απλα ειμαι κερκυρα..οποτε δεν με συμφερει να πληρωσω τοσα εισητηρια να κατεβω αθηνα..thomann τωρα,345 μια χαρα τιμη..

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back