στιγμές μουσικής ηδονής

fotonios είπε:
από Pink Floyd το Great Gig In The Sky
:o :o :o  κομματάρα!!!

Μα το κομμάτι κατά τη γνώμη μου είναι αναπαράσταση του σεξ... 'Εχει μια κορύφωση, κάποια στιγμή τελειώνει(ς), και μετά έχει και κάτι χαδάκια ακόμα, για το "καληνύχτα"... ;D

Μόνο που θα έπρεπε να κρατάει γύρω στα 7-8 λεπτάκια, για να το φχαριστιέσαι!!!

kultura είπε:

Μα το κομμάτι κατά τη γνώμη μου είναι αναπαράσταση του σεξ... 'Εχει μια κορύφωση, κάποια στιγμή τελειώνει(ς), και μετά έχει και κάτι χαδάκια ακόμα, για το "καληνύχτα"... ;D

Τι ? Δηλαδη παραπανω απο οτι το κανονικο σεξ ?

Ένα τραγούδι που μου έρχεται πρώτο στον νου είναι το Different Worlds των Evergrey

Επίσης από Μιχάλη Ρακιντζη το "Εγώ Και Ο Πουφ" πάντα μου συντόνιζε τις ψυχικές μου χορδές σε Σι μπεμόλ. Ηδονιστικότατο.

kwstas79 είπε:
Επίσης από Μιχάλη Ρακιντζη το "Εγώ Και Ο Πουφ" πάντα μου συντόνιζε τις ψυχικές μου χορδές σε Σι μπεμόλ. Ηδονιστικότατο.

Eμενα παλι το "Εισαι σαν κουνελι" μου αλλαξε ολη μου τη ζωη...ακομα το ακουω και ανατριχιαζω... ;D 

Superfunk είπε:
Eμενα παλι το "Εισαι σαν κουνελι" μου αλλαξε ολη μου τη ζωη...ακομα το ακουω και ανατριχιαζω... ;D 
lol.gif
lol.gif
lol.gif

Εμένα πάντα με συγκινεί αυτό.

http://www.youtube.com/watch?v=-3ENDit4IdY

Superfunk είπε:

Αυτές ήταν εποχές, μπορούσες άνετα να πεις σε γκομενάκι "είσαι σαν κουνέλι".

Αν το πεις τώρα, τον πήρες κλαρίνο.

evris είπε:

Τι ? Δηλαδη παραπανω απο οτι το κανονικο σεξ ?
Όχι πολύ, 7-8 λεπτάκια παραπάνω...

Οταν ημουν μικρος μουσικονωτανε ολο το δωματιο οταν ακουγα το 'I love to love you baby' με την Donna summer.

Χωρις πλακα, παθαινω πλακα καθε φορα με το 'Shine on you cazy diamond (Rart 2)'

νομιζω οτι ειναι ο απολυτος επικηδειος αποχαιρετισμος.

Τώρα που το ξαναθυμήθηκα, η πρώτη ακρόαση, σε σχετικά μικρή ηλικία, του parallels των fates warning... Απλά απίστευτο...

Trending...

Νέα θέματα

Back