Μη το αποκλείεις να την πάτησε κάποιο κλαρκ στις αποθήκες. Η μόνη φορά που έχω δει σπασμένη θήκη και όργανο μαζί, ήταν από μπάσο που ο ιδιοκτήτης του το είχε δέσει με χταπόδια στη μηχανή αλλά έπεσε στο δρόμο και το πάτησε φορτηγό.hot_sauce είπε:τι στο καλό? με το φορτηγό την πατήσανε?
Αν είναι τέτοιοι αλήτες απλά ΣΚΙΣΤΟΥΣ!el-voice είπε:Είναι προφανές ότι η τύπισσα απέφευγε να μου μιλήσει..δεν έχει σημασία αύριο παίρνω τη δικηγόρο μου.Δεν είναι για τη κιθάρα ούτε για τα money αλλά η κοροϊδία ρε παιδιά..
σωστό αυτό αλλά πρώτα:el-voice είπε:δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι απλά.
δες πως θα κινηθούν και τι ΤΕΛΙΚΑ θα αποφασίσουν να πράξουν...Περίμενε πρώτα να εξελιχθεί η διαδικασία αποζημίωσης.
Το "θα παρω τη δικηγορο μου" φιλος ειναι μια κουβεντα.el-voice είπε:Είναι προφανές ότι η τύπισσα απέφευγε να μου μιλήσει..δεν έχει σημασία αύριο παίρνω τη δικηγόρο μου.Δεν είναι για τη κιθάρα ούτε για τα money αλλά η κοροϊδία ρε παιδιά..
+1000ThePilgrim είπε:Δοκίμασε να καλέσεις στον ΙΝΚΑ(γενική ομοσπονδία καταναλωτή Ελλάδας) και να κάνεις μία καταγγελία για το τι συνέβη. Νομίζω ότι προστατεύει τα δικαιώματα του καταναλωτή είτε αφορά προιόντα είτε υπηρεσίες, οπότε κάνε ένα τηλεφώνημα δεν έχεις να χάσεις τίποτα!!
http://www.inka.gr/?page_id=49
the ugly truth...δυστυχώς :-\Το "θα παρω τη δικηγορο μου" φιλος ειναι μια κουβεντα.
Αντε και την περνεις και καταθετεις μηνυση. Δικαζεται μετα απο 6 μηνες, πας στο δικαστηριο και ο αντιδικος περνει αναβολη για αλλους εξη μηνες που τη δικαιουται (εσενα εν τω μεταξυ σουχουν φυγει 500 ευρα στη δικηγορο και τα δικαστικα).
Γινεται το δικαστηριο (εσυ εν τω μεταξυ την εχεις ξεχασει την κιθαρα) φευγουν και αλλα 500, και χανεις τη δικη, η σου εκδικαζεται ενα ποσο 200 ευρω χωρις τα δικαστικα (το πιθανοτερο) και πας σπιτι σου με 800 ευρω ακομα χαμενα.
Αστο μη το ψαχνεις και κοιταξε να τα βρεις με συνενοηση.
Μην προβαινεις στη ζωη σου ποτε σε τετοιες ενεργειες εν θερμω και σε ενεργειες που σε παρακινουν αλλοι. Θα χασεις τη μπαλα.
Έχεις δίκιο σε αυτά που λες.Αν μπλέξεις με δικαστήρια είναι δύσκολη η κατάσταση.Thomsot είπε:Το "θα παρω τη δικηγορο μου" φιλος ειναι μια κουβεντα.
Αντε και την περνεις και καταθετεις μηνυση. Δικαζεται μετα απο 6 μηνες, πας στο δικαστηριο και ο αντιδικος περνει αναβολη για αλλους εξη μηνες που τη δικαιουται (εσενα εν τω μεταξυ σουχουν φυγει 500 ευρα στη δικηγορο και τα δικαστικα).
Γινεται το δικαστηριο (εσυ εν τω μεταξυ την εχεις ξεχασει την κιθαρα) φευγουν και αλλα 500, και χανεις τη δικη, η σου εκδικαζεται ενα ποσο 200 ευρω χωρις τα δικαστικα (το πιθανοτερο) και πας σπιτι σου με 800 ευρω ακομα χαμενα.
Αστο μη το ψαχνεις και κοιταξε να τα βρεις με συνενοηση.
Μην προβαινεις στη ζωη σου ποτε σε τετοιες ενεργειες εν θερμω και σε ενεργειες που σε παρακινουν αλλοι. Θα χασεις τη μπαλα.
Την αναβολη την περνει ο δικηγορος (δεν μπορεις μονος σου) και ο δικηγορος πρεπει να πληρωθει. Αυτα ειναι τα 200 ευρω που εδωσες. Κατι τετοιοι ομως (μεγαλες εταιρειες τραπεζες κλπ) εχουν δικηγορους και τους πληρωνουν επι μονιμου βασεως οποτε οι αναβολες ειναι μηδενικου κοστους.oselifer είπε:Έχεις δίκιο σε αυτά που λες.Αν μπλέξεις με δικαστήρια είναι δύσκολη η κατάσταση.
Απλά μια λεπτομέρεια να σε ρωτήσω αν ξέρεις.
Για να πάρει αναβολή ο αντίδικος δεν πρέπει να πληρώσει;Εγώ είχα δώσει γύρω στα 200 ευρώ κάποτε για να πάρω αναβολή.
Αν είναι έτσι για ποιό λόγο να πληρώσουν τα Ελτά για να πάρουν απλά επιπλέον χρόνο;