- Πόντοι
- 98
κομματάρα!!!fotonios είπε:από Pink Floyd το Great Gig In The Sky
Τι ? Δηλαδη παραπανω απο οτι το κανονικο σεξ ?kultura είπε:κομματάρα!!!από Pink Floyd το Great Gig In The Sky
Μα το κομμάτι κατά τη γνώμη μου είναι αναπαράσταση του σεξ... 'Εχει μια κορύφωση, κάποια στιγμή τελειώνει(ς), και μετά έχει και κάτι χαδάκια ακόμα, για το "καληνύχτα"... ;D
Μόνο που θα έπρεπε να κρατάει γύρω στα 7-8 λεπτάκια, για να το φχαριστιέσαι!!!
kwstas79 είπε:Επίσης από Μιχάλη Ρακιντζη το "Εγώ Και Ο Πουφ" πάντα μου συντόνιζε τις ψυχικές μου χορδές σε Σι μπεμόλ. Ηδονιστικότατο.
Superfunk είπε:Eμενα παλι το "Εισαι σαν κουνελι" μου αλλαξε ολη μου τη ζωη...ακομα το ακουω και ανατριχιαζω... ;DΕπίσης από Μιχάλη Ρακιντζη το "Εγώ Και Ο Πουφ" πάντα μου συντόνιζε τις ψυχικές μου χορδές σε Σι μπεμόλ. Ηδονιστικότατο.
Superfunk είπε:Επίσης από Μιχάλη Ρακιντζη το "Εγώ Και Ο Πουφ" πάντα μου συντόνιζε τις ψυχικές μου χορδές σε Σι μπεμόλ. Ηδονιστικότατο.
Όχι πολύ, 7-8 λεπτάκια παραπάνω...evris είπε:Τι ? Δηλαδη παραπανω απο οτι το κανονικο σεξ ?κομματάρα!!!από Pink Floyd το Great Gig In The Sky
Μα το κομμάτι κατά τη γνώμη μου είναι αναπαράσταση του σεξ... 'Εχει μια κορύφωση, κάποια στιγμή τελειώνει(ς), και μετά έχει και κάτι χαδάκια ακόμα, για το "καληνύχτα"... ;D
Μόνο που θα έπρεπε να κρατάει γύρω στα 7-8 λεπτάκια, για να το φχαριστιέσαι!!!