Αγορα διπεταλου

Τα 2 τελευταία είναι πολύ καλά πετάλια και θα σε καλύψουν μια χαρά. Δεν έχει νόημα να πάς παραπάνω.

Τα αλλα 2 δεν τα χω δοκιμάσει ποτέ.

Εγω λεω οτι για το master of puppets δεν χρειαζεσαι διπεταλο, οποτε μη ξοδευεις αδικα τα χρηματα σου.

Ισως να ειμαι εκτος toppic !!Αλλα θα ηθελα να σας κανω γνωστο οτι πριν απο 15-20 μερες σε μια

επισκεψη σε ενα στουντιο ανεβηκα και δοκιμασα για λιγο Ενα σετ Gabriel το οποιο ηταν εφοδιασμενο με ενα διπλο DW9000 ....επαθα πλακα με την αξιοπιστια του στο να ''ακουει ''οτι του δινεις και να τα μεταφερει σε πραγματικο χρονο στο δερμα της κασας.Ηταν εκπληκτικο και το ευχαριστηθηκα πολυ.Βεβαια ο ιδιοκτητης του το ειχε ρυθμισει τελεια ...δεν ξερω αλλα για μενα που επαιζα με δυο κασες μεχρι πριν 3 μηνες με ξεχωριστα πεταλια αυτο το DW μου ''καθισε ομορφα '' στα ποδια .Κυριολεκτικα οι μποτιες εφευγαν ''πολυβολο'' χωρις κανενα ζεσταμα απο μεριας μου.

Ειναι το κορυφαιο διπλοπεταλο που εχω παιξει μεχρι τωρα.Αν και off toppic ηθελα να το καταθεσω μιας και η συζητηση ειναι περι της αγορας διπλου πεταλιου. ;D ;D

hwept είπε:
Εγω λεω οτι για το master of puppets δεν χρειαζεσαι διπεταλο, οποτε μη ξοδευεις αδικα τα χρηματα σου.
+1

Που χρειάζεται διπλό το master of puppets?

Καλά ρε μάγκες μη βαράτε :) Φαντάζομαι όλα τα κομμάτια μπορείς να τα παίξει με ή χωρις διπέταλο. Όταν παίζει μεταλ όμως είναι χρήσιμο. Το master of puppets το είπα επηρεασμένος από την κοπελιά εδώ; Hot έτσι;

Από το 5:20

Ότι πολλά που παίζονται με διπλό μπορείς να μη τα παίξεις, ισχύει, όπως ισχύει και το αντίστροφο. Μην επηρεάζεσαι όμως απο διάφορα covers. Άκουγέ τα, παίρνε ιδέες και στο τέλος αυτοσχεδίασε. Είναι λάθος κατ'εμέ, το να αγοράσεις κάτι μόνο και μόνο για ένα κομμάτι... Επένδυσε χρήματα αγοράζοντας κάτι πιο χρήσιμο... Και όχι, σε εκείνο το σημείο που αναφέρεσαι, το original δεν έχει διπέταλο. Και να είχε όμως θα ήταν τα πόδια κάποιου άλλου, όχι του Lars...  ;D ;D ;D

Worst Drummer Ever - Lars Ulrich

;D ;D ;D

Και γαμώ. Δεν το είχα δει αυτό. Πράγματι θεωρείται τόσο χάλια ο Lars? Ίσως έχετε δίκιο ότι στη φάση που είμαι τώρα το διπέταλο δεν χρειάζεται τόσο. Καλύτερα να πάρω κανά πιατίνι παραπάνω :)

Να πω και γω την γνώμη μου  8)

εχω δοκιμάσει για αρκετο καιρό sonor giant step , pearl demon drive

ειχα κατα καιρους το iron cobra (2 χρονια) , pearl eliminator (6 μηνες) , dw 5000 (1 χρονο) , dw 9000 (6 μηνες) , axis longboards (2 χρονια) , axis a21 (με αυτά παίζω τώρα)

μαρέσουν τα τσιτα ελατήρια και το heavy feel

επίσης παίζω πολυ δυνάτα και γρήγορα

απο ολα αυτα , μαρέσαν πάρα πολυ τα pearl eliminator και ironcobra

τα axis τα λάτρεψα.

για μένα για κάποιον που ξεκινάει ανάμεσα στα cobra και eliminator δεν μπορει να κάνει λάθως.

επίσης με τα axis δν μπορει να κανει λάθως. είναι ενα παρεξηγημένο πετάλι και το φοβουνται πολλοί.

George

morello είπε:
επίσης με τα axis δν μπορει να κανει λάθως. είναι ενα παρεξηγημένο πετάλι και το φοβουνται πολλοί.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου θα διαφωνήσω-συμπληρώσω όπως και το demon είναι ΑΚΡΙΒΟ πετάλι και πολλοί τρομάζουν μόνο με την τιμή πρίν προλάβουν να φοβηθούν με οτιδήποτε άλλο!! ;D ;D ;D

ippex είπε:
Μεταξύ σοβαρού και αστείου θα διαφωνήσω-συμπληρώσω όπως και το demon είναι ΑΚΡΙΒΟ πετάλι και πολλοί τρομάζουν μόνο με την τιμή πρίν προλάβουν να φοβηθούν με οτιδήποτε άλλο!! ;D ;D ;D
ναι σε αυτο εχεις δικιο για την τιμη. παιζουν σε αλλη κατηγορια.

οπότε ειδικα για εναν νεο ντραμερ , ειναι απαγορευτικο.

George

crabsody είπε:
Πράγματι θεωρείται τόσο χάλια ο Lars?
Όχι δεν θεωρείται και δεν είναι τόσο χάλια. Είναι από τους ντράμερς που άλλαξαν το metal drumming και επηρέασαν χιλιάδες μεταγενέστερους.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα παζλ από ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τη χειρότερη περίοδο στην ιστορία του γκρουπ, ανεβασμένο από κάποιον εξυπνάκια (δεν εννοώ τον Β.Scorpio, αλλά αυτόν που το έφτιαξε), για τους συνήθεις λόγους που διάφοροι ηλίθιοι ανεβάζουν hate βίντεο στο YT.

Σόρυ, για διπέταλο δεν μπορώ να βοηθήσω. Είμαι (ακόμα) μονοπέταλος. :)      

Η αλήθεια είναι οτι ο Lars μου αρέσει. Μπορεί να μην είναι τεχνίτης με πολύπλοκα παιξίματα κτλ, αλλα το παίξιμό του ήταν πάντα "γεμάτο", καθαρό και δε σε κούραζε...

Kafka είπε:
Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς;

http://www.thomann.de/gr/dw_doppelfussmaschine_4002p.htm
Είχα μια εμπειρία παλιότερα με φτηνό διπέταλο DW και δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Το "available exlusively at Thomann" με βάζει σε υποψίες... Βέβαια η τιμή είναι πολύ δελεαστική.

Θα πρότεινα αν υπάρχει η δυνατότητα να πας προς τα 200ε που υπάρχουν αρκετές αξιόλογες προτάσεις σε καινούρια ή μεταχειρισμένα ακόμα καλύτερα.

Δεν έχω δοκιμάσει αυτό που λες αλλά έχω αυτό το φτηνό

http://www.thomann.de/gr/millenium_pd222_pro_serie_fussmaschine.htm

Το έχω 6 χρόνια και παίζω σε ηλεκτρονική .

Δεν είμαι επαγγελματίας ,ούτε πολύ καλός ντράμερ .

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από καλά πετάλια .

το χρησιμοποιώ σαν μονό περισσότερο γιατί απλά ποτέ δεν συνήθισα να παίζω με διπέταλο .

Είμαι ευχαριστημένος ,δεν μου έλειψε ποτέ κάτι .

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back