- Πόντοι
- 688
Από την στιγμή που στο noiz υπάρχουν και μέλη που είναι shredders, θεωρώ πως ο τίτλος του topic είναι flame.
(Με αφορμή αυτό το topic,θέλω να γράψω πως τελευταία στο noiz βλέπω πολλά θέματα όπου κάποιος προσπαθεί να υποδείξει "τι είναι σωστό,καλό,κ.λ.π. και τι δεν είναι","το real thing από το γιαλαντζί" και πάει λέγοντας)
Και εμένα το shredding,ειδικά του συγκεκριμένου video,μου φαίνεται ακατανόητο μουσικά,
αλλά και τι να λέει αυτό.
Σιγά μην χρειάζεται ο κάθε BillTrantos "Μουσική άδεια ανωτέρας αισθητικής" για να κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά.
Πρώτιστο γνώρισμα της μουσικής έκφρασης είναι η ελευθερία αυτής.
Εγώ για παράδειγμα θεωρώ ψυχοπαθή αυτόν εδώ:
[flash=200,200]
@Bill δεν επαρκεί μονάχα η τεχνική για "να παίξουμε ό,τι μα ό,τι θέλουμε".
Υπεισέρχεται και η μουσικότητα στο παιχνίδι που δεν είναι απόρροια τεχνικής,αλλά άλλων πραγμάτων.
Υ.Γ.Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω.Σήμερα άνοιξα τα πιο προσφατα topic που είδα:
-Αγγελίες για γέλια (& για κλάματα..)
-Ελεύθερο Λογισμικό. Ποια είναι η γνώμη σας;
-Αφοσιωση στην ανοησια
-.....
και όλοι είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
Καλά που κλειδώθηκαν και οι πληκτράδες προχθές.
Που να μην είμασταν και μουσικό forum.. :
(Με αφορμή αυτό το topic,θέλω να γράψω πως τελευταία στο noiz βλέπω πολλά θέματα όπου κάποιος προσπαθεί να υποδείξει "τι είναι σωστό,καλό,κ.λ.π. και τι δεν είναι","το real thing από το γιαλαντζί" και πάει λέγοντας)
Και εμένα το shredding,ειδικά του συγκεκριμένου video,μου φαίνεται ακατανόητο μουσικά,
αλλά και τι να λέει αυτό.
Σιγά μην χρειάζεται ο κάθε BillTrantos "Μουσική άδεια ανωτέρας αισθητικής" για να κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά.
Πρώτιστο γνώρισμα της μουσικής έκφρασης είναι η ελευθερία αυτής.
Εγώ για παράδειγμα θεωρώ ψυχοπαθή αυτόν εδώ:
[flash=200,200]
@Bill δεν επαρκεί μονάχα η τεχνική για "να παίξουμε ό,τι μα ό,τι θέλουμε".
Υπεισέρχεται και η μουσικότητα στο παιχνίδι που δεν είναι απόρροια τεχνικής,αλλά άλλων πραγμάτων.
Υ.Γ.Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω.Σήμερα άνοιξα τα πιο προσφατα topic που είδα:
-Αγγελίες για γέλια (& για κλάματα..)
-Ελεύθερο Λογισμικό. Ποια είναι η γνώμη σας;
-Αφοσιωση στην ανοησια
-.....
και όλοι είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
Καλά που κλειδώθηκαν και οι πληκτράδες προχθές.
Που να μην είμασταν και μουσικό forum.. :