- Πόντοι
- 38
Ειπα να ανεβασω το αγαπημενο μου κομματι απο αυτα που εχω κατα καιρους γραψει. Αγαπημενο για πολλους λόγους. Επειδη ήταν το πρωτο σοβαρο πραμα που ειχα γραψει, επειδη ετσι ανακαλυψα την αγαπη μου στα ξύλινα πνευστα και για διαφορους προσωπικους λογους ;D
Μονο το φλαουτο και ενα ηλεκτρικο μπασο (καπου μετααα) είναι φυσικα όργανα
Τα υπολοιπα είναι reason.
Σκέφτομαι μαλιστα να το ηχογραφήσω με φυσικα οργανα καποια στιγμη. Εχετε καποια πρόταση, καποια γνωμη ή καποια ενσταση επι του κομματιου?
Επισης, αναγνωρισατε μεσα στα οργανα που ακουγονται ενα απο αυτα που ξερετε να παιζετε? Δηλωστε συμμετοχη και που ξερετε, μπορει να είστε αυτός που θα βοηθήσει στο να ηχογραφηθεί το αγαπημενο μου κομματι ;D
σημειωση: Το κομματι γραφτηκε αρχικα το 2003 (18 χρονων τοτε προς υπερασπιση μου ;D ) και ξαναηχογραφηθηκε στη μορφη που παρεθεσα το 2006
Book_of_little_stories.mp3
Μονο το φλαουτο και ενα ηλεκτρικο μπασο (καπου μετααα) είναι φυσικα όργανα

Σκέφτομαι μαλιστα να το ηχογραφήσω με φυσικα οργανα καποια στιγμη. Εχετε καποια πρόταση, καποια γνωμη ή καποια ενσταση επι του κομματιου?
Επισης, αναγνωρισατε μεσα στα οργανα που ακουγονται ενα απο αυτα που ξερετε να παιζετε? Δηλωστε συμμετοχη και που ξερετε, μπορει να είστε αυτός που θα βοηθήσει στο να ηχογραφηθεί το αγαπημενο μου κομματι ;D
σημειωση: Το κομματι γραφτηκε αρχικα το 2003 (18 χρονων τοτε προς υπερασπιση μου ;D ) και ξαναηχογραφηθηκε στη μορφη που παρεθεσα το 2006
Book_of_little_stories.mp3