• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

About bass amplifier

Vasilis1

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το ενίσχυτη μου ,δεν έχω χώρο και σκέφτομαι να τον ξαπλώσω στο πλάι έτσι ώστε να χωρέσει κάτω από μια βάση synth. Έτσι το φάρδος θα μετατραπεί σε ύψος.. αυτό θα επηρεάσει η θα προκαλέσει βλάβη στον ενισχυτή?

Ευχαριστώ πολύ 

Εάν έχει λάμπες δεν ξέρω
Οι λάμπες είναι για ηρεμία, τάξη, ασφάλεια και όχι ξαπλώματα...

Για ποιον ενισχυτή μιλάμε Βασίλη;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν είναι τρανζίστορ- που λογικά είναι- τον ξαπλάρεις άφοβα. Τις λάμπες όμως, ποτέ. 
Βρε παιδια υπαρχουν ενισχυτες που τις εχουν αναποδα. Λυχνιες κενου ειναι. Τα ηλεκτρονια δεν κινουνται με την βαρυτητα.

(Διορθωστε με)

Βρε παιδια υπαρχουν ενισχυτες που τις εχουν αναποδα. Λυχνιες κενου ειναι. Τα ηλεκτρονια δεν κινουνται με την βαρυτητα.

(Διορθωστε με)
Δεν έχει να κάνει με την βαρύτητα που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα αλλά με τον τρόπο που είναι κατασκευασμένος.Οχι ότι είναι δεδομένο ότι θα πάθει κάτι αλλά έτσι είναι φτιαγμένος να κάθονται οι λάμπες είτε όρθιος είτε ανάποδα.

Δεν έχει να κάνει με την βαρύτητα που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα
 Ά εσύ ήσουν σήμερα που σε είδα σήμερα στα 2500 πόδια (περίπου) πάνω απ'το σπίτι μου να μπαινοβγαίνεις στα σύννεφα...

Αν υπήρχε αυτή η τρομερή δύναμη που τραβάει τα πάντα προς τα κάτω δεν θα μπορούσε να τραβήξει ένα μπαλόνι ηλίου;Η βαρύτητα είναι ένα παραμύθι που χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί γιατί ενώ η γη περιστρέφετε με θεωρητικά απίστευτη ταχύτητα δεν εξφενδονιζονται τα πάντα στο διάστημα λόγο της φυγόκεντρου.

Η γη είναι επίπεδη σταθερή και ο ήλιος γυρνάει γύρω από αυτήν.Δηλαδη ότι βιώνουμε με τις αισθήσεις μας πρίν οι υποστήμονες κάνουν πλύση εγκεφάλου στις μάζες.Ο ενισχυτής πάντως δεν θα πάθει τίποτα.

Στη γυναίκα μου πες τα που υποστηρίζει ότι έχω φτάσει 110κιλα
Το βάρος έχει να κάνει με την μάζα και όχι με την βαρύτητα.

Αν υπήρχε αυτή η τρομερή δύναμη που τραβάει τα πάντα προς τα κάτω δεν θα μπορούσε να τραβήξει ένα μπαλόνι ηλίου;Η βαρύτητα είναι ένα παραμύθι που χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί γιατί ενώ η γη περιστρέφετε με θεωρητικά απίστευτη ταχύτητα δεν εξφενδονιζονται τα πάντα στο διάστημα λόγο της φυγόκεντρου.

Η γη είναι επίπεδη σταθερή και ο ήλιος γυρνάει γύρω από αυτήν.Δηλαδη ότι βιώνουμε με τις αισθήσεις μας πρίν οι υποστήμονες κάνουν πλύση εγκεφάλου στις μάζες.Ο ενισχυτής πάντως δεν θα πάθει τίποτα.

Το βάρος έχει να κάνει με την μάζα και όχι με την βαρύτητα.
Νομιζα ότι είχε εξαλειφθεί αυτό το community αλλά τελικά υπάρχετε ακόμα...! 

Αν υπήρχε αυτή η τρομερή δύναμη που τραβάει τα πάντα προς τα κάτω δεν θα μπορούσε να τραβήξει ένα μπαλόνι ηλίου;

Και τα αεροπλάνα ασούμε.

Γιατί δεν τα τραβάει κάτω, και μένουνε στον αέρα?

Και τα αλεξίπτωτα παραμύθι φούρναρης είναι.

Ο Άη Βασίλης πώς πετάει με το έλκυθρο και τους ταράντους του?

Και τα αεροπλάνα ασούμε.

Γιατί δεν τα τραβάει κάτω, και μένουνε στον αέρα?

Και τα αλεξίπτωτα παραμύθι φούρναρης είναι.

Ο Άη Βασίλης πώς πετάει με το έλκυθρο και τους ταράντους του?
Υπάρχει και πιο αστείο από τα αεροπλάνα.Τα ελικόπτερα που μένουν ακίνητα στο αέρα ενώ η γη από κάτω γυρνάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα,,????

Νομιζα ότι είχε εξαλειφθεί αυτό το community αλλά τελικά υπάρχετε ακόμα...! 
Η αλήθεια δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα,???

Ειναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν μπορούμε να πάμε στην άκρη της γης γτ την φυλάει ένας παγκόσμιος στρατός.... Καλά θυμάμαι? 

Άσε που τα αεροπλάνα απο Τόκιο για να πάνε Los Angeles, περνούν Ινδία, Ελλάδα, Ατλαντικό, Ν. Υόρκη κλπ. και πάλι πίσω μετά.

Και αν θες να πας απο Ισπανία, Εκουαδόρ, Χαβάη, πρέπει να επιστρέψεις απο τον ίδιο δρόμο για Κίνα. Είναι προφανές πως το φαινόμενο του θερμοκηπίου δημιουργείται απο αυτες τις τεράστιες διαδρομές μπρος - πίσω.

Κβαντικέ έχεις πολύ χιούμορ και το ξέρεις. Εμείς γιατί τσιμπάμε μου λες;?

world-map.gif

Άσε που τα αεροπλάνα απο Τόκιο για να πάνε Los Angeles, περνούν Ινδία, Ελλάδα, Ατλαντικό, Ν. Υόρκη κλπ. και πάλι πίσω μετά.

Και αν θες να πας απο Ισπανία, Εκουαδόρ, Χαβάη, πρέπει να επιστρέψεις απο τον ίδιο δρόμο για Κίνα.

Τα αεροπλάνα πάνε ανάποδα με την φορά περιστροφής της γης για να γλιτώνουν χρόνο?

Αλλιώς θα έπρεπε να τρέχουνε με διπλάσια ταχύτητα?

Αν δηλαδής ανέβεις σε αερόστατο στην Ελλάδα και κάτσεις στον αέρα ακίνητος, σε έξι μήνες θα είσαι πάνω από την Αυστραλία ασούμε?

Για βοηθάτε να λύσω τις απορίες μου.

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το ενίσχυτη μου ,δεν έχω χώρο και σκέφτομαι να τον ξαπλώσω στο πλάι έτσι ώστε να χωρέσει κάτω από μια βάση synth. Έτσι το φάρδος θα μετατραπεί σε ύψος.. αυτό θα επηρεάσει η θα προκαλέσει βλάβη στον ενισχυτή?

Ευχαριστώ πολύ 
Αν ο ενισχυτής θα μείνει σε αυτή τη θέση, δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν έναν ενισχυτή που είναι να κάθεται ξάπλα τον γυρίζεις όρθιο, παίζεις καλά καλά κανα 10ωρο, και μετά ενώ ακόμα οι λάμπες είναι φωτιά και λαύρα κάνεις ένα τσουπ και τον γυρνάς και τον ακουμπάς αμολάς κάτω. Εκεί, μπορεί να σκάσει και κανα βαρελότο.

Παρακολουθώ τη συζήτηση περί μετεώρων με μεγάλο ενδιαφέρον.?

Trending...

Νέα θέματα

Back