Ποιά είναι η αγαπημένη σας Rock τ&#

;D ;D ;D ;D

Ξεχασατε {Οι μπλουζαδες....} το Crossroads...με τον Ralph Maccio και τον Steve Vai..

vagelism είπε:
;D ;D ;D ;D

Ξεχασατε {Οι μπλουζαδες....} το Crossroads...με τον Ralph Maccio και τον Steve Vai..
Όντως...και υποτίθεται ότι εδώ οι πιο πολλοί είναι μπλουζάδες, ή τουλάχιστον πιστεύουν στο mojo κ.τ.λ.... ;D  ;D  ;D  :P

vagelism είπε:
Ξεχασατε {Οι μπλουζαδες....} το Crossroads...
Προσπαθούμε αλλά δεν μας αφήνετε ........... ;D ;D

Δες καλύτερα το Cadillac Records.

Με μια Beyoncé που τα σπάει αλλά μετά άκου και τα original από την Etta James για να καταλάβεις ότι άλλα του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.

Το Bird παντος {η ζωη του Charlie Parker} ειναι κατα την γνωμη μου απο τις καλυτερες μουσικες ταινιες που εχω δει..

Οποιος δεν το εχει δει...αποψε να κανει μια επισκεψουλα στο video club της γειτονιας του.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

vagelism είπε:
;D ;D ;D ;D

Αυτό είναι σα να λες στους θαυμαστές του Bruce Lee ότι ξεχάσαν να συμπεριλάβουν στις αγαπημένες τους ταινίες το Karate Kid...

(Χμμμ.. Ίδιος πρωταγωνιστής... Τυχαίο; Δε νομίζω...)

Ποια από τις παραπάνω ταινίες θα προτείνατε σε έναν μη μουσικό να δει;

H αγαπημενη μου  ROCK ταινια (ο τιτλος του thread )

( οχι ντοκιμαντερ, ουτε ταινία που να περιεχει αποκλειστικα ροκ μουσικη και ουτε να είναι η θεματολογια της τo Rock n’ Roll)

για μένα παραμενει αυτή :

«The Big Lebowski»  because the "Dude" rocks!!!

RayDTutto είπε:
Αυτό είναι σα να λες στους θαυμαστές του Bruce Lee ότι ξεχάσαν να συμπεριλάβουν στις αγαπημένες τους ταινίες το Karate Kid...

(Χμμμ.. Ίδιος πρωταγωνιστής... Τυχαίο; Δε νομίζω...)

Ποια από τις παραπάνω ταινίες θα προτείνατε σε έναν μη μουσικό να δει;
χμμμ γιατι να σας χαλασε αραγε....???? ??? ???

Αναρωτιεμαι...

SpyrosCh είπε:
I second that! Και με τον Flea στο casting :)
Ναι, ναι και απο Julianne Moore, Steve Buscemi , Ben Gazarra εως και ο αγαπημενος μου Philip Seymour Hoffman.....ολοι, ενας κι ενας!

December είπε:
Ναι, ναι και απο Julianne Moore, Steve Buscemi , Ben Gazarra εως και ο αγαπημενος μου Philip Seymour Hoffman.....ολοι, ενας κι ενας!
Όλα θέμα γούστου λοιπόν.

Ο συγκεκριμένος είναι από τους λίγους (βάλε μέσα και Forest Whitaker) που μπορούν να με κάνουν να σπάσω τον όρκο που έκανα πέρσι ότι δεν θα ξαναβασανίσω μέχρι θανάτου κανένα άνθρωπο.

Σχεδόν υποφερτός στο σχεδόν μουσικό The boat that rocked. Καλή ταινία με τον πάντα καλό Bill Nighy κορυφαίο

"ταινίες rock περιεχομένου" χμ... χωρίς να αναφέρονται στη μουσική θα πρότεινα τα

fear and loathing in las vegas και rocknrolla. έχουν κάτι από rock n roll και οι δύο.  :)

audiokostas είπε:
Όλα θέμα γούστου λοιπόν.

Ο συγκεκριμένος είναι από τους λίγους (βάλε μέσα και Forest Whitaker) που μπορούν να με κάνουν να σπάσω τον όρκο που έκανα πέρσι ότι δεν θα ξαναβασανίσω μέχρι θανάτου κανένα άνθρωπο.

Σχεδόν υποφερτός στο σχεδόν μουσικό The boat that rocked. Καλή ταινία με τον πάντα καλό Bill Nighy κορυφαίο
Οπως και τα μουσικα γουστα, οπως και τα γουστα φαγητου, κλπ κλπ...συμφωνω απολυτα, το λεμε συνεχεια, κουβεντα κανουμε..

I say high, you say low

You say why and I say I don't know, oh no

You say goodbye and I say hello...

audiokostas είπε:
Εν αρχή είναι οι Blues Brothers.

Η ανθρώπινη ζεστασιά των Commitments επίσης είναι κορυφαία.
Συμφωνώ απόλυτα.

Ακολουθούν τα 'Spinal Tap' και 'Control'.

RayDTutto είπε:
Και εγώ δεν το κατάλαβα αυτό ακριβώς. Πιστεύεις ότι τα Blues (ιστορικά  , μουσικά, σκηνοθετικά  κ.τ.λ) δεν αντιπροσωπεύονται αρκούντως από αυτό το  film; Εγώ πιστεύω το αντίθετο.

LK είπε:
Πιστεύεις ότι τα Blues (ιστορικά  , μουσικά, σκηνοθετικά  κ.τ.λ) δεν αντιπροσωπεύονται αρκούντως από αυτό το  film;
Μπα...

(Ιδίως από το Karate Kid που κερδίζει το διάολο με τη μαγική κλωτσιά για την οποία δεν υπάρχει άμυνα με το 5o Καπρίτσιο...)

RayDTutto είπε:
Μπα...
Θες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; (διότι με ενδιαφέρει η γνώμη σου). Αν βαριέσαι, άστο….

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back