- Πόντοι
- 1
Λοιπόοοον guys.. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το πρώτο μου μπασάκι και συγκεκριμένα ψάχνομαι για Ibanez SR.
Πάιζω metal/metalcore, και το μπασάκι θα πέσει πολύ σε κούρδισμα (B, F#, B, E)
Είχα βρει ένα SR600 σε BKF απο αμερική στα $650 με μεταφορικά.
Αλλά ΜΕΤΑ σκέφτηκα οτι υπάρχει και ο εκτελωνισμός.....
Θα μου το στελνε με USPS
Ρώτησα τον τύπο μήπως γίνεται να το στείλει σαν gift και μου είπε οτι μπορεί αλλά αν σταλεί έτσι δεν θα μπορεί να το ασφαλίσει και σε περίπτωση που γίνει κάτι....
1)Η ασφάλιση σε καλύπτει μόνο στο αν χαθεί το αντικείμενο? ή και σε τυχών ζημιά?
2)Γενικά τα ασφαλισμένα απλά τα προσέχουν πιο πολύ? Αμα είναι έτσι απλά να δηλώσουμε μικρότερη αξία για ασφάλιση. Έχετε ακούσει ποτέ ασφαλισμένο δέμα να χάνεται και μετά να αποζημιώνεσαι?
Πήγα στον Τρίμη και έπαιξα λίγο με το SR700 για να δω πως περίπου θα είναι το SR600, μιας και δεν το είχε. Αλλά είχε το SR605 σε NTF.
Το 700 ήταν πολύ σωστό μπασάκι. Το πιο σωστό απο αυτά που έπαιξα (SR400, SR605, BTB670)
Εύκολο και ελαφρύ.
Αλλά ρε γαμώτο.. Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω Light Ash στο Body.... (που έχει το SR600 ενώ τα άλλα SR έχουν mahogany και το 700 maple με mahogany)
Σε εμφάνιση το SR600 BKF είναι αυτό που μου κλίκαρε απο την αρχή.. Και απο την αρχή αυτό θέλω!
Ο τρίμης το 700 το δίνει με μετρητά 650 μου πε. Θωμάς το χει 622.
Το 600 απο αμερική στην χειρότερη με εκτελωνισμούς και όλα έρχεται στα 550...
Έχω μπερδευτεί πολύ...
Δεν ξέρω τι να πάρω και απο πού...!
Άμα το 700 ήταν μαύρο παίζει να το τσιμπούσα τώρα.....
Πάιζω metal/metalcore, και το μπασάκι θα πέσει πολύ σε κούρδισμα (B, F#, B, E)
Είχα βρει ένα SR600 σε BKF απο αμερική στα $650 με μεταφορικά.
Αλλά ΜΕΤΑ σκέφτηκα οτι υπάρχει και ο εκτελωνισμός.....
Θα μου το στελνε με USPS
Ρώτησα τον τύπο μήπως γίνεται να το στείλει σαν gift και μου είπε οτι μπορεί αλλά αν σταλεί έτσι δεν θα μπορεί να το ασφαλίσει και σε περίπτωση που γίνει κάτι....
1)Η ασφάλιση σε καλύπτει μόνο στο αν χαθεί το αντικείμενο? ή και σε τυχών ζημιά?
2)Γενικά τα ασφαλισμένα απλά τα προσέχουν πιο πολύ? Αμα είναι έτσι απλά να δηλώσουμε μικρότερη αξία για ασφάλιση. Έχετε ακούσει ποτέ ασφαλισμένο δέμα να χάνεται και μετά να αποζημιώνεσαι?
Πήγα στον Τρίμη και έπαιξα λίγο με το SR700 για να δω πως περίπου θα είναι το SR600, μιας και δεν το είχε. Αλλά είχε το SR605 σε NTF.
Το 700 ήταν πολύ σωστό μπασάκι. Το πιο σωστό απο αυτά που έπαιξα (SR400, SR605, BTB670)
Εύκολο και ελαφρύ.
Αλλά ρε γαμώτο.. Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω Light Ash στο Body.... (που έχει το SR600 ενώ τα άλλα SR έχουν mahogany και το 700 maple με mahogany)
Σε εμφάνιση το SR600 BKF είναι αυτό που μου κλίκαρε απο την αρχή.. Και απο την αρχή αυτό θέλω!
Ο τρίμης το 700 το δίνει με μετρητά 650 μου πε. Θωμάς το χει 622.
Το 600 απο αμερική στην χειρότερη με εκτελωνισμούς και όλα έρχεται στα 550...
Έχω μπερδευτεί πολύ...
Δεν ξέρω τι να πάρω και απο πού...!
Άμα το 700 ήταν μαύρο παίζει να το τσιμπούσα τώρα.....