60 χρονια ΠΑΡΑΓΚΑς

θείο να ζήσεις μέχρι τα 200 να σε ακούμε!

Βάλε μια τάξη βέβαια στο στούντιο και στις ηχογραφήσεις γιατί,δέν είναι άντε πάμε,μπείτε βαράτε και όπου βγεί,θέλει μιά οργάνωση το πράγμα.

Απο κάτω σου βάζω ένα παράδειγμα,του πώς μπορεί να γίνει,με το συμπάθειο κιόλας,απλά να πάρεις μια ιδέα.

θείο να ζήσεις μέχρι τα 200 να σε ακούμε!

Βάλε μια τάξη βέβαια στο στούντιο και στις ηχογραφήσεις γιατί,δέν είναι άντε πάμε,μπείτε βαράτε και όπου βγεί,θέλει μιά οργάνωση το πράγμα.

Απο κάτω σου βάζω ένα παράδειγμα,του πώς μπορεί να γίνει,με το συμπάθειο κιόλας,απλά να πάρεις μια ιδέα.
Τεκνό μου δεν ημπορώ να βρω κιθαρίστα είναι όλοι της ΛΟΑΤΚΙ+ σκηνής, χώρια που όπως θα έχεις καταλάβει δεν υπάρχει χρόνος για σταθερό σχήμα και πρόβες. Συνήθως λοιπόν ισχύει το ''πάμε κι όπου βγει'' . Για τη συναυλία έχω σκεφτεί να γίνουν γύρω στις 10 πρόβες, δεν είναι αρκετές, αλλά φαντάζομαι πως επειδή μιλάμε για παίχτηδες ολκής θα τα καταφέρουμε

Τεκνό μου δεν ημπορώ να βρω κιθαρίστα είναι όλοι της ΛΟΑΤΚΙ+ σκηνής, χώρια που όπως θα έχεις καταλάβει δεν υπάρχει χρόνος για σταθερό σχήμα και πρόβες. Συνήθως λοιπόν ισχύει το ''πάμε κι όπου βγει'' . Για τη συναυλία έχω σκεφτεί να γίνουν γύρω στις 10 πρόβες, δεν είναι αρκετές, αλλά φαντάζομαι πως επειδή μιλάμε για παίχτηδες ολκής θα τα καταφέρουμε
Πάρε PC της προκοπής και γράψε τα μόνος σου.? Όλα?

για συναυλία μιλάμε
Για συναυλία μιλάω και εγώ. Κάνε αυτό που σου λέω και μετά φώναξε φίλους στο σπίτι να την ακούσουν και εσύ να κάθεσαι αραχτός. Μάθετε να ζείτε ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ. ?

Εγώ θέλω να σε κάνω αποκλειστικά χομστουντιάκια σαν εμένα.
Την άλλη βδομάδα θα πάω να κοζάρω χώρους γιατί έχω χρόνια να κυκλοφορήσω και πλην Κύτταρου-Αν-Γκαγκάριν δεν γνωρίζω τπτ.

Εσύ ημπορείς να θες οτιδήποτε, ημπορεί να κρυφογουστέρνς και Ντου Που, αλλά εγώ δεν θα σε πιω τι και γιατί πρέπει να κάμνεις στο κρεβάτι σου, πόσο μάλλον στη καρέκλα του χομστουνδίου σου.

Δεν είναι νδροπής να γουστέρνς Ντου Που ενδροπία είναι να το επιδεικνύεις σα τον ξεδιάντροπο το Κατάρ-Κ  λες και είναι και για κατόρθωμα το να είσαι άμουσος

Την άλλη βδομάδα θα πάω να κοζάρω χώρους γιατί έχω χρόνια να κυκλοφορήσω και πλην Κύτταρου-Αν-Γκαγκάριν δεν γνωρίζω τπτ.

Εσύ ημπορείς να θες οτιδήποτε, ημπορεί να κρυφογουστέρνς και Ντου Που, αλλά εγώ δεν θα σε πιω τι και γιατί πρέπει να κάμνεις στο κρεβάτι σου, πόσο μάλλον στη καρέκλα του χομστουνδίου σου.

Δεν είναι νδροπής να γουστέρνς Ντου Που ενδροπία είναι να το επιδεικνύεις σα τον ξεδιάντροπο το Κατάρ-Κ  λες και είναι και για κατόρθωμα το να είσαι άμουσος
Εγώ είμαι μεγάλος μουσικαράς συνθεσαϊζεριάρης και πιανιστα, ιδιαίτερα άμα μελετάω. Τώρα τα γράφω λίγο λίγο, τα μουρμουράω και μετά τα γράφω. Και άμα κάμω λάθος το διορθώνω midi με το μολύβι

Και άμα κάμω λάθος το διορθώνω midi με το μολύβι
 E να, αυτά δεν μπορώ τα γκέικα, το γράφω και το σβήνω κλπ

Ημείς κύριε είμεθα άντριδες. Όπως έλεγε και ου Βασίλς ο Παπακωνστάντίνος ''Ασε με να κάμνω λάθος'' τα αναγνωρίζουμε και πάμε προς την επιτυχία και την διασημότητα.

Ουδείς άσφαλτος

E να, αυτά δεν μπορώ τα γκέικα, το γράφω και το σβήνω κλπ

Ημείς κύριε είμεθα άντριδες. Όπως έλεγε και ου Βασίλς ο Παπακωνστάντίνος ''Ασε με να κάμνω λάθος'' τα αναγνωρίζουμε και πάμε προς την επιτυχία και την διασημότητα.

Ουδείς άσφαλτος
Δεν υπάρχουν λάθη στο παράδεισο του midi

Μπαρμπαπαράγκα μην μασάς, εσύ μπορείς να κάνεις παρτούζα μόνος σου, σε ένα λάηβ θα κολλήσεις;

σε ένα λάηβ θα κολλήσεις;
Αυτό που θα γίνει τελικά είναι να βγει live με το κινητό απ'την παράγκα στο βουνό που πάει κι αράζει, με μια ακουστική και ένα μπουκάλι τσίπουρο δίπλα, να παίξει 3-4 unplugged πανκ άσματα και να μας χαιρετήσει. image.gif

Αυτό που θα γίνει τελικά είναι να βγει live με το κινητό απ'την παράγκα στο βουνό που πάει κι αράζει, με μια ακουστική και ένα μπουκάλι τσίπουρο δίπλα, να παίξει 3-4 unplugged πανκ άσματα και να μας χαιρετήσει.Προβολή συνημμένου 47575
Υπονοείς ότι είναι μέθυσος;

Ρούκουνα, στην Κρήτη, λέμε την γωνιά του πετρόκτιστου σπιτιού ή του πετρόκτιστου τραφου, που είναι τα ποιο γερό σημείο του κτίσματος. Από τα παλιά κτίρια, που με τον καιρό έχουν πέσει, μένει όρθια μόνο η γωνιά, δηλαδή ο ρούκουνας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back