• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

About bass amplifier

Άσε που τα αεροπλάνα απο Τόκιο για να πάνε Los Angeles, περνούν Ινδία, Ελλάδα, Ατλαντικό, Ν. Υόρκη κλπ. και πάλι πίσω μετά.

Και αν θες να πας απο Ισπανία, Εκουαδόρ, Χαβάη, πρέπει να επιστρέψεις απο τον ίδιο δρόμο για Κίνα. Είναι προφανές πως το φαινόμενο του θερμοκηπίου δημιουργείται απο αυτες τις τεράστιες διαδρομές μπρος - πίσω.

Κβαντικέ έχεις πολύ χιούμορ και το ξέρεις. Εμείς γιατί τσιμπάμε μου λες;?

Δεν κάνω καθόλου χιούμορ μιλάω πολύ σοβαρά έπειτα από πολυετείς και εκτεταμένες έρευνες που έχω κάνει.Γιαυτο τον λόγο αναρτώ τον πραγματικό χάρτη της γης αυτόν που χρησιμοποιούν όλα τα ραντάρ του κόσμου και είναι και το σύμβολο του ΟΗΕ.

51vpOt8ev4L._AC_SY580_.webp

Τα αεροπλάνα πάνε ανάποδα με την φορά περιστροφής της γης για να γλιτώνουν χρόνο?

Αλλιώς θα έπρεπε να τρέχουνε με διπλάσια ταχύτητα?

Αν δηλαδής ανέβεις σε αερόστατο στην Ελλάδα και κάτσεις στον αέρα ακίνητος, σε έξι μήνες θα είσαι πάνω από την Αυστραλία ασούμε?

Για βοηθάτε να λύσω τις απορίες μου.
Το αερόστατο το γυρνάει μαζί του η βαρύτητα αλλά δεν μπορεί να το κατεβάσει κάτω διότι είναι πολύ βαρύ.

Εν τω μεταξύ στην Αυστραλία είναι όλοι ανάποδα ?????

Άρα έχουμε κοινή ώρα σε όλη τη γη και ο ήλιος κινείται περα δώθε έτσι; Φτάνει στην άκρη και μετά; Ξαναγυρνάει οπισθοδρομώντας ή πάει απο κάτω απο την επίπεδη γη και υπάρχει παντού σκοτάδι μέχρι να ξαναβγεί; Και τι τον έλκει να κάνει τέτοιες διαδρομές; 

Άρα έχουμε κοινή ώρα σε όλη τη γη και ο ήλιος κινείται περα δώθε έτσι; Φτάνει στην άκρη και μετά; Ξαναγυρνάει οπισθοδρομώντας ή πάει απο κάτω απο την επίπεδη γη και υπάρχει παντού σκοτάδι μέχρι να ξαναβγεί; Και τι τον έλκει να κάνει τέτοιες διαδρομές; 

Εμείς γιατί τσιμπάμε μου λες;?

Έλα ντε ...

Ο ήλιος κινείται γύρω γύρω από την γη και φυσικά είναι πολύ μικρότερος από αυτήν.Οσο φαίνεται με τα μάτια δηλαδή.

Αν σε ενδιαφέρει δες αυτό.Βεβαια σε κανονική αναζήτηση στο YouTube δεν θα στο βγάλει ποτέ.

Τσιμπάτε διότι ο άνθρωπος είναι εικόνα Θεού και όταν βρει ψήγματα αλήθειας ψάχνει να την ανακαλύψει ας έχει φάει σε όλη του την ζωή το παραμύθι όταν γυρνάει γύρω γύρω σαν τρελός ενώ δεν νιώθει τίποτα και ότι ο ήλιος είναι ακίνητος ενώ βλέπει ξεκάθαρα ότι οι γυρνάει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και τι τον έλκει να κάνει τέτοιες διαδρομές; 
Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό και τη διαφορετικότητα! Μχχχχχμμμμμ...?

έπειτα από πολυετείς και εκτεταμένες έρευνες που έχω κάνει.
Φίλε κβαντικέ. Είσαι καλό παιδί και καραμπουζουκλής. Γράφεις ωραία σκωπτικά τραγούδια. Αλλά στο συγκεκριμένο έχεις φάει πετριά. Ίσως και κλωτσιά από τζίτζικα. Γιατί και γω ήμουν στη Ζήρεια μικρός, που είναι από τα σχετικά ψηλά βουνά, και κοίταγα προς το βορρά να δω τον Όλυμπο, και μετά στην ανατολή να δω το Έβερεστ. Και λέω εεε ρε γαμώτη, άμα ήταν η γη επίπεδη θα τα βλεπα κάπου στο βάθος. Αλλά δεν τα είδα. Άσε την άλλη φορά που είχα πάει για μπάνιο και νόμιζα ότι βούλιαζε ένα ψαροκάικο κι αυτό πήγαινε απλά προς τα μέσα. Άλλο εκείνο.

Πήγαινε μάγκωσε ένα ζευγάρι κυάλια και κοίτα το φεγγάρι τα βράδια. Λέει.

και ότι ο ήλιος είναι ακίνητος ενώ βλέπει ξεκάθαρα ότι οι γυρνάει.

Εγώ ήμουν σίγουρος από μικρός πάντως.

Όταν ήμουν στο αυτοκίνητο του μπαμπά μου, και έτρεχαν τα διαχωριστικά διαζώματα του δρόμου.

"Δεν μπορεί αγόρι μου, είναι καρφωμένα στο τσιμέντο, το αυτοκίνητο είναι που τρέχει" μου έλεγε ο πατέρας μου.

Αλλά εγώ ήξερα ότι έτρεχαν, τα έβλεπα.

Και όσο πιο πολύ πάταγε γκάζι ο πατέρας μου, τόσο πιο γρήγορα έτρεχαν.

Εγώ ήμουν σίγουρος από μικρός πάντως.

Όταν ήμουν στο αυτοκίνητο του μπαμπά μου, και έτρεχαν τα διαχωριστικά διαζώματα του δρόμου.

"Δεν μπορεί αγόρι μου, είναι καρφωμένα στο τσιμέντο, το αυτοκίνητο είναι που τρέχει" μου έλεγε ο πατέρας μου.

Αλλά εγώ ήξερα ότι έτρεχαν, τα έβλεπα.
Εσύ δηλαδή δεν έβλεπες ότι το αυτοκίνητο τρέχει;

Εσύ δηλαδή δεν έβλεπες ότι το αυτοκίνητο τρέχει;

Εγώ μέσα ήμανε, ακίνητος, καθιστός, και κοιτούσα όξω.

Δεν έβλεπα απ' όξω το αμάξι ασούμε.

Τα διαχωριστικά έβλεπα όξω, που τρέχανε.

Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό και τη διαφορετικότητα! Μχχχχχμμμμμ...?

Φίλε κβαντικέ. Είσαι καλό παιδί και καραμπουζουκλής. Γράφεις ωραία σκωπτικά τραγούδια. Αλλά στο συγκεκριμένο έχεις φάει πετριά. Ίσως και κλωτσιά από τζίτζικα. Γιατί και γω ήμουν στη Ζήρεια μικρός, που είναι από τα σχετικά ψηλά βουνά, και κοίταγα προς το βορρά να δω τον Όλυμπο, και μετά στην ανατολή να δω το Έβερεστ. Και λέω εεε ρε γαμώτη, άμα ήταν η γη επίπεδη θα τα βλεπα κάπου στο βάθος. Αλλά δεν τα είδα. Άσε την άλλη φορά που είχα πάει για μπάνιο και νόμιζα ότι βούλιαζε ένα ψαροκάικο κι αυτό πήγαινε απλά προς τα μέσα. Άλλο εκείνο.

Πήγαινε μάγκωσε ένα ζευγάρι κυάλια και κοίτα το φεγγάρι τα βράδια. Λέει.
Υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος που δεν τα βλέπεις.Και όχι δεν είναι η καμπυλότητα αλλά η τεράστια απόσταση...https://youtu.be/3DRRyZBL4OQ

Εγώ μέσα ήμανε και κοιτούσα όξω.

Δεν έβλεπα απ' όξω το αμάξι ασούμε.

Τα διαχωριστικά έβλεπα όξω, που τρέχανε.
Δηλαδή δεν ήξερες πριν μπεις στο αμάξι ότι αυτό κινείται με κάποιον τρόπο;Δεν είχες δει αλλά αυτοκίνητα στο δρόμο;Δεν ένιωθες την επιτάχυνση;Αν όχι τότε είσαι ο μοναδικός.

Ίσως και κλωτσιά από τζίτζικα.

Πςςς, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου κάτι τέτοιο.

Δηλαδή δεν ήξερες πριν μπεις στο αμάξι ότι αυτό κινείται με κάποιον τρόπο;Δεν είχες δει αλλά αυτοκίνητα στο δρόμο;Δεν ένιωθες την επιτάχυνση;Αν όχι τότε είσαι ο μοναδικός.

Όταν ήμανε έξω, τα αυτοκίνητα τρέχανε, τα έβλεπα, όταν ήμανε μέσα, τρέχανε τα κάγκελα έξω.

Αφού σου λέω τα έβλεπα, ψεύτη θα με βγάλεις?

Όταν η ταχύτητα είναι σταθερή, δεν υπάρχει επιτάχυνση.

Πςςς, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου κάτι τέτοιο.

Όταν ήμανε έξω, τα αυτοκίνητα τρέχανε, τα έβλεπα, όταν ήμανε μέσα, τρέχανε τα κάγκελα έξω.

Αφού σου λέω τα έβλεπα, ψεύτη θα με βγάλεις?
Εγώ λέω τι σου έλεγε η λογική σου με βάση το σύνολο των παρατηρήσεων που έκανες.Αρα άκυρο το επιχείρημα σου .

Εγώ λέω τι σου έλεγε η λογικής σου με βάση το σύνολο των παρατηρήσεων που έκανες.Αρα άκυρο το επιχείρημα σου .

Ε όχι και άκυρο.

Το συμπέρασμα που έβγαλα με βάση το σύνολο των παρατηρήσεων που έκανα, ήταν ότι όταν είσαι έξω από το αμάξι, τα άλλα αυτοκίνητα τρέχουνε, όταν είσαι μέσα, τρέχουνε τα κάγκελα έξω.

Απλά όπου είμαι εγώ και δεν κουνάω το σώμα μου, είμαι σταθερός/καθιστός, όλα κινούνται όταν μεταβάλλεται η θέση τους ως προς εμένα.

Απλά πράγματα είναι αυτά.

Υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος που δεν τα βλέπεις.Και όχι δεν είναι η καμπυλότητα αλλά η τεράστια απόσταση...
Έχω δει κι εγώ καμμένα βιντεάκια. Δεν με έπεισαν. Όσο καλύτερη η παραγωγή βέβαια, βλέπονται πιο ευχάριστα. Αλλά στο τέλος λέω "καλή φάση", δεν τα πιστεύω κιόλας. Ιδιαίτερα αφού είδα και 5-6 φορές με τηλεσκόπιο, έβγαλα και κανα 2 φορές φωτογραφίες από εύκολους στόχους, ένιωσα πραγματικό δέος. Σα να παίζουνε 300 ορχήστρες μαζί με όλα τα όργανα του πλανήτη και χορωδίες δισεκατομμυρίων δοξάζοντας το δημιουργό. Να είναι η γη επίπεδη και να έρχονται όλα (ΟΛΑ?...) γύρω γύρω από τη μιζέρια της... ξέρω γω μωρέ; σα να παίζει ο δημιουργός μόνος του μελόντικα πλαστική που είχαμε στο δημοτικό με τα κουμπιά.

Ε όχι και άκυρο.

Το συμπέρασμα που έβγαλα με βάση το σύνολο των παρατηρήσεων που έκανα, ήταν ότι όταν είσαι έξω από το αμάξι, τα άλλα αυτοκίνητα τρέχουνε, όταν είσαι μέσα, τρέχουνε τα κάγκελα έξω.

Απλά όπου είμαι εγώ και δεν κουνάω το σώμα μου, είμαι σταθερός/καθιστός, όλα κινούνται όταν μεταβάλλεται η θέση μου ως προς αυτά.

Απλά πράγματα είναι αυτά.
Εντάξει εξαρτάται από την αντίληψη του καθενός....

Έχω δει κι εγώ καμμένα βιντεάκια. Δεν με έπεισαν. Όσο καλύτερη η παραγωγή βέβαια, βλέπονται πιο ευχάριστα. Αλλά στο τέλος λέω "καλή φάση", δεν τα πιστεύω κιόλας. Ιδιαίτερα αφού είδα και 5-6 φορές με τηλεσκόπιο, έβγαλα και κανα 2 φορές φωτογραφίες από εύκολους στόχους, ένιωσα πραγματικό δέος. Σα να παίζουνε 300 ορχήστρες μαζί με όλα τα όργανα του πλανήτη και χορωδίες δισεκατομμυρίων δοξάζοντας το δημιουργό. Να είναι η γη επίπεδη και να έρχονται όλα (ΟΛΑ?...) γύρω γύρω από τη μιζέρια της... ξέρω γω μωρέ; σα να παίζει ο δημιουργός μόνος του μελόντικα πλαστική που είχαμε στο δημοτικό με τα κουμπιά.
Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που προβάλουν το παραμύθι της σφαιρικής γης μέσα σε ένα αχανές σύμπαν.Απο την μια είσαι ένα τίποτα από την άλλη κάτι μοναδικό και η κορωνίδα της Δημιουργίας.Και όλα αυτά πάνε βέβαια με την τυχαιότητα της δημιουργίας του σύμπαντος και την θεωρία της εξέλιξης κτλ .Αντί να βιώνεις το Θεοί έσται και Υιοί Υψίστου άπαντες βιώνεις την ύπαρξη σου σαν έναν απόγονο του χιμπατζή στην μέση του πουθενά.

Ρε κοφτε τις μπουρδες και πειτε του ανθρώπου τι να καμει με τσι λαμπες του

Δεν έχει λάμπες μάνα μου, τρανζίστορ είναι.

Τις λάμπες να τις αλλάξει, να πάρει led από τις καινούριες, που είναι οικονομικές και οικολογικές.

Θα δει μεγάλη διαφορά στον λογαριασμό ρεύματος.

Εντάξει εξαρτάται από την αντίληψη του καθενός....

Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που προβάλουν το παραμύθι της σφαιρικής γης μέσα σε ένα αχανές σύμπαν.Απο την μια είσαι ένα τίποτα από την άλλη η μοναδική και η κορωνίδα της Δημιουργίας.Και όλα αυτά πάνε βέβαια με την τυχαιότητα της δημιουργίας του σύμπαντος και την θεωρία της εξέλιξης κτλ .Αντί να βιώνεις το Θεοί έσται και Υιοί Υψίστου άπαντες βιώνεις την ύπαρξη σου σαν έναν απόγονο του χιμπατζή στην μέση του πουθενά.
Και;

Έχεις παρατηρήσει εσύ ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό κι επι της γης;

Είσαι μεγάλος και τρανός, μιλάς στα πλήθη που πάλλονται, σου έρχεται μια ευκοίλια και γίνεσαι ρεντίκολο.

Πρώτος ντερβίσης και παλικάρι, έρχεται μια αρρώστια χτύπα ξύλο και σε θερίζει.

Ζεις δυστυχής στην ανέχεια σου λέει ένας μία μπούρδα σκας ένα χαμόγελο ζεσταίνεται η καρδιά.

Όλα και τίποτα, εδώ και τώρα.

Ομορφότερο, μεγαλύτερο, πιο θείο. Από το να είμαι απλά ένα προσχεδιασμένο σκετσάκι (καθ εικόναν βεβαίως βεβαίως) του δημιουργού.

Γνώμη μου εννοείται, ο καθένας μας έχει δικαίωμα να πιστεύει, και πρέπει να πιστεύει ό,τι τον κάνει να νιώθει καλά, ώστε να είναι ωφέλιμος άνθρωπος μεταξύ ανθρώπων. Αν θέλει.

Ο bass amplifier δεν είναι Bassman εδώ και δεκαετίες που οι μπασίστες το γύρισαν στα solid state.

Οπότε ο ιδιοκτήτης και ΟΡ που ξέρει τι έχει αλλά δεν έχει πει, μπορεί να κρίνει.

Οι λάμπες θελουν προσοχή αλλά μαλλον δεν έχει ο μέσος ενισχυτής μπάσου. Οπότε κάντον ότι θες.

Πλάι, όρθιο και ανάποδα.

Trending...

Νέα θέματα

Back