- Πόντοι
- 2,368
Μπήκα στο site της και έπαθα πραγματικό ΣΟΚ με τις συμμετοχές που έχει αυτή η γυναίκα!!!Στο 50% σχεδον των σοουλ δισκων στα 60'ς μπασο επαιζε η CAROL KAYE μονο με πενα & φλατ χορδες!!(η οποια κατα τη γνωμη μου μαζι με 3-4 αλλους ειναι η κορυφαια μπασιστρια ολων των εποχών....)
http://www.carolkaye.com/
τι!!??υπαρχουν και 6χορδα :?: :lol: πω,πω δεν μπερδευεστε ρε παιδια :!: :?: :lol:Περί 5χορδων, 6χορδων και πως μόνο όσοι παίζουν με Fender Jazz & Precision είναι πραγματικοί μπασσίστες, πιστεύω ότι εμπίπτουν στην σφαίρα του χιουμορ! Με χαρά θα το συζητούσα σε άλλο thread
τι!!??υπαρχουν και 6χορδα :?: :lol: πω,πω δεν μπερδευεστε ρε παιδια :!: :?: :lol:
ενταξει συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ & οσοι παιζουν με MUSIC MAN ειναι πραγματικοι μπασιστες!!! :lol: :lol:
Επίσης έχεις ξεκαθαρίσει τις ανάγκες σου για ήχο και παίξιμο (τεχνικά)? Τί ακριβώς είναι αυτό που ψάχνεις δηλαδή. Το Ibanez σου σ'άρεσε ή θα το πετάξεις στο τζάκι? Θα σκεφτόσουν κάτι ιδιαίτερο (περισσότερες χορδές' date=' unique features, άταστο κλπ.). Πες μας κάτι παραπάνω.... :wink:[/quote']
O ήχος που ζητάω, θα προσπαθήσω να το πω με λόγια, ... θέλω να είναι καθαρός και μαλακός.
Το Ibanez δεν πρόκειται να το πετάξω σε κάποιο τζάκι η σε κάποια γωνιά. Είναι οτι πρέπει για εξάσκηση και για πρόβες.
Παραπάνω χορδές, άταστα και διαστημικά πράγματα δεν θέλω.
Με λίγα λόγια θέλω να παίζω λίγα, σωστά και καθαρά. Μην ξεχνάς οτι είμαι αρχάριος ακόμα και έχω πολύυυυυυυ δρόμο ακόμα. Αργότερα που θα αναπτύξω την τεχνική μου ίσως αρχίσω να βλέπω παραπέρα....σε πιο πολλές χορδές κ.τ.λ.
τοτε ακολουθησε ΑΚΡΙΒΩΣ την συμβουλη μου ειλικρινα στο λεω υστερα απο χρονια στα ...στουντιο & τα παλκα (πως λεμε χρονια στα..καραβια :lol: ) οι σοβαρες επιλογες ειναι ΜΟΝΟ αυτες (σε ολα τα αλλα...κατι..λειπει η κατι δεν ..παει καλα...)Επίσης έχεις ξεκαθαρίσει τις ανάγκες σου για ήχο και παίξιμο (τεχνικά)? Τί ακριβώς είναι αυτό που ψάχνεις δηλαδή. Το Ibanez σου σ'άρεσε ή θα το πετάξεις στο τζάκι? Θα σκεφτόσουν κάτι ιδιαίτερο (περισσότερες χορδές' date=' unique features, άταστο κλπ.). Πες μας κάτι παραπάνω.... :wink:[/quote']
O ήχος που ζητάω, θα προσπαθήσω να το πω με λόγια, ... θέλω να είναι καθαρός και μαλακός.
Το Ibanez δεν πρόκειται να το πετάξω σε κάποιο τζάκι η σε κάποια γωνιά. Είναι οτι πρέπει για εξάσκηση και για πρόβες.
Παραπάνω χορδές, άταστα και διαστημικά πράγματα δεν θέλω.
Με λίγα λόγια θέλω να παίζω λίγα, σωστά και καθαρά. Μην ξεχνάς οτι είμαι αρχάριος ακόμα και έχω πολύυυυυυυ δρόμο ακόμα. Αργότερα που θα αναπτύξω την τεχνική μου ίσως αρχίσω να βλέπω παραπέρα....σε πιο πολλές χορδές κ.τ.λ.
για να στο πω και ..αγγλιστι...μονο οι 3 παραπανω επιλογες REALLY CUT THE MUSTARD...