- Πόντοι
- 98
αυτό είναι εύκολο...δεν ακολουθά ο angus την μπάντα αλλά η μπάντα τον angus ;Dplayloud είπε:Εμενα παντως μου εκανε εντυπωση πως ο ΜΟΝΟΣ με ear monitor ηταν ο Brian Johnson. Πως την παλευε o Angus και πηγαινε πανω κατω και δεν τον επιανε η "καθυστερηση". Ο κερατουκλης...
Προφανώς ΟΛΟ το rhythm section των ACDC μαμάει... Απόδοση για σεμινάριο. Και όποιος θεωρεί εύκολο το feeling των κομματιών... ας δοκιμάσει να παίξει μερικά riffs και ας προσπαθήσει να 'κρίνει' τον ρυθμό του μετά... Θα γελάσει κάθε πικραμένος...georgekz750 είπε:Φυσικα κανενας μας δεν αναφερθηκε στον ρυθμικο ογκολιθο Malcolm Young , με το αψογο παιξιμο του και την ΗΧΑΡΑ του, ο οποιος ειναι πραγματικα η μιση μπαντα μονος του, και ακομα και να λειπει ο drummer δεν θα το παρει χαμπαρι κανεις. Και ασε τον αδερφο να τρεχει και να χτυπιεται ;D
Εμενα μου λες?Τα εχω για μαθηματα σε rhythm για το δεξι χερι.govanmaniac είπε:Προφανώς ΟΛΟ το rhythm section των ACDC μαμάει... Απόδοση για σεμινάριο. Και όποιος θεωρεί εύκολο το feeling των κομματιών... ας δοκιμάσει να παίξει μερικά riffs και ας προσπαθήσει να 'κρίνει' τον ρυθμό του μετά... Θα γελάσει κάθε πικραμένος...
delta66 είπε:Θ Ε Ο Ι
υγ και με lem να παιζαν δεν θα ειχα παραπονο για τον ηχο
υγ2 @ogunsoto9 μη τα λες αυτα ρε, θα σπασουν δαχτυλακια καλομαθημενα
Μάλλον (ατυχώς) DVD από παλαιά livepureanalog είπε:Στη συναυλία είχε πολλούς 35ρηδες έως και 55ρηδες. Εμείς αν με το καλό γίνουμε 50ρηδες τι θα βλέπουμε live.....?
Τους..... Radioheadpureanalog είπε:Στη συναυλία είχε πολλούς 35ρηδες έως και 55ρηδες. Εμείς αν με το καλό γίνουμε 50ρηδες τι θα βλέπουμε live.....?
Εχει πεσει πολυ !! Σκεψου ομως !!! 1 ηλικια 2 οτι παιζει καθε μερα σε αλλη χωρα με την ιδια ενταση !!haryy είπε:Ρε γαμώτω νομίζω ότι ο Βrian δεν τραβάει πια. ???
Τελικά, είσαι πολύ κακός άνθρωπος...playloud είπε:Τους..... Radiohead
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ