- Πόντοι
- 2,368
είναι ροματνικός και λυρικός, ή μόνο στο ντύσιμο;
ειναι ρε το παιδι, ακου εδω ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ρομανΤιζΜου
είναι ροματνικός και λυρικός, ή μόνο στο ντύσιμο;
Oι Judas Priest ειναι το μονο METAL συγκρότημα που μου αρεσει, μετα απο αυτο το βινΔεο μου αρεσει ακομα πΓιο πολυ.
Δε θυμάμαι τώρα ποιος καλλιτέχνης ήταν αλλά η αντίδρασή του ήταν η ακριβώς αντίθετη με του Halford. Πήρε το κινητό από τον θεατή και έβγαλε ο ίδιος σέλφι μαζί του πάνω απ' τη σκηνή.
Aν την αρνήθηκε σε φάση που ηταν βόλτα ή πήγε να φάει , είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από τη συναυλία.Ο Cave και παρέα με τον Thom Yorke πρόσφατα στην αθήνα αρνήθηκε φώτο.
Εγώ μίλησα για τo αν θα έπρεπε να ενοχλήσει τον καλλιτέχνη, όχι το κοινό.ρε παιδια οσοι λετε οτι δεν σας ενοχλει να τραβαει ο αλλος με το κινητο,το λετε για οταν ειστε συναυλια ή σπιτι? γτ εγω οταν παω σε λαιβ,με τη διαθεση να 'ρουφηξω' καθε δευτερολεπτο κ εχω τους π@π@ρες μπροστα μου να σηκωνουν τα κινητα και να μη βλεπω χριστο,ειναι δυνατον αν μην με ενοχλει?
Αυτό ακριβώς.Ζούμε στην εποχή που όλοι ψάχνουν περιεχόμενο να ανεβάσουν για μερικά like και το ''να ήμουν εκεί απόψε, είμαι ενδιαφέρον άτομο, έχω ζωή''. Είναι σημαντικότερο από την ίδια την εμπειρία το να δείξουνε στους άλλους ότι είχανε αυτή την εμπειρία
Εννοείται πως είναι πολύ ενοχλητικό για τους άλλους ακροατές. Κι εμένα με ενοχλεί πολύ.γτ εγω οταν παω σε λαιβ,με τη διαθεση να 'ρουφηξω' καθε δευτερολεπτο κ εχω τους π@π@ρες μπροστα μου να σηκωνουν τα κινητα και να μη βλεπω χριστο,ειναι δυνατον αν μην με ενοχλει?
ορισμένες καταστάσεις, στιγμές κλπ που είναι ας πούμε μοναδικές εμπειρίες ή κατι τέτοιο στη ζωή μας, θέλουμε να τις απαθανατίζουμε. Από μικρά παιδιά έχουμε φωτογραφίες στο ζωολογικό κήπο, στο πάρκο, στην παιδική χαρά, στο λούνα παρκ, στις σχολικές παραστάσεις και σε όλες τις δραστηριότητες που άξιζε να θυμόμαστε.
Χωρίς μια φωτογραφία οι μνήμες θα εξασθενούσαν ακόμα και αν τα γεγονότα ήταν συγκλονιστικά.
Για ελλάδα η εμφάνιση ενός μεγάλου ονόματος είναι κάτι σπάνιο. Δυστυχώς ή ευτυχώς. Συνεπώς δικαιολογούμαστε να θέλουμε να κρατήσουμε μια ανάμνηση ζωντανή.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο σημερινός τρόπος φωτογράφισης είναι ενοχλητικός για τους γύρω με τις φωτεινές οθόνες και με το γεγονός ότι η λήψη θα γίνει με τα χέρια τεντωμένα. Αλλιώς με μια κάμερα στη μύτη μας δεν θα ενοχλούνταν κανείς.