- Πόντοι
- 48
Αυτό φαίνεται άλλωστε με την πρώτη ακρόαση του δίσκου. 8)neeq είπε:Είναι ένα πάντρεμα αν θέλετε Ρομαντικού εθνικισμού και new age κουλτουρας.
Μπράβο κι από μένα!
Αυτό φαίνεται άλλωστε με την πρώτη ακρόαση του δίσκου. 8)neeq είπε:Είναι ένα πάντρεμα αν θέλετε Ρομαντικού εθνικισμού και new age κουλτουρας.
Επρεπε!neeq είπε:Φτάσαμε καλοκαίρι για να αποφασίσω να τα εκθέσω, με ανάμικτα συναισθήματα για το αν έπρεπε.
Αν ψαχνεις καποιον electroanalog μπασίστα-που-το-παιζει-πληκτράς για να βγεις και live, εχω κατι παλια αναλογκ συνθια που ψοφανε να βγουν να παιξουν ζωντανα (πανε πακετο με τον μπασιστα-που-το-παιζει-πληκτρας ομως).neeq είπε:Η επομενη δουλεια μου θα είναι κάποια electro κομματια με "analog style" synths που έχω ήδη ψιλοέτοιμα...
Αν και ίσως να μη φαινεται, βρίσκω πως απέχουν πολυ οι τεχνοτροπίες μας, με το Μιχάλη. Δεν τον θεωρώ καθόλου επιρροή μου, αν και τον ακούω.atreu73 είπε:Είναι ωραίο Neeq. Προσωπικά θα το ήθελα σε σημεία λίγο περισσότερο, πως να το πούμε;
Ρέων.
http://www.youtube.com/watch?v=fZeA0PbjcdI
Πήρες τα λόγια απ΄το στόμα μου αφού ως γνωστοί κουλτουριάρηδες ταυτιζόμαστε. ;Dsfaku είπε:Να το πω και κουλτουριάρικα τώρα.
Έχουν αυτή τη γλυκιά χαρμολύπη που μόνο το πιάνο μπορεί να αποδώσει (στα χέρια ενός τέτοιου μάστορα βεβαίως βεβαίως ;D ), σινεματίκ ατμόσφαιρα και συναισθηματική "μεταδοτικότητα".
Να σου πω τι με «γράπωσε» σε αυτό το κομμάτι: Ο ήχος της εισαγωγής, αυτό το αλά Jarre arpeggiator και στο καπάκι το πιάνο.neeq είπε:Και καλά λόγια για την παραγωγη?Αυτο δεν το περιμενα
Ευχαριστώ πολυ, χαίρομαι που άρεσαν τα κομμάτια (Terry με εξέπληξες με την επιλογή σου...για την ιστορία, το συγκεκριμένο ήταν με στίχους στην αρχή, για πιανο και 2 σοπράνο...αλήθεια
).
Με το καλό...neeq είπε:Διαφημιση: Μεχρι το καλοκαίρι ακολουθει η δευτερη επίσημη δουλειά μου, που είναι η μουσική για την παράσταση "Καυγαδες στην Γκιοτζια" (οχι αυτη που παιζεται τωρα στην Αθήνα). Θα είναι πανω κάτω στο ιδιο ύφος.