Χε χε όντως! Μου την ψιλοδίνουν οι καλογυαλισμένες παραγωγές ως άκουσμα! Ζήτω ο βόθρος! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Tι ειναι ολα αυτα ρε συ?![]()
![]()
![]()
Εσυ εισαι πολυ καφρος! :lol: :lol: :lol:
Tι ερώτηση είναι αυτή???!!!!!! Τεςπα. Πολλά, πάρα πολλά...ποια σας αρεσουν?
εμενα μου αρεσουν τα εξης:
placebo
ladytron
kaiser chiefs
joy division
kasabian(super :wink: )
sebadoh
gray matter
le tigre
motorhead
νευρικος κλονισμος
χασμα
κ.ά![]()
Όχι ρε.Τρελός είσαι?Στη σπάρτη σου βρίσκω 100 παιδιά που είναι πορωμένα.Slipknot
Και εγώ νόμιζα είμαι ο μόνος :lol: :lol: :lol: :lol:
Για τον noiz μιλάω!! :lol: :lol: :lol:Όχι ρε.Τρελός είσαι?Στη σπάρτη σου βρίσκω 100 παιδιά που είναι πορωμένα.Slipknot
Οι slpiknot μπορεί να είναι το αγαπημένο από τα αγαπημένα συγκροτήματά μου διότι όσες φορές και να τους ακούσω ποτέ δε βαριέμαι(άσχετα αν έχω να τους ακούσω πολύ καιρό τώρα)
You are not alone! :twisted:Για τον noiz μιλάω!! :lol: :lol: :lol:Όχι ρε.Τρελός είσαι?Στη σπάρτη σου βρίσκω 100 παιδιά που είναι πορωμένα.Slipknot
Οι slpiknot μπορεί να είναι το αγαπημένο από τα αγαπημένα συγκροτήματά μου διότι όσες φορές και να τους ακούσω ποτέ δε βαριέμαι(άσχετα αν έχω να τους ακούσω πολύ καιρό τώρα)
Insane am I the only motherf$#@er with a brain???
και εγω φιλτατε janick εχω πωρωθει ιδιατερα με το drain the blood(εχω και τη brody dalle για backgroundΕγώ προσφάτως μετά απο ένα post του φίλτατου Ιάσονα έχω προσθέσει στη λίστα των favourites τους The Distillers![]()
Είμαι και εγώ ρεεεεεεεεεεεεε!!!Slipknot
Εντάξει ρεεεεεε!! :lol: :wink:Είμαι και εγώ ρεεεεεεεεεεεεε!!!Slipknot
ένα είναι Το Κομμάτι:αφιερωμενο στους fans των distillershttp://www.youtube.com/watch?v=hHgheCasEME
αχχχ αυτη η brody 8)