Ένα ολόφρεσκο σόουλ-φανκ-ροκ-και-άλλα γκρουπ, με ένα κάρο επιρροές που "κάτι θυμίζουν αλλά δεν ξέρουμε τι", και μια υπέροχη βιντατζίλα με ολίγον από 70s γκλαμουριά.
Είμαι κατενθουσιασμένος. ?
Γιου αρ μοστ γουέλκαμ αγαπητέ. :classic_smile:thanx Χάρη για την σύσταση...
ΥΓ. και ωραία παραγωγή παρεμπιπτόντως...
Ναι, και την άλλη βδομάδα ο πλανήτης! :classic_biggrin:Blues δεν άκουσα ακόμα...... Στο Νόιζ είναι πασίγνωστοι, μένει τώρα η επικράτεια!
1 hour ago, Fanfan said:
Φοβερή μπάντα και πολλά υποσχόμενη! Άκουγα τους δύο πρώτους δίσκους μετά μανίας. Δυστυχώς βέβαια μετά όλα πήγαν κατά διαόλου, αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο
Καθαρό μέταλ δεν τους λες, πιο πολύ nu metal με επιρροές από Tool. Μετά το "τσούγκρισμα", ο ένας κιθαρίστας συνέχισε με το όνομα και άλλαξε το ύφος, ενώ κάποια από τα υπόλοιπα μέλη, αν όχι όλα, έκαναν τους Dirt Spawn Disease, αλλά σε πιο βαρύ ύφος. Το δεύτερο άλμπουμ είχε γίνει στα Sierra, αλλά οι κιθάρες ήταν λίγο κάπως μπουκωμένες. Τους λόγους διάλυσης τους είχε αναφέρει σε μια ανακοίνωση ο τραγουδιστής. Στο Ελλάντα αν δεν αλληλοφαγωθούμε ή δεν τα τινάξει κάποιος στον αέρα για το εγώ του, θα έρθει η γης ανάποδα...Ροκ σταρζ παντού!! ?Ακριβώς αυτό, οι δύο πρώτες προσπάθειες ήταν εξαιρετικές. Τους έχασα μετά, και τους πήρε το μάτι μου μετά από χρόνια στο Mad (;!) να παίζουν κάτι τύπου goth (εκτός και αν ήταν συνωνυμία) και απογοητεύτηκα. Τα πρώτα 2 album έδειχναν ότι θα μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα, παραμένουν από τα πρώτα ονόματα που μου έρχονται στο μυαλό όταν λέμε "ελληνική metal σκηνή" γιατί ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Αν είχαν και καλή παραγωγή ρε γμτ..