νέο πεδίο αντιπαρα8έσεων λοιπόν....άλλο που δε 8έλατεWow! είπε:Ωραία ιδέα. Έτσι θα σταμπάρουμε ποιος έχει Mac και θα του κάνουμε πλάκα.
Ναι!!! Η μια πλευρά είναι αυτή... η άλλη... θα έχουμε συσπείρωση των Mac-αδων!Wow! είπε:Ωραία ιδέα. Έτσι θα σταμπάρουμε ποιος έχει Mac και θα του κάνουμε πλάκα.
Και εγώ πιστεύω ότι για την επίτευξη του λιωσίματος σε χαμηλότερες θερμοκρασίες επιβάλλεται η χρήση ξεχωριστού φακέλου. ???Holystone είπε:Please, παιδιά :-\ ας το πάρουμε στα σοβαρα
Όλα τα διεθνή forums που ασχολούνται και αυτά με ό,τι και εμείς, για λόγους -αν όχι ευτηξίας- δικαιοσύνης ξεχωρίζουν σε δύο κατηγορίες.
Γιατί εμείς να μένουμε πίσω; ???
Αν και δεν θα έμπαινα ποτέ σε αντιπαράθεση γιατί κάποιος που έχει π.χ. Opel θα έπρεπε να έχει Peugeot, έτσι δεν θέλω και δεν μπορώ να καταλάβω σε τί εξυπηρετεί η κόντρα Pc vs Mac.
ΥΓ.: Απλά μια πρόταση είναι στους δημιουργούς και συντονιστές, σε ένα δικτυακό τόπο που μπορεί και καλύπτει με τα άρθρα του επαγγελματίες και ερασιτέχνες δημιουργούς σαν και εμάς χωρίς να αφήνει τίποτα από έξω, και όχι το πρόσφορο έδαφος για αφελείς διχογνωμίες...
Φιλικά
Εμένα αυτό μου ακούστηκε σαν...Wow! είπε:Ωραία ιδέα. Έτσι θα σταμπάρουμε ποιος έχει Mac και θα του κάνουμε πλάκα.
...και να μην πάρουμε όλοι απο εναν Mac. ;DΓιατί εμείς να μένουμε πίσω; ???
Συμφωνώ.starscream είπε:Προσωπικά δε το θεωρώ απαραίτητο, αυτό που είναι απαραίτητο είναι ο στοιχειώδης σεβασμός στις επιλογές του άλλου. Και η αποφυγή θεμάτων που αποτελούν ευθεία πρόκληση για το ...αντίπαλο στρατόπεδο. Άλλωστε ορισμένες φορές θέματα που αφορούν software που χρησιμοποιείται και στις 2 πλατφόρμες ενδιαφέρουν όλους και θα ήταν κάπως μη πρακτικό.
+1yameth είπε:Συμφωνώ.Προσωπικά δε το θεωρώ απαραίτητο, αυτό που είναι απαραίτητο είναι ο στοιχειώδης σεβασμός στις επιλογές του άλλου. Και η αποφυγή θεμάτων που αποτελούν ευθεία πρόκληση για το ...αντίπαλο στρατόπεδο. Άλλωστε ορισμένες φορές θέματα που αφορούν software που χρησιμοποιείται και στις 2 πλατφόρμες ενδιαφέρουν όλους και θα ήταν κάπως μη πρακτικό.
Θα συμφωνήσω παραπάνω, αλλά δυστυχώς μέχρι ένα σημείο... :-[starscream είπε:Προσωπικά δε το θεωρώ απαραίτητο, αυτό που είναι απαραίτητο είναι ο στοιχειώδης σεβασμός στις επιλογές του άλλου. Και η αποφυγή θεμάτων που αποτελούν ευθεία πρόκληση για το ...αντίπαλο στρατόπεδο.
Ακριβώς αυτό.yameth είπε:...
Είναι πολύ απλό να ανοιχτεί μια κατηγορία.
Με την ίδια λογική όμως θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο και για τα μπάσα, τις ακουστικές κιθάρες, το Ρ.Α., κλπ. κάτι που θα έκανε το φόρουμ αχανές.
...
Τι λες βρε eye... προβοκατόρικες προτάσεις με αρνητικούς συνειρμούς και αρκετή δόση κόμπλεξ για κάτι ...που χρησιμοποιεί η μειοψηφία.Wow! είπε:Η βάση χειριστών υπολογιστικών συστημάτων από την Apple Computers έχει μονοψήφιο ποσοστό παγκοσμίως (και στην Ελλάδα).
Όμως, όταν επέλεγαν να αγοράσουν Mac, ήξεραν πολύ καλά (ίσως μάλιστα και να απολάμβαναν) ότι αυτό τους εντάσει σε μία μειοψηφία, οπότε προς τι η όψιμη μεταμέλεια;