ποια ειναι τα.......συγκροτηματα

• Thread starter Thread starter RoPe
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 9K
Μια χαρά είναι ο Hammett, τον προτιμώ από κάτι ... ακατανόμαστους σρεντάδες (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε)!!! Μάλλον είναι ο κιθαρίστας που όλοι γουστάρουν να βρίζουν.

Μια χαρά είναι ο Hammett' date=' τον προτιμώ από κάτι ... ακατανόμαστους σρεντάδες (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε)!!! Μάλλον είναι ο κιθαρίστας που όλοι γουστάρουν να βρίζουν.[/quote']
Toυλάχιστον αυτοί ΞΕΡΟΥΝ να το κάνουν...Δε βγαίνουν με μια κιθάρα και κατεβάζουν ότι παπαριά τους έρθει εκείνη τη στιγμή...Πραγματικά σε πολλά άλμπουμ των tallica χαλάει όλη την εικόνα του γκρουπ...Δε λέω έχει κάνει κάποια (λίγα) αξιόλογα (επιεικώς) σόλα αλλά μέχρι εκεί...

υγ: πολύ αυστηρός είμαι σήμερα...Απαπαπα δεν είμαι στις καλές μου... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ξ Ε Κ Ο Λ Ι Σ Τ Ε
με αγάπη :lol:
Μπορεί να είσαι ανορθόγραφος, αλλά δεν πειράζει, σε αγαπάμε και έτσι...

εποιτιδαις το αίγραψα αίτσει γγια να δόσο έμφασοι! :lol:

Αλλά είμαι ανορθώγραφος δεν το κροίβω! ¶λοσται σε 10 χρόνια όλοι με ι και ο θα γράφουμε! Σαν το 0 και το 1 στα pc ένα πράμα

εποιτιδαις το αίγραψα αίτσει γγια να δόσο έμφασοι! :lol:
Αλλά είμαι ανορθώγραφος δεν το κροίβω! ¶λοσται σε 10 χρόνια όλοι με ι και ο θα γράφουμε! Σαν το 0 και το 1 στα pc ένα πράμα
Μη σου πω και ότι θα γράφουμε αποκλειστικά με γκρίκλις.

Αυτό γίνεται και τώρα με τα προγράμματα υπαγόρευσης, τα οποία έχουν τρελό γέλιο, άλλα ντ άλλων γράφουν, π.χ. εγώ θα του πω του πισιού μου "ψάξε για λες πωλ με δύο διπλούς" και αυτό θα παραγγέλνει σουβλάκια δίπιττα.

Δεν λες πάλι καλά που δεν σου πέταξε τπτ Fender με μονοπήνιους; Μπρρρρρρ

χειροτερη μπαντα Kyuss
Ένσταση κύριε πρόεδρε! Ε όχι και χειρότεη μπάντα οι Kyuss!!! Έλεος!!!!!!!!!!!

χειροτερη μπαντα Kyuss
Φάκιν' στόουνερ ρουλς.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Πάρτο πίσω αλήτη... Εδώ δεν έχει γούστα και βλακείες...όποιος δε γουστάρει στην κρεμάλα.... 8) 8) 8)

:D :D :D :D :D :D :D

χειροτερη μπαντα Kyuss
παρ ' το πίσω αλλιως θα σε δέσω κάτω και θα σε βάλω να ακόυς όλη μέρα cannibal corpse... χα!!! σκέπσου κανένα χειρότερο μαρτύριο...

χειροτερη μπαντα Kyuss
παρ ' το πίσω αλλιως θα σε δέσω κάτω και θα σε βάλω να ακόυς όλη μέρα cannibal corpse... χα!!! σκέπσου κανένα χειρότερο μαρτύριο...
Nαι. Και αν δε συνετιστεί να τον κλείσουμε σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο και να ακούει συνέχεια το Octavarium των Dream Theater που είναι εμετός. :lol: :lol: :lol: :twisted:

Aμα ακους marduk, λογικο ειναι να μην σου αρεσει η μουσικη:lol::lol::lol:

Aμα ακους marduk' date=' λογικο ειναι να μην σου αρεσει η μουσικη:lol::lol::lol:[/quote']
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back