Τα βλεπω ρε, τα βλεπω
Κοιτατε παιδακια αυτο που ξερω εγω ειναι ενα.... (αντε δυο)
Αμα καποιος δεν του ΚΑΘΕΤΑΙ το μεταλ και το ΚΑΘΕ μεταλ, τον παπα αναποδα να βαλεις δεν θα αλλαξει ποτε γνωμη. Για τον ενα η τον αλλο λογο, πολλα ατομα εχουν κολληματα.
Κι εγω πιστευω οτι οι Manowar ειναι καραγκιοζηδες, αυτο ομως δεν με εμποδιζει να δω ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, και να γουσταρω τρελλα τα 3 (4) πρωτα αλμπουμ που ειναι ΟΡΟΣΗΜΟ για το μεταλ. ΤΙ με νοιαζει εμενα αμα ο αλλος φοραει προβια η dolce καμπανα? Κουμπαρο θα τον κανω η γαμπρο? Εμενα με νοιαζει αυτο που ακουω, και ναι, τα θεματα τους ηταν για τα μπαζα γιατι η θεματολογια που ασχολουνταν με τετοια καταπιανεται. Δηλαδη τι περιμενεις? Τον ηχο των Manowar και να μιλαει για ανεργιες και ενσημα? Ξενερα πρωτης
Κι ο DIO που κατα ΓΕΝΙΚΗ ομολογια ειναι μια απο τις καλλιτερες φωνες που εχει περασει, κοιταει τον αουρανο να δει γαλαξιες και ουρανια τοξα και ψαχνει να βρει γιατι τον απελυσε ο Blackmore (δωσε ρε Richieeee). Tι να κανει δηλαδη? Να παρει τον Αυτια να του δωσει κανα ρεφρενακι? Σιγα...
ΜΗΠΩΣ και ΠΟΛΛΕΣ απο τις (και καλα) αριστουργηματικες μπαντες της λεγομενης "ψυχεδελειας" για τα μπαζα δεν ηταν οι στιχοι. LSD και το ρουθουνι καψιμο....
Κι ο Hendrix τα ιδια εκανε πολλες φορες.
Το θεμα ειναι να δεις ΠΕΡΑ απο αυτο. Δεν πα να μου λεει ο Kreator, σκοτωσ τον ετσι και γαμα τον δεινα? Ας τον να λεειειειειειει (που λεει και ο βαρδος). Δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ασπαζομαι κανενος την αποψη γιατι απλα εχω την δικη μου. Αμα ειναι ετσι να ακουμε μονο Θοδωρακη και "Ενα το χελιδονι".
Εγω, προσωπικα μιλωντας, ακουω μουσικη ΚΥΡΙΩΣ (90%) για να διασκεδασω. Τωρα ΑΝ και ο στιχος λεει, καλως να λεει. Ολα καλα ειναι. Σαν τις ταινιες. Και οι κοινωνικες καλες, και οι τρομου, και οι φανταστικες και οι τσοντες. Δηλαδη φανταζεσαι να μη βλέπαμε τσοντες επειδη ειναι "σεξιστικου περιεχομενου"? Ε τι θα ειναι? Πολιτικου?
Προτιμω να ακουω το Lady Of The Lake που ειναι φανταστικου περιεχομενου και το Stargazer παρα το ".....ψαρευεις ψαρια στα βουνα" του Λακη με τα κοντα σοσονια (ακουστε ρε παιδια τι εγραψε ο ανθρωπος και θεωρειται και καλλιτεχνης)
Να, αυτα μωρε....
Δεν πάμε να πιάσουμε καμιά κιθάρα και ν 'αφήσουμε τα πληκτρολόγια λεώ 'γω.... Roll Eyes
Κιθαρα πιανω σε μια ωρα απο τωρα αφου σε λιγο παω δουλειααααα