- Πόντοι
- 398
Nομίζω και ο Eastwood.vagelism είπε:Mονο εγω εχω δει.....το Bird? του Clint Eastwood?
Nομίζω και ο Eastwood.vagelism είπε:Mονο εγω εχω δει.....το Bird? του Clint Eastwood?
Όντως...και υποτίθεται ότι εδώ οι πιο πολλοί είναι μπλουζάδες, ή τουλάχιστον πιστεύουν στο mojo κ.τ.λ.... ;D ;D ;Dvagelism είπε:;D ;D ;D ;D
Ξεχασατε {Οι μπλουζαδες....} το Crossroads...με τον Ralph Maccio και τον Steve Vai..
Προσπαθούμε αλλά δεν μας αφήνετε ........... ;D ;Dvagelism είπε:Ξεχασατε {Οι μπλουζαδες....} το Crossroads...
Αυτό είναι σα να λες στους θαυμαστές του Bruce Lee ότι ξεχάσαν να συμπεριλάβουν στις αγαπημένες τους ταινίες το Karate Kid...vagelism είπε:;D ;D ;D ;D
Ξεχασατε {Οι μπλουζαδες....} το Crossroads...με τον Ralph Maccio και τον Steve Vai..
χμμμ γιατι να σας χαλασε αραγε....???? ??? ???RayDTutto είπε:Αυτό είναι σα να λες στους θαυμαστές του Bruce Lee ότι ξεχάσαν να συμπεριλάβουν στις αγαπημένες τους ταινίες το Karate Kid...
(Χμμμ.. Ίδιος πρωταγωνιστής... Τυχαίο; Δε νομίζω...)
Ποια από τις παραπάνω ταινίες θα προτείνατε σε έναν μη μουσικό να δει;
Ναι, ναι και απο Julianne Moore, Steve Buscemi , Ben Gazarra εως και ο αγαπημενος μου Philip Seymour Hoffman.....ολοι, ενας κι ενας!SpyrosCh είπε:I second that! Και με τον Flea στο casting![]()
Όλα θέμα γούστου λοιπόν.December είπε:Ναι, ναι και απο Julianne Moore, Steve Buscemi , Ben Gazarra εως και ο αγαπημενος μου Philip Seymour Hoffman.....ολοι, ενας κι ενας!
Οπως και τα μουσικα γουστα, οπως και τα γουστα φαγητου, κλπ κλπ...συμφωνω απολυτα, το λεμε συνεχεια, κουβεντα κανουμε..audiokostas είπε:Όλα θέμα γούστου λοιπόν.
Ο συγκεκριμένος είναι από τους λίγους (βάλε μέσα και Forest Whitaker) που μπορούν να με κάνουν να σπάσω τον όρκο που έκανα πέρσι ότι δεν θα ξαναβασανίσω μέχρι θανάτου κανένα άνθρωπο.
Σχεδόν υποφερτός στο σχεδόν μουσικό The boat that rocked. Καλή ταινία με τον πάντα καλό Bill Nighy κορυφαίο
Συμφωνώ απόλυτα.audiokostas είπε:Εν αρχή είναι οι Blues Brothers.
Η ανθρώπινη ζεστασιά των Commitments επίσης είναι κορυφαία.
Και εγώ δεν το κατάλαβα αυτό ακριβώς. Πιστεύεις ότι τα Blues (ιστορικά , μουσικά, σκηνοθετικά κ.τ.λ) δεν αντιπροσωπεύονται αρκούντως από αυτό το film; Εγώ πιστεύω το αντίθετο.RayDTutto είπε:Αυτό είναι σα να λες στους θαυμαστές του Bruce Lee ότι ξεχάσαν να συμπεριλάβουν στις αγαπημένες τους ταινίες το Karate Kid...
Μπα...LK είπε:Πιστεύεις ότι τα Blues (ιστορικά , μουσικά, σκηνοθετικά κ.τ.λ) δεν αντιπροσωπεύονται αρκούντως από αυτό το film;
Θες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; (διότι με ενδιαφέρει η γνώμη σου). Αν βαριέσαι, άστο….RayDTutto είπε:Μπα...