Ειναι καπως βαρυς ο χαρακτηρισμος ξεβρασμα για καποιον που μεχρι πριν λιγες ωρες δεν γνωριζες την υπαρξη του βγαζοντας το συμπερασμα μεσα απο 3 τραγουδια τα οποια ακουσες κ την εμπειρια (ζωης) που εχεις μεχρι τωρα.Οσο για τον Καζαντζιδη τα εχετε πει παρομοια Winkhttp://stelioskazantzidis.blogspot.com/2009/09/blog-post.html
ενταξει οι φιλοι του Στελιου ειναι και δικοι μου φιλοι.... ;D
δεν τον χαρακτηρισα ως ΑΤΟΜΟ ,τη μουσικη του χαρακτηρισα ,η οποια ,στα δικα μου τα αυτια τουλαχιστον,ακουγεται απιστευτα παρωχημενη (σε αντιθεση με αυτη του Στελιου).
βεβαια οπως ειπα και πριν ΓΟΥΣΤΑ ειναι αυτα,εμενα ας πουμε δεν μου αρεσει ΚΑΝΕΝΑΣ συνθετης-μουσουργος της γενιας της μεταπολιτευσης,και οταν λεω κανενας,εννοω κανενας,ουτε Μουτσηδες ,ουτε Μαρκοπουλοι,ουτε Μικρουτσικοι , ουτε...Μεγαλουτσικοι.... ;D, αλλοι βεβαια τους ακουνε και εκστασιαζονται και καλα κανουν οι ανθρωποι αν τους εκφραζει αυτο το ειδος μουσικης,..
ο Thread starter ομως ζητησε την προσωπικη μας γνωμη και αυτην ακριβως λεμε....
Την Ιστορία του όταν κανείς την ξεχνάει τότε άστα να πάνε.
για παρα πολλους εδω μεσα,εμου συμπεριλαμβανομενου,η εποχη αυτη καλυτερα να ξεχαστει μια και ειναι "υπαιτια" για το μαυρο χαλι στο οποιο βρισκεται σε ολους τους τομεις η χωρα μας σημερα.....
για αλλους βεβαια (και εδω περι ορεξεως) ειναι η ..."χρυση εποχη" της Ελλαδος...
αποψεις....
(βεβαια το να...ξεχαστει η ιστορια ειναι φυση αδυνατον απο οτι βλεπεις μια και εμεις που ..ποθουμε να την ξεχασουμε ΔΕΝ μπορουμε δυστυχως.... ;D)