- Πόντοι
- 1,788
Οκ, Έχει και ζέστη ;D,RayDTutto είπε:Η αλήθεια είναι ότι αν ήμουν μπλουζμαν θα θεωρούσα την ταινία προσβολή. Τώρα γιατί και πως, θα πρέπει να αναλύσουμε όλη την ταινία από την αρχή και όντως βαριέμαι. Έγραψα μια μικρή επεξήγηση στο παραπάνω σχόλιο...
Απλά θέλω να πω ότι μια ιστορία ήταν (αν σου φάνηκε «αστεία» , που δεν θα μου ήταν παράξενο), θα ήθελα να παρατηρήσω τα εξής.
Εν έτη 1986 που κυκλοφόρησε η ταινία, χωρίς internet και φυσικά με την εν γένει έλλειψη πληροφόρησης που υπήρχε εκείνα τα χρόνια στην Ελλάδα και ειδικότερα στην επαρχία (ειδικά από τα Μ.Μ.Ε), προσωπικά για εμένα υπήρξε η ταινία μια εγκυκλοπαίδεια ή καλλίτερα ένα documentary αν προτιμάς! Έμαθα το «Julliard», είδα telecaster, άκουσα Ry cooder etc….etc….
Θα επιμείνω στο ότι ήταν μια ταινία πριν από 25 χρόνια και παίζει ρόλο και το πότε την είδε κάποιος.
Τα λέω αυτά διότι χθες με έπιασε η όρεξη να ξαναδώ το «Cool Hand Luke» (1967) του Rosenberg με Paul Newman (άλλη μία Rock ταινία) . Φυσικά για τους λόγους της η ταινία (prison movie) , παρουσίαζε τις συνθήκες στις φυλακές λίγο πιο «μαλακές» από μία κατασκήνωση προσκόπων ;D (ως προς το «αστείο» της υπόθεσης το αναφέρω). Εμένα μου ξανά άρεσε πάντως...