- Πόντοι
- 38
Όταν ψωνίζει κιθάρες φαντάζομαι ότι διαλέγει αυτή που έχει το καλύτερο sustain...
;D ;D
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Ποιος εχει σειρα για κλειδωμα σημερα? Οι κιθαριστες μαλλον... ;DΚανιμώθριος είπε:Καλά που κλειδώθηκαν και οι πληκτράδες προχθές.
Κανιμώθριος είπε:Από την στιγμή που στο noiz υπάρχουν και μέλη που είναι shredders, θεωρώ πως ο τίτλος του topic είναι flame.
Συμφωνώ,η συζήτηση ξεκίνησε με λανθασμένο υπόβαθρο.
(Με αφορμή αυτό το topic,θέλω να γράψω πως τελευταία στο noiz βλέπω πολλά θέματα όπου κάποιος προσπαθεί να υποδείξει "τι είναι σωστό,καλό,κ.λ.π. και τι δεν είναι","το real thing από το γιαλαντζί" και πάει λέγοντας)
Και εμένα το shredding,ειδικά του συγκεκριμένου video,μου φαίνεται ακατανόητο μουσικά,
αλλά και τι να λέει αυτό.
Σιγά μην χρειάζεται ο κάθε BillTrantos "Μουσική άδεια ανωτέρας αισθητικής" για να κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά.
Στο noiz μάλλον χρειάζεται ;D
Πρώτιστο γνώρισμα της μουσικής έκφρασης είναι η ελευθερία αυτής.
@Bill δεν επαρκεί μονάχα η τεχνική για "να παίξουμε ό,τι μα ό,τι θέλουμε".
Υπεισέρχεται και η μουσικότητα στο παιχνίδι που δεν είναι απόρροια τεχνικής,αλλά άλλων πραγμάτων.
Συμφωνώ απόλυτα,αλλά χρειάζεται σίγουρα η τεχνική για να βγει μέσα από τον καθένα μας η μουσικότητα και η δημιουργικότητα.Μη μου βάλει κανείς μουσικούς με μονόχορδες κιθάρες γιατί πολύ απλά είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
gmw είπε:Άβυσσος η ψυχή του shred-ά !!!
:...και των ακολούθων του....;D
BillTrantos είπε:Κατώτερος είναι ο χαλκός έναντι του χρυσού γιατί είναι προϊόντα με αντικειμενική αξία,ο shredας με τον bluesά είναι διαφορετικοί.
Για σένα λοιπόν,προτιμότερος είναι ο bluesας (υποθέτω)
Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και για να κάνουν flame ορισμένοι εδώ μέσα χωρίς λόγο.
διάβασε να μας πείς τη δίαιτα ακολουθεί... ;D ;DBillTrantos είπε:*Χθες ήρθε η αυτοβιογραφία του,μετά από αναμονή 1 μήνα.Με βλέπω κλεισμένο μέσα το Σ/Κ! ;D 8)