- Πόντοι
- 28
Α ρε Amigara,ησουν μακραν ο καλυτερος Η/Υ που εμφανιστηκε ποτε.
Μαμω και τα mac και τα πισια σας...... 8)
Alchemist είπε:Εντάξει ρε φίλαράκι, το καταλάβαμε ότι βλέπεις Microsoft και παθαίνεις νεύρωση στομάχου. Τι να γίνει τώρα δηλαδή; Να πάμε όλοι να πάρουμε Mac γιατί είναι τα καλυτερότερα σούπερ-ντούπερ μηχανήματα που κάνουν τα πάντα και είναι γαμάουα;Έχεις δίκιο προσφέρω πολύ παραπληροφόρηση , αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ γαμώτο....
προσπαθώ .....
αλλά .... είναι δύσκολο να αντισταθώ να πάρει....
μην κάνετε κλικ στας λινκς , σας προειδοποιώ , είναι σκέτη παραπληροφόρηση!!!!!
η πραγματικότητα έχει την ενοχλητική ικανότητα να σε απορρίπτει με μια μόνο εικόνα.
ΟΧΙ ρε άνθρωπέ μου, δεν πρόκειται να πάρω υποδείξεις από εσένα από τη στιγμή που είσαι τόσο αμετακίνητα και ανόητα κολλημένος. Δεν μπορείς να κάνεις διαλέξεις περί πραγματικότητας και πληροφόρησης γιατί είναι προφανές ότι λες πράγματα για θέματα που δεν ξέρεις και δεν κάθεσαι να ασχοληθείς για να διαπιστώσεις την αξία τους, δεν πάει έτσι όμως.
Δεν έχω πει τίποτα μέχρι τώρα, δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί θα τσακωθούμε και ειλικρινά είναι το τελευταίο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Σε παρακαλώ όμως, μη συνεχίζεις αυτή την τακτική με τη διαρκή απαξίωση όσων δεν εγκρίνεις. Είναι λάθος, ηθικά και πρακτικά, κατάλαβέ το.
Το ανεκδοτο με τον γρυλο το ξερεις?... παρτο αλλοιως λοιπον και απο την αρχη !Jasemeister είπε:Άνοιξαν οι ασκοί του "Αιόλου"...
Σου οφείλει κανένας υποστήριξη για τα Mac; Γράφει πουθενά εδω στο ΝΟΙΖ ότι παρέχει επαγγελματική βοήθεια; Είμαστε μια παρέα που ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ και ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ βοηθάμε (ή προσπαθούμε) ο ένας τον άλλο. Ο καθένας που θέλει, βοηθάει σ'αυτό που ξέρει.
Γι'αυτό άσε καλύτερα τα ξινά σχόλια και τους χαρακτηρισμούς και αναθεώρησε την άποψή σου.
Αφου δεν το πιστευεις γιατι απαντας και συνεχιζεις να υποθετεις... τελικα δεν το ξερεις το ανεκδοτοJasemeister είπε:Aiolos δεν πιστεύω να περιμένεις και απάντηση στο παιδικό ξέσπασμά σου...
Νομίζω οτι έχεις 10^13-δίκιο. (κοινώς: tera-δίκιοΩκεανοί ηλιθιοτήτων όμως περνάνε ασχολίαστοι όταν τις αμολάνε τα "απλά" μέλη.
OFF Topic, Φιλικά, Jasemeister, είσαι βασιλικότερος του βασιλέως, κόψε κάτi, και μη βγάζεις συμπεράσματα έτσι εύκολα, δε μπορείς να ξέρεις τι είναι ο καθένας πίσω από το πληκτρολόγιο. Άμα κάνεις ένα search στα ποστ του Aiolos θα βρεις ποιός είναι...Jasemeister είπε:Aiolos δεν πιστεύω να περιμένεις και απάντηση στο παιδικό ξέσπασμά σου...
Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε ένα διαπληκτισμό χωρίς νόημα με τον χρήστη Aiolos. Tίποτα λιγότερο αλλά και τίποτα περισσότερο. Τα γραφόμενα του Aiolos τα γνωρίζω ήδη, με βάση αυτά του απάντησα και τις 2 φορές. Όπως θα θυμάσαι στην περίπτωση με τον φίλο silot, είμαι από τους λίγους στο φόρουμ που αναγνωρίζουν τα λάθη τους και δεν διστάζουν να απολογηθούν δημοσίως. Βασιλικότερος του βασιλέως δεν νομίζω, πριγκηπικότερος του πρίγκηπα ίσως...wasted είπε:OFF Topic, Φιλικά, Jasemeister, είσαι βασιλικότερος του βασιλέως, κόψε κάτi, και μη βγάζεις συμπεράσματα έτσι εύκολα, δε μπορείς να ξέρεις τι είναι ο καθένας πίσω από το πληκτρολόγιο. Άμα κάνεις ένα search στα ποστ του Aiolos θα βρεις ποιός είναι...Aiolos δεν πιστεύω να περιμένεις και απάντηση στο παιδικό ξέσπασμά σου...![]()
Χμ... Θες να το γυρίσουμε σε Atary Vs Amiga? ;DUnderGround είπε:Α ρε Amigara,ησουν μακραν ο καλυτερος Η/Υ που εμφανιστηκε ποτε.
Υπάρχει αυτό που λες, και μάλιστα συντηρείται με χυδαίο τρόπο από τις καμπάνιες της Apple, αλλά δεν είναι γενικό το κακό μεταξύ των χρηστών mac. Προσωπικά, μπορώ να απολαμβάνω τα όποια πλεονεκτήματα χωρίς να καταπίνω τη αερολογία της Apple και ειλικρινά σεβόμενος την επιλογή του καθενός. (Κι εμένα με ενοχλεί η γελοία υπεροψία πολλών χρηστών MAC..... Συμπεριφέρονται λες και το έφτιαξαν μόνοι τους το μηχανάκι /λειτουργικό)boukas είπε:Μπα, μάλλον οι μακάδες σνομπάρουν όλους τους άλλους με την ανώτερη κλίκα τους και την κλειστή τους "οικόγένεια".
....
harilatron είπε:Ο ανάποδος εξ ίσου ενοχλητικός αστικός μύθος (της απένταντι όχθης) είναι ότι με τα "mac έχεις προβήματα συμβατότητας....".
Νομίζω τα εξής:Wow! είπε:Για ποιο λόγο όσοι δεν έχουν Mac, επιλέγουν να μην έχουν Mac;
harilatron είπε:Κατά τα άλλα, όποιος δεν ανήκει σε μία από τις πρώτες κατηγορίες (όπου πραγματικά έχει λόγους), και τα έχει δοκιμάσει και τα 2 και παρόλα αυτά προτιμά τα windows, απλά τον αντιμετωπίζω σαν άνθρωπο που του αρέσει το σπανακόρυζο.
ΟΚ, άνθρωπος είναι... και γούστα είναι αυτά.![]()
Βρε συ evris....evris είπε:Ο ανάποδος εξ ίσου ενοχλητικός αστικός μύθος (της απένταντι όχθης) είναι ότι με τα "mac έχεις προβήματα συμβατότητας....".
Κανενα προβλημα συμβατοτητας!