Για να ειμαι ειλικρινης δεν θα επαιρνα σε καμια περιπτωση Twin.
Απο θεμα μετακινησης κανεις λαθος που πιστευεις οτι ενας combo ειναι ευκολοτερο να πετακινηθει απο κεφαλι/καμπινα.
Απο θεμα ογκου, ναι βολευει, αλλα σκεψου οτι το βαρος μοιραζεται στο κουβαλημα.
Για προσπαθησε να μετακινησεις εναν Twin reverb 70s με 2x12" και πες μου ποσα μετρα πιο περα τον πηγες πριν παθεις δισκοκηλη.
Για Fender, και ειδικα παλιους, θα πηγαινα σε αλλα μοντελα πιο ευχρηστα και πιο οικονομικα ισως.
Deluxe, Vibrolux, ακομα και καποια late 60s κεφαλια της Fender ειναι πιο φθηνα και καλυτερα απο Twin.
Δευτερον, που θα ανοιξεις εναν Twin?
Προσωπικα, εναν που ειχα ποτε δεν τον ανοιξα πανω απο το 2-3.
Τα μπασσα του ηταν τοσο πολλα που επειδη παιζω με .011 δεν πηγαν ποτε πανω απο το 2-3 επισης. Σε πιο πανω σταθμη βουιζαν τα παντα.
Γενικα σε λιγους χωρους στην Ελλαδα εχουν χρησιμοτητα τετοιοι ενισχυτες.
Συν οτι λανθασμενα ο Twin εχει συνυφαστει με τον Vaughan και τον ηχο του για τους περισσοτερους Ελληνες, οι οποιοι παθαινουν εγκεφαλικο μολις τους λες οτι ο Vaughan εγραφε κυριως με Vibrolux 2x10" / Vibroverb 1x15" και Super reverb με 4x10".
Απο θεμα wattage δε, ειναι too much.
Σκεψου οτι εχω ενα BadCat Classic Cat το οποιο ειναι 18W Class A (cathode) και δεν το εχω ανοιξει πουθενα ουτε μεχρι τη μεση.
Μεχρι και σε μαγαζια χωρητικοτητας 300-400 ατομων ειναι ζητημα να πηγε μεχρι τη μεση.
Εφοσον σκεφτεσαι να οδηγεις τον ενισχυτη με πεταλια, θα σε βολεψει κατι σε λιγοτερα watt πιστευω.