θα σταθω σε αυτα, γιατι το τι δουλεια κανεις κλπ ποσως με ενδιαφερουν. Σε ενα φορουμ οτι δηλωσεις εισαι, οποτε παμε παρακατω.Wow! είπε:Κάνεις λάθος, ή μάλλον κάνεις λάθη.
Κατ' αρχήν, δεν γνωρίζεις ποιες είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να ισχύουν για να πέσει το κάρμα κάποιου, διότι δεν είχες συμμετοχή στη διαμόρφωσή τους. Εγώ που είχα, σε ενημερώνω ότι μία από αυτές είναι η επιμονή σε ένα θέμα ενάντια στην άποψη κάποιου modulator χωρίς την παράλληλη προσκόμιση αποδείξεων ή επιχειρημάτων.
Τελική διευκρίνηση : αν νομίζεις ότι έχω ΜΟΝΟ ένα κουμπάκι παραπάνω κάνεις επίσης λάθος. Έχω αρκετά, αλλά δεν τα χρησιμοποιώ διότι - αντίθετα απ' ότι νομίζεις - υπάρχουν κανόνες στο noiz. Ενδέχεται να μη σου αρέσουν, οπότε χωρίς κάρματα και λοιπά γαλλικά, μήπως πρέπει να σκεφτείς κάποια πράγματα;
Οι κανονες του νοιζ ειναι αυτοι :
http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.0
ο κανονας :
η επιμονή σε ένα θέμα ενάντια στην άποψη κάποιου modulator χωρίς την παράλληλη προσκόμιση αποδείξεων ή επιχειρημάτων.
που ανεφερες παραπανω, δεν υπαρχει πουθενα. οποτε ακομα δεν εχω να σκεφτω τιποτα.Δεν αντιτιθεμαι σε καποιο κανονα ενω συμφωνησα σε αυτον κατα την εγγραφη μου.
Οταν ομως το παραπανω ανεκδοτο γινει κανονας και γραφτει στους επισημους κανονισμους, να εισαι σιγουρος οτι δεν προκειται να ξαναγραψω ουτε γραμμη εδω μεσα.
Τελος, συνεχιζεις να μιλας για δημοκρατικες ευαισθησιες κλπ, ενω σου εχω ξεκαθαρισει οτι το θεμα ειναι πιο απλο. Μην ξαναγραφω τωρα τους λογους. το εκανα μερικα ποστ παραπανω.Όσο για τη προηγούμενη φορά, δε θυμάμαι να απάντησες όταν ρώτησα για ποιο λόγο δεν προστατεύθηκα εγώ από το αγοραίο ύφος του "συνομιλητή" μου. Τέτοιες δημοκρατικές ευαισθησίες που προστατεύουν άλλους αλλά όχι εμένα, τις περιφρονώ να σου πω την αλήθεια