Τα παραλες, εκτος και αν εχεις χομπυ να αλλαζεις συνεχως gaugejohnkoutsou είπε:εδώ σετάρουμε όταν απλά αλλάζουμε χορδές...
όπα όπα εσύ όταν αλλάζεις χορδές δεν τσεκάρεις κάθε φορά το intonation?Ritchie77 είπε:Τα παραλες, εκτος και αν εχεις χομπυ να αλλαζεις συνεχως gauge
οχιjohnkoutsou είπε:όπα όπα εσύ όταν αλλάζεις χορδές δεν τσεκάρεις κάθε φορά το intonation?
ναιείμαι υπερβολικός?![]()
αν το μπρατσο ειναι κανενα γαιδουρι σαν της Φεντερ μαλλον δεν θα παθει και τιποτα, βιδωνεις και παιζεις. Αν ειναι κανενα μπουζουκομπρατσο μαλλον θα χρειαστει να ασχοληθεις λιγοjohnps είπε:ειναι και το τρεμολο που πρεπει να βγει..!!! ωχ.. ritchie εννοω μηπως οι χορδες δεν ειναι στο υψος που ειναι τωρα [ action δε λεγεται? ]. επισης οι αρμονικες... δηλ στο 12 να χτυπαω σολ και να ειναι λιγο υφεση η διεση..??
αν και πιστεύω οτι αυτές οι μικρο-ρυθμίσεις στο intonation (γιατί για τέτοιες μιλάω- μην παρεξηγιόμαστε) χρειάζονται, το δέχομαι, σόρρι λάθος..Ritchie77 είπε:οχι
ναι
5001.... ;DΠοσες φορες μπορεις να το βγαλεις χωρις ιδιαιτερα μερεμετια ωστε να βιδωνει σφιχτα;;;;
Εγώ βάζω και το ξύσμα του μολυβιού.Superfunk είπε:Παντως μπορεις να αφαιρεις το μπρατσο οσες φορες γουσταρεις χωρις προβλημα,λιγο κερι στις βιδες βοηθαει να μη φαγωνονται οι τρυπες....αλλα και να φαγωθουν ας ειναι καλα οι οδοντογλυφιδες και η super glue...
Από τι ξύλο είναι φίλος; Μάρκα; Εμένα τα Faber μου βγάζουν πρίμα.Nestoras είπε:Εγώ βάζω και το ξύσμα του μολυβιού.(Όχι τον γραφίτη).
Γιατί είσαι τσίπης και κλέβεις τα μολύβια από τις κόρες σου...τώρα που θα φύγουν από το σπίτι να δώ από που θα παίρνεις!!!! 8)Nestoras είπε:Εγώ βάζω και το ξύσμα του μολυβιού.(Όχι τον γραφίτη).