- Πόντοι
- 98
fotonios είπε:από Pink Floyd το Great Gig In The Sky
Τι ? Δηλαδη παραπανω απο οτι το κανονικο σεξ ?kultura είπε:από Pink Floyd το Great Gig In The Sky![]()
![]()
κομματάρα!!!
Μα το κομμάτι κατά τη γνώμη μου είναι αναπαράσταση του σεξ... 'Εχει μια κορύφωση, κάποια στιγμή τελειώνει(ς), και μετά έχει και κάτι χαδάκια ακόμα, για το "καληνύχτα"... ;D
Μόνο που θα έπρεπε να κρατάει γύρω στα 7-8 λεπτάκια, για να το φχαριστιέσαι!!!
kwstas79 είπε:Επίσης από Μιχάλη Ρακιντζη το "Εγώ Και Ο Πουφ" πάντα μου συντόνιζε τις ψυχικές μου χορδές σε Σι μπεμόλ. Ηδονιστικότατο.
Superfunk είπε:Eμενα παλι το "Εισαι σαν κουνελι" μου αλλαξε ολη μου τη ζωη...ακομα το ακουω και ανατριχιαζω... ;DΕπίσης από Μιχάλη Ρακιντζη το "Εγώ Και Ο Πουφ" πάντα μου συντόνιζε τις ψυχικές μου χορδές σε Σι μπεμόλ. Ηδονιστικότατο.
Superfunk είπε:Επίσης από Μιχάλη Ρακιντζη το "Εγώ Και Ο Πουφ" πάντα μου συντόνιζε τις ψυχικές μου χορδές σε Σι μπεμόλ. Ηδονιστικότατο.
Όχι πολύ, 7-8 λεπτάκια παραπάνω...evris είπε:Τι ? Δηλαδη παραπανω απο οτι το κανονικο σεξ ?από Pink Floyd το Great Gig In The Sky![]()
![]()
κομματάρα!!!
Μα το κομμάτι κατά τη γνώμη μου είναι αναπαράσταση του σεξ... 'Εχει μια κορύφωση, κάποια στιγμή τελειώνει(ς), και μετά έχει και κάτι χαδάκια ακόμα, για το "καληνύχτα"... ;D
Μόνο που θα έπρεπε να κρατάει γύρω στα 7-8 λεπτάκια, για να το φχαριστιέσαι!!!